strah od poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    28. Listopad 2014. 08:21

Nalah, al evo recimo u Kc bolnici koriste onaj stari koji izgleda ko ono za odštopavanje, jučer nam pokazivali na tečaju. 
    Meni je to koma.

Nalah
    28. Listopad 2014. 08:30

I meni,ni jedan ni drugi ne želim blizu svog djeteta

LuKi5
    28. Listopad 2014. 11:23

Ja sam isto bila u tom lezecem polozaju 7 sati u komadu, grozno, isto nisam znala da mogu podignut. Jos su me premjestali na bok lijevi s vremena na vrijeme. To mi lezanje nikako nije pasalo. A na kraju mi je najvise muku radilo to sto sam si morala sama noge drzat, a ruke su mi bile skroz mokre, I kako bi dosao trud tako bi mi klizle s nogu pa su se natezali tamo samnom da me drze hahaha :))

mmama2
    28. Listopad 2014. 15:24

LuKi

Ja sam isto bila u tom lezecem polozaju 7 sati u komadu, grozno, isto nisam znala da mogu podignut. Jos su me premjestali na bok lijevi s vremena na vrijeme. To mi lezanje nikako nije pasalo. A na kraju mi je najvise muku radilo to sto sam si morala sama noge drzat, a ruke su mi bile skroz mokre, I kako bi dosao trud tako bi mi klizle s nogu pa su se natezali tamo samnom da me drze hahaha :))

ajme sad si me podsjetila da, na prvom porodu noge sam držala ja i dragi, sad na dr su me zavezali hahahahahahah, brijem da bi se katapultirala kroz prozor da su mi noge na onom naslonu kao kod ginića bile hahahahah

url=https://lilypie.com]

14.06.2014. L ♥

Jojo5
    03. Studeni 2014. 11:25

evo bila sam na pregledu  37 tjednu trudnoće mali se nije okrenuo, s tim da niti jedan put nije bio okrenut za porod ako se ne okrene za dva tjedna onda će me hospitalizirati i poslati na carski. Nisam sretna nikako a nemam osjećaj da će se mali okrenuti i ljuta sam i strah me

Tina0208
    03. Studeni 2014. 11:35

Jojo

evo bila sam na pregledu  37 tjednu trudnoće mali se nije okrenuo, s tim da niti jedan put nije bio okrenut za porod ako se ne okrene za dva tjedna onda će me hospitalizirati i poslati na carski. Nisam sretna nikako a nemam osjećaj da će se mali okrenuti i ljuta sam i strah me

joj draga...znam da sam se i ja toga jako bojala jer mi se mala dugo nije okrenula...zapravo okrenula se u 36tt.. ali ja sam se toliko borila da se naprosto morala... jesi pokusala neku od onih metoda za okretanje bebe?? tipa pseci polozaj ili da joj pustas muziku dole nisko na trbuhu...??

Laura 21.08.2014 :-*

Pilici
    03. Studeni 2014. 11:43

Jojo nadam se da ce se okrenut.. Nekima se u zadnji cas okrene..jesi probala to što Tina veli??

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI