Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    02. Listopad 2014. 15:37

Luki hahahahah...  ja isto mislim da ću prešutit termin... jer mene (a tko drugi nego sveki predraga... ne naša sveky nego moja) davi s tim da ću ja rodit ranije..termin 17.1. dr rekao da je beba veća i sad ona tupi svako malo da je ziher da ću ja oko nove godine rodit... što sam dragom jučer rekla, ak mi i krenu trudovi tad nekad budem prekrižila noge i nema bebi van... nek se strpi, a ne da poslije uvijek slušam kak je ona znala bolje od doktora

LuKi5
    02. Listopad 2014. 15:40

Cloudy hahahhahahahaha prekrižila noge ahhahahaha...nešto tipa one reklame:"termin sutra...strpite se vi do utorka" hahahahaha iz inata 

14.06.2014. L ♥

cloudy
    02. Listopad 2014. 15:43

tako nekako ... a i da fulamo njen rođendan... i to bi mi isto bilo super... jer ak se cura požuri van mogla bi i na njen rođendan doći, a to mi nikako nije u planu  jesam grozna, jelda 

Gold👑
    02. Listopad 2014. 15:48

Zato sam ja samo par ljudi rekla točan termin,ostalima sam rekla da je službeni početkom 11. mjeseca,pa ćemo vidit kad će beba odlučit izaći,može prije može kasnije 

MalaMuca
    02. Listopad 2014. 21:50

Kak ti možeš smetati vozaču? xD neki ljudi su stvarno super smiješni :P
    Ja sam u 30.tjednu i dalje vozim i planiram voziti tu po gradu do kraja trudnoće, osim ak baš nebum mogla iz ne znam kojeg razloga. 
    nemoj se opće obazirati na takve komentare... da ti nisu komentirali za to, našli bi već nekaj drugo :D
    Super mi je kak se trudnicama uvijek soli pamet oko nečega, ko da smo retardirane zato jer smo trudne i ništ ne kužimo i ne znamo odlučivati same za sebe i svoje dijete. Gluposti -.-

cloudy
    03. Listopad 2014. 08:50

brcka hahahahah čekaj, onda ja po tom kad me dragi bude vozio na porod moram biti iza? ili u prtljažniku? ili da hitnu zovem? hahha mene ljudski komentari tak ponekad nasmiju :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.