Što jedemo u trudnoći?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lioness2
    22. Travanj 2015. 14:52

ja sam upravo pojela komad cheesecakea! mljac...

Lollypop
    22. Travanj 2015. 16:17

Ja danas za rucak pastu sa skampima i kozicama na buzaru ❤️ Jutros kajganu, a pred rucak 2 sendvica sa purecom sunkom (oko 12.30h). Rucak mi kasno bio danas...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Branchi
    22. Travanj 2015. 16:27

morat cu i ja kozice jedan dan,prefino!
    ja sam danas rucala rizoto s tikvicama i pol teglice one kisele paprike, uzasno mi se to jelo....za veceru radimo homemade pizzu, a izmedju jagode, ima ih sad stvarno finih :)

koji smo svi gurmani :D

lollipop
    22. Travanj 2015. 16:45

uf ja od žgaravice ne smijem ni misliti na večeru...mislim da će biti palenta i jogurt...
    a sad bi rado jedan sladič ali bolje ne 

Ashley
    22. Travanj 2015. 16:49

Upravo tamanim: povrće: mahune-žute i zelene, tikvice, paprike:žute, crvene, masline crne i pohanu piletunu

kachi
    22. Travanj 2015. 16:58

Dok sam radila ja sam sebi nosila ručak na posao. 
    Navečer bih skuhala za sutradan i to bih vukla. Bilo je tlaka vući vrećicu hrane svaki dan na posao, ali mi je to puno značilo jer sam od tih pekarskih prizvoda i improvizacija stalno imala osjećaj da mi se još jede.
    Doručkovala sam doma, na poslu bih pojela užinu (vočka, oraščići, suho voće, krekerić) i obavezno ručala (jer prvih mjeseci nisam uopće dobro podnosila glad, bilo bi mi baš jako slabo). 
    Sve ovisi kakve imate uvjete na poslu za jelo. Mi imamo kuhinju u kojoj se može podgrijati jelo i gdje možeš sjesti i jesti pa sam mogla i varivo nositi. 
    Prije trudnoće mi je bilo koma nositi hranu na posao i tamo jesti.

bobica9
    22. Travanj 2015. 17:14

Ja oduvijek nosim ručak na posao. Isto bi skuhala dan ranije. Doma sam tek oko pola 7 i nema smisla da tek onda ručam. I sad dok sam doma uglavnom skuham dan ranije jer sam i muža naučila da ruča na poslu. Bar imam skuhano i mogu jesti čim ogladnim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.