Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    01. Listopad 2014. 13:40

To za lak na porodu stoji jer ukoliko dode do komplikacija I morate na hitni carski oni se boje da anestezija nece dobro se primit ukoliko je strana tvar na vasem tijelu. Ista stvar je bila kad sam isla na operaciju, rekli su mi posto imam pirs na obrvi da ne znaju ako ce se anestezija dobro primiti, ali je I sve je proslo ok.

14.06.2014. L ♥

bigica
    01. Listopad 2014. 13:50

meni je moj ginekolog rekao da skinem lak s noktiju i nakit. ok za nakit kuzim da je radi naoticanja, a pitala sam ga zbog cega lak s noktiju i rekao mi je da oni po boji mesa ispod nokta vide da li je sve u redu jer ako nesto slucajno pode krivo da meso pocinje plaviti i da je to njima znak da se nesto lose desava...

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

ena2203
    02. Listopad 2014. 14:08

Jučer sam odvezla relaciji Slav brod-Zagreb i natrag. 2h sam slušala o tome da nisam trebala voziti!!!!!!!!!!!

cloudy
    02. Listopad 2014. 14:17

ena... koji si mjesec? meni isto znaju prigovarati i to za bezveznih 30ak km... jer toliko živimo udaljeni od mjesta rada dragog, i mjesta od kud smo mi... pa onda najčešće idem s njim da mu pravim društvo do posla, s posla i čekam ga ili kod mojih ili kod njegovih ili po kavama s društvom...i svako malo se nađe netko tko voli iskomentirat da je to previše....a danas sam čak išla nekih stotinjak km u autu,,, mogu mislit kakve bi to komentare izazvalo 

tena123
    02. Listopad 2014. 14:20

ja sam isto čula da oni po mesu ispod nokti vide ako nije u redu da poplavi, iako ne seru svi ali opet kad već znam lakše mi je doći bez laka  nakita..
    što se tiče vožnje to je takva glupost.. ako osjećas da možeš normalno vozit zašto ne..
    ja ću vozit do kraja trudnoće ako budem osjećala da mogu..

cloudy
    02. Listopad 2014. 14:31

pa normalno... i putovati simo tamo i tako... ja ne volim to neko mišljenje koje među masom ljudi postoji da ak si trudna da ne možeš ništa... da je najbolje biti doma, ležat, i ništa ne radit... i cijelo vrijeme pokušavam ljudima objasnit da nisam invalid nego da sam samo trudna, a kak mi se čini to ću im isto morat objašnjavat i u periodu nakon poroda... ak je sve ok i nemam nekih problema pa zašto ne bi putovala, vozila se, šetala... uvijek mi na pamet padne ona amerikanka koja je maraton istrčala i drugi dan normalno rodila

Boška2
    02. Listopad 2014. 15:22

Ja sam rekla da cu se odvesti sama na porod u bolnicu,jer dragi vozacku nema,a ne zelim nikoga zivkati da me vozi! Evo bas danas bila u TA i nadala se da cu u radaonu,a ono nista vozi doma.... I da curke,u drugoj trudnoci nikome necu reci kad mi je termin jer ljudi su tako doooosadniiiiiiiiii. Idu mi svi na zivce,a ako se ne javis odmah panika. Zelim malo mira od svih

<3<3<3 Karl <3<3<3

Iskrica1347
    02. Listopad 2014. 15:30

Strije... dobila sam ipak strije... (dobro, obzirom na veličinu trbuha nije ni čudno). I pitanje ekipe "Još malo jel.." Ne, još puno! Kaj te briga uostalom... I: "Jesi sigurna da ne nosiš blizance". Pa poprilično sam sigurna - da nosim blizance već bi bili vani...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.