Svako dijete može naučiti spavati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    11. Veljača 2015. 14:54

haha. zakljucao zenu tak bum i ja ovog svog poslala na pivu svaku vecer:)) pa istina jer je i roditelj odmoran i beba zadovoljna. ovak smo obadvije tak iscrpljenje od tog uspavljivanja da navecer u 10 se doslovce srusimo. drago mi je da je tebi upalilo i da si naspavana a i malisan. a sve ima smisla jer bebe ne znaju same zaspat i treba ih naucit

koala123
    11. Veljača 2015. 14:54

haha. zakljucao zenu tak bum i ja ovog svog poslala na pivu svaku vecer:)) pa istina jer je i roditelj odmoran i beba zadovoljna. ovak smo obadvije tak iscrpljenje od tog uspavljivanja da navecer u 10 se doslovce srusimo. drago mi je da je tebi upalilo i da si naspavana a i malisan. a sve ima smisla jer bebe ne znaju same zaspat i treba ih naucit

koala123
    11. Veljača 2015. 14:55

pardon na duplom postu. ne znam koji je jarac s kompom

mirka4
    19. Veljača 2015. 09:02

Haha, ovo s muževima je zeznuto, moj nije moga čut ni sekundu plača , pa sam ga morala obrađivat da to nije ništa strašno... Al sinoć je baš komentira kako je ovo nevjerojatno da bebu legnem u krevet i da ona zaspe za par minuta, a koliko je muke prije bilo za uspavljivanje

koala123
    19. Veljača 2015. 09:14

Evo i ja probala stavit ju spavat bez nosenja. Mislim nisam to namjeravala al tak je ispalo najela se bila mi nervozna na rukama. Odnesem ju u krevet dam dudu podragam i cekam. 15 minuta se vrtila kenjkala al bez placa. Nisam izlazila iz sobe al ju nisam ni dirala. Ugl.nakon pol sata i malo kaj sam drzala svoju ruku na njenom licu misica je zacorila. I tak do 2!:) e sad nadam se da to nije bilo iznimno samo sinoc. Vec.u nove pobjede. Al super je kaj uopce nije plakala

Lilly6
    20. Veljača 2015. 09:48

Naravno da ni jedna mama nemože gledati svoje dijete kako plače,ali ponekad moraš istrpiti! Meni je bilo super dok nisam bila trudna kako od muža rodjaci koji imaju dvije curice,koje nikad skoro nismo čuli da plaču,ona mladju  stavi u vrtić i ona bi se igrala sama ,zatim je odnese u sobu stavi spavati beba se opet ne čuje haha,i kad sam ju pitala kako su joj cure tako super i nema s njima nikakvih problema oko uspavljivanja,noćnog hranjenja i sl. mi je rekla kako je dok je imala samo stariju curicu od samog početka jednostavno pustila ne da plače nego nije skakala na svaku njenu da se tako izrazim,navečer isto kad bi se budila bi je pustila da plače i tako bi zaspala,isto preko dana ako nije popišana ,nije ukakana, nije gladna onda nema zašto plakati i ona se toga držala,eh sad da to mi je bilo super jer ja nisam imala tad dijete,sad imam malog od 7mj i točno bi mi pomogla ta metoda ali kako zaboga naravno nemogu ga pustiti da plače i kad mu vidim suze meni dosta ali stvarno nekad bezveze kenjka jer mu je dosadno.Sa 4mj je super spavao od ponoć do 5,a sad mi se budi svaka 2-3h i hoće jesti ili se igrati,i još spava samnom,ako zaspe nemogu ga premjestiti u krevetić jer bi se odma probudio.Spavao je prije isključivo na rukama pa bi ga onda spustila u krevetić,a sad neće na ruke nego samnom u krevet i da mu ja pričam i da ga mazim,to je ok ali kako da ga poslije premjestim u krevetić a da se ne probudi,on baš nezna zaspati sam pogotovo navečer,mislim da nije gladan nego eto nemože drugačije zaspati,ako je mogao sa 4mj prespavati noć,onda sad nemoram ni pričati sa 7mj....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.