Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    29. Rujan 2014. 11:18

hahahah :) ja sam se baš prošli vikend ofarbala i sad jedva čekam da se vidim s ovima šta su mi dijelile savjete pa da vidim njihov komentar  začudo svekrva mi nije ništa iskomentirala hihih, a morala je primjetit jer sam se farbala doma sama bez rukavica, pa si možeš zamislit kakve su mi ruke bile (boja neka smeđa trešnja) 

Tina0208
    29. Rujan 2014. 11:38

uuuu....sreca pa si trudna pa ne moras na posao..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    29. Rujan 2014. 11:46

ma ja sam ti i prije dok sam radila isto tak se farbala ... al onda (prvo u medijima dok sam bila) nije nikom smetalo previše, a kad sam u pr prešla onda sam pokušavala to odradit petkom navečer, a vikendom sam kupaonicu čistila ko manijak i prala podove pa je to otišlo :D a od kad sam sama sebi šef (ubiti mi je dragi šef) mi je milina :D... ja ti zapravo i sad radim... (mislim, ne to šta se dopisujem na klokanici) nego radim paralelno s ovim :D

• Maca2
    29. Rujan 2014. 12:34

Pozdrav trudnice,ja sam nova na forumu,pa reko da se malo javim... K meni je jučer došla u posjet muževa sestra koja ima četvero djece,tak da sam se naslušala neželjenih savjeta i kojekakvih komentara. Prvi je bio,jao kako si se udebljala (meni je ovo prva trudnoća sad sam u 34 tjednu i dobila sam 13kg). Zatim je bio komentar nek sad još malo uživamo,jer poslije nećemo. Pa zašto sam se farbala,to nesmijem u trudnoći. Zatim je prešla na temu poroda,kak te tamo izmuče, bla bla bla. Pa da je tako strašno nebi ti rodila četvero djece!!!! I to je sve komentirala s podsmijehom,kao ona je to prošla i sad to mene čeka... Pa ženo pusti me na miru... Ona je bila kao tenk u prve 3 trudnoće,jedino je sad smršavila u četvrtoj,jer nije smijela jesti zbog tlaka, i ja joj nikad ništa nisam komentirala,jer znam kak su trudnice osjetljive. Užas!!

ena2203
    29. Rujan 2014. 15:38

Mene najviše iritira što mi je jako puno ljudi pčelo prigovarati da "pretjerujem". Ja sam se u trudnoći odrekla kave, industrijskih sokova, fast fooda i sličnih stvari. To je potpuno moj odabir i svjesna sam da mi od malo kave i McDonaldsa katkad, ne bi bilo ništa, ali tako sam ODLUČILA i uživam u zdravoj hrani i stilu života. KAd odbijem kavu ili gutljaj vina, odmah me svi napadaju. To mi je glupo.

tena123
    29. Rujan 2014. 15:48

što mi više trudnoća odmiče sve sam osjetljivija i sve više osjetim utjecaj hormona, pa se tako uvijek nađem uvrijeđena za nešto, ali od strane ukućana ili svojih, mislim nije to ništa strašno. 
    a ovi koje kavi komentari i pametovanja me uopće ne diraju, čak ih uspješno izbjegavam jer već znam kako će na koju stvar netko reagirat a ne pada mi na pamet stalno nekom govorit što sam ja odlučila za svoje dijete i onda se natezat zašto i jel to dobro. 
    naprimjer mami i sestrama i teti sam rekla za moderne platnene pelene i one čim su čule bez da sam im objasnila o čemu se radi su me automatski napale, da šta je meni i sl. brzo smo to riješili na način da s njima ne planiram više o toj temi raspravljat. sad već na znam da ako tu ideju kažem šogorici da će ona imat još goru reakciju i ne pada mi na pamet da joj to spominjem govorim ili da joj opravdavam zašto sam ja tako odlučila za svoje dijete, kada skuži da perem pelene reći ću nešto u stilu da je pedijatrica preporučila i kraj priče, a tako i što se ostalih tema tiče, ne želim si dozvolit da ulazim u rasprave..

MalaMuca
    29. Rujan 2014. 17:30

Meni nije jasno zbog čega svi reagiraju tak loše na te moderne platnene pelene? Baš mi je retardirano jer te praktički ljudi napadnu da nisi normalna jer to hoćeš koristiti, da si budemo zakomplicirale život ovo ono, pa to je naš izbor, a ne njihov. Ne kužim kaj s takvim stavom uopće hoću postići? 
    Pa nebu beba umrla ak bude imala platnene pelene a ne jednokratne ili obrnuto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.