Svako dijete može naučiti spavati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    11. Veljača 2015. 10:15

ajoj...ti onda stvarno imas izazova.... 
    a jel i po danu zamracis prostoriju?

Laura 21.08.2014 :-*

mmama2
    11. Veljača 2015. 11:04

ima 7 mjeseci za par dana.. i po danu isto radimo kao i ti.. eto, znači an dobrom sam putu.. jedino ja se vodim onim kao i za sve drugo, da pokušavam prepoznat njegov plač, tako da točno već znam kada je vriska jer ne bi bio sam i ne spava mu se, a kada malo drami.. neki put zaista vrišti kao da ga kolje neko pa uđem u sobu i donesem ga natrag anam u boravak na još 10-15 minuta i ponavljam radnju, tada zaspi iz prve..

url=https://lilypie.com]

clericova
    11. Veljača 2015. 11:48

No, pa to ti je to! 😆 Jedino ako ga hoćeš odučiti ovoga da ti se noću budi i dolazi k vama, onda isto tako napravi ko i navečer, pusti ga malo pa ga umiri i opet tako dok ne zaspi. Mislim da je sad već dosta velik i da bi mogao bez noćnog obroka, ali ti najbolje znaš. 😉

mirka4
    11. Veljača 2015. 14:15

Ja sam isto nedavno kupila tu knjigu, i pročitala u dahu, ma super je sve objašnjeno i jasno. Ja doduše imam 4-mjesečnu bebu pa nisam doslovno slijedila program, al sam iskoristila par savjeta i sve djeluje... Neko je već spomenia, najvažnije je odlučit prvo sve u glavi, onda ić u provedbu, beba to jednostavno osjeti . Do nekidan sam je uspavljivala na rukama, a sad je legnem u krevet, poljubim, i ona zaspe! Nevjerojatno i meni samoj! (još koristimo dudu)

clericova
    11. Veljača 2015. 14:25

Jeeeej, baš mi je drago da si i ti uspjela!  Ni ja još ne vjerujem da smo uspjeli al eto... Super da nisam jedina!

koala123
    11. Veljača 2015. 14:30

Mi muku mucimo dnevnim spavanjem. Doslovce vristi kad ju krenem uspavljivat i onda na rukama zaspi pa ju sputim i ugl.spava po dva i pol sata. Budem jos pricekala koji mjesec i probala. Vjerujem da pali metoda. Samo da previse ne place. Joj vec vidim muza kad s tim krenemo kak nece moc izdrzat bez da ju uzme morat cu se borit i s njim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.