Slažem se s tobom mala muca u potpunosti...kao da ćemo ih na ruke prati na lokalnom potoku do kojeg moramo hodat 10 kilometara ili ne znam šta...a da ne govorim o komentarima tipa pa bolje su ti jefnokrstne one mogu biti po 10ak sati bez mijenjanja...meni je to malo fuj i bljak...da mi beba bude u popišanim pelenama...ja se na uloške ježim i kad sam ih i znala koristit sam ih mijenjala svako malo...kako bi mi beba mogla bit tolko dugo u peleni bez mijenjanja...
Dada...jedna pametna žena mi je to rekla...da se jednokratne ne moraju mjenjat dok ih beba ne pokaka ...ja onak...yeah right,pustit ću si bebu da sjedi u zapišanom po nekoliko sati...a što se organiziranja tuđeg života tiče slažem se s tobom...al ekipe koja u tom uživa ima masa...bar oko mene...al da njima kreneš nešto pametovat još bi se uvrijedili
ja sam nedavno skinula gel s noktiju i počela ih lakirat, u roku od par dana su mi došle dvije curke i počele pričati kako je lakiranje noktiju u trudnoći grozno štetan za bebu. Rekla sam im da ga ne snifam ak na to misle, ali ne nego se lak upija kroz nokat i kroz krv dolazi do bebe. Nisam se mogla suzdržat i dobila sam napadaj smijeha od jedno 10min i strašno sam ih uvrijedila. Taj tandem mi je inače s vremena na vrijeme strašno dizao tlak s glupim savjetima ali od tad su tiho.
Ena. Takozvani obrambeni mehanizam kojim se sluze svi nesigurni ljudi koji ni sami ne odobravaju svoje postupke pa se na taj nacin ograduju.
Singama. Pa ja cu se upisat hahahaha
14.06.2014. L ♥
Ajoj ode odmah skidat lak,jel se smije acetonom ? :-P
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
da stvarno glupi ljudi ima, ma mene ne diraju tako komentari sa strane jer kažem uopće se neću dovesti u sitvaciju da mi netko pametuje i govori kako ću što napravit, al npr. mami i sestrama moram reci i podjetit s njima nešto što me vesli (da se razumijemo inače su super i jaako dobro se slažemo) al eto nađe se tema gdje nam se mišljenja razilaze pa me to smeta što očekuju da napravim po njihovom, pa ok ti si svoje mišljenje rekla možda i jesi u pravu ali sad me pusti da probam šta sam si zacrtala i dobro..
e da nezz dali tko ima informaciju dali je štetno pre brzo trepat
Sortiraj odgovore
Najstariji