Ima, kak ne! :P Piše da dudu jednostavno ne daš, znači sve napraviš ko i obično i staviš ga u krevet al ne daš dudu i ne upališ muziku. Sve drugo onda radiš ko što već i sad radiš. A kolko je bebač star?
Inače, ja sam ju naručila telefonski iz "Alinea" knjižare, tam sad imaju neki popust za interliber pa je došla 90 kn, tj 100 s poštarinom, pa ak te zanima probaj pročitati. Tak sam i ja razmišljala, nabavit ću knjigu pa da vidim kaj to točno piše i jel je to za nas il nije pa ću onda odlučiti. A kak nije bila skupa, nisam se dvoumila dugo. Pa možeš i ti probati pročitati pa onda odlučiti, nitko ne veli da moraš odmah primjeniti ak procjeniš da nebu išlo...
vidjet cu s muzem jer moramo skupit svu hrabrost da to uspijemo pocet provodit..hehe...
al mislim da cemo ju kupit,al cemo odgodit jos mjesec dana s pocetkom provedbe... a onda Boze pomagaj..
Hehe, točno znam kak se osjećaš...Ak odlučite, svakako javi kak je prošlo! I sretno! :))
Laura 21.08.2014 :-*
bez brige ako se odlucimo i unatoc knjigi imat cu ja jos pitanja..
a morat cemo kad tad...bar tako mislim jer je mala jako razmazena.. e daj mi reci jel ti ta fora pali i danju?
Da, na isti način se dijete stavlja spavati danju ko i navečer. Moj se danju jedino malo više buni, al isto ne predugo, najviše za 15 min zaspi. Kod nas je još jedan mali problem to kaj se on već bez problema digne u krevetiću na noge, Pa smo mi došli na ideju da spava u vreći za spavanje (to smo ga već i prije znali stavljati jer se stalno raskriva), ali već je pronašao način kak se dići i u vreći...ludilo...Al ok je, jednom se vratim k njemu, polegnem ga i onda i pravilu zaspi. Nadam se da će tak i ostati..:)
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji