Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Rujan 2014. 21:11

Slažem se s tobom...gle,ja isto volim po svom i ne volim tuđa pametovanja i petljanja u nečiji život...ak i fulam s onim što sam odlučila fulat ću,ljudi smo,učimo griješimo...baš smo dragi i ja sad mijenjali auto...naš je fakat star i ajmo reć skoro duplo mlađi uzimamo..isto rabljeni...i ovih par dana smo se naslušali toliko pametovanja ko da je nečija tuđa lova u pitanju a ne naša...te nemoj taj,uzmi ovaj,onaj bla bla...na kraju smo uzeli onaj koji nam se najviše svidio i bio najbolji i bok...ak smo i fulali s odabirom mi smo fulali,zeznuli smo sami sebe za svoju lovu...ne kužim uopće to upetljavanje....a što se tiče treptanja ne znam,al pitam se smijemo li korostiti kaladont,sapun,šampon kao i prije ili moramo imat neki specijalni...il je bolje da kosu i ne peremo

LuKi5
    01. Listopad 2014. 08:27

Tena. Nemoj prebrzo pokvarit ces si vid hahaha 

14.06.2014. L ♥

ena2203
    01. Listopad 2014. 10:19

Ovo za lak je pišurija, al fakat!!!!!

Iskrica1347
    01. Listopad 2014. 10:49

Nokti se ne smiju lakirati pred kraj trudnoće - ali ne zato što je lak jako štetan, već zato što se po boji noktiju vidi da li nekaj ne štima kad dođete rađati. To će vam svi doktori reći odn. ak dođete na porod s nalakiranim noktima zašpotati. Isto kao što morate i prstenje skidati, da vam ne bi trebali rezati ak (nedajBože) nateknete ili nešto tijekom poroda. Ali za vrijeme trudnoće smijete - lakirati nokte, bojati kosu, tuširati se i ostalo.. Najbolje da i zrak ne udišemo jer je pun smoga.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    01. Listopad 2014. 12:52

Sandra - baš čudno. Znam da su mene baš upozorili na to. Ja doduše i inače baš ne lakiram nokte, osim nožnih, ali su me baš u prvoj bili na to upozorili.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    01. Listopad 2014. 12:55

ja sam to isto čula od frendice za svoju bolnicu... da moram biti bez laka i bez nakita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.