Hvala Mary. Ipak nije u tome problem,nego imam neku urinarnu infekciju. Nadam se da ce brzo proci. . A kaze dr mozda i dehidracija. Pregledao me cijelu,ajme meni boljelo me gore neg porod kad je unutra gledao i uzv radio. Strasno nesto...
Ej drage moje...nista jos od mog pisulinca...odustao...29.06.otvorena 4 cm, dan prije ispao sluzni cep, ctg pokazao trud i onda sve stalo...ni t od trudova...nakon dva dana opet bila na pregledu i sve isto...znaci on se ne da i ne da...sutra imam opet pregled...jucer i prekjucer opet sluzni cep...i znam da je jer nije iscjedak nego bas smrklji sa zilicom, dvije...eto aj vi sad recite...cekamo 40 stupnjeva pa da riknem...za poludit....prvi termin 16.06.drugi 27.06.i mi sve preskocili
Sutra javim ima li kakvog pomaka

Ajajaj, ja sam mislila da si ti to vec obavila!
Nema veze, bit ce, ne brini... samo sto je vruceeeeee za hodat po petrovoj, mogu mislit kak ti je veselo stalno ici. Al u bolnici imas klimu da te utjesim i meni je i u boxu bilo taman

danas u rađaoni bila na ctg-u i cujem dvije bebice kako su stigle...ko male mackice mijaucu i pake...srce mi je bilo puno srece da su mi oci zasuzile
danas u rađaoni bila na ctg-u i cujem dvije bebice kako su stigle…ko male mackice mijaucu i pake…srce mi je bilo puno srece da su mi oci zasuzile
Ti nemas vise ni za citanje nista...ono "sto se dogada u tom i tom tjednu"
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Pikice kako si? Je li krenulo što? Ma sad možda ludiš jer bebo nikako da izađe, al će ti biti lakši porod što dulje on čeka...tako da je super da se malo uljenio. Ti češ doći tamo već više od na pola otvorena i to će ti onda brzo ići!
Ja imam toliko posla sa svojom mrvicom da se uopće ne stignem tu javiti, a opet me po drugi puta uhvatio mastitis iako papamo ko lude. To me izludi, oporavila sam se od poroda i super se osjećam i onda opd jednom temperatura i boli cica...nadam se da je ovo zadnji put da me uhvatilo. Od sutra mi muž ima godišnji pa će i on malo više po noći nunati tak da se nadam da ću se malo naspavati!

Stiže nam i dugo očekivani dečko . Pikica otvorena 5 cm i u rodilištu je
. Pikica sretnooooooooooooooo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji