strah od poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    28. Listopad 2014. 08:21

Nalah, al evo recimo u Kc bolnici koriste onaj stari koji izgleda ko ono za odštopavanje, jučer nam pokazivali na tečaju. 
    Meni je to koma.

Nalah
    28. Listopad 2014. 08:30

I meni,ni jedan ni drugi ne želim blizu svog djeteta

LuKi5
    28. Listopad 2014. 11:23

Ja sam isto bila u tom lezecem polozaju 7 sati u komadu, grozno, isto nisam znala da mogu podignut. Jos su me premjestali na bok lijevi s vremena na vrijeme. To mi lezanje nikako nije pasalo. A na kraju mi je najvise muku radilo to sto sam si morala sama noge drzat, a ruke su mi bile skroz mokre, I kako bi dosao trud tako bi mi klizle s nogu pa su se natezali tamo samnom da me drze hahaha :))

14.06.2014. L ♥

Jojo5
    03. Studeni 2014. 11:25

evo bila sam na pregledu  37 tjednu trudnoće mali se nije okrenuo, s tim da niti jedan put nije bio okrenut za porod ako se ne okrene za dva tjedna onda će me hospitalizirati i poslati na carski. Nisam sretna nikako a nemam osjećaj da će se mali okrenuti i ljuta sam i strah me

Pilici
    03. Studeni 2014. 11:43

Jojo nadam se da ce se okrenut.. Nekima se u zadnji cas okrene..jesi probala to što Tina veli??

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.