Ja danas za rucak pastu sa skampima i kozicama na buzaru ❤️ Jutros kajganu, a pred rucak 2 sendvica sa purecom sunkom (oko 12.30h). Rucak mi kasno bio danas...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
morat cu i ja kozice jedan dan,prefino!
ja sam danas rucala rizoto s tikvicama i pol teglice one kisele paprike, uzasno mi se to jelo....za veceru radimo homemade pizzu, a izmedju jagode, ima ih sad stvarno finih :)
koji smo svi gurmani :D
uf ja od žgaravice ne smijem ni misliti na večeru...mislim da će biti palenta i jogurt...
a sad bi rado jedan sladič ali bolje ne
Upravo tamanim: povrće: mahune-žute i zelene, tikvice, paprike:žute, crvene, masline crne i pohanu piletunu
Dok sam radila ja sam sebi nosila ručak na posao.
Navečer bih skuhala za sutradan i to bih vukla. Bilo je tlaka vući vrećicu hrane svaki dan na posao, ali mi je to puno značilo jer sam od tih pekarskih prizvoda i improvizacija stalno imala osjećaj da mi se još jede.
Doručkovala sam doma, na poslu bih pojela užinu (vočka, oraščići, suho voće, krekerić) i obavezno ručala (jer prvih mjeseci nisam uopće dobro podnosila glad, bilo bi mi baš jako slabo).
Sve ovisi kakve imate uvjete na poslu za jelo. Mi imamo kuhinju u kojoj se može podgrijati jelo i gdje možeš sjesti i jesti pa sam mogla i varivo nositi.
Prije trudnoće mi je bilo koma nositi hranu na posao i tamo jesti.
Ja oduvijek nosim ručak na posao. Isto bi skuhala dan ranije. Doma sam tek oko pola 7 i nema smisla da tek onda ručam. I sad dok sam doma uglavnom skuham dan ranije jer sam i muža naučila da ruča na poslu. Bar imam skuhano i mogu jesti čim ogladnim.
Sortiraj odgovore
Najstariji