Ja danas za rucak pastu sa skampima i kozicama na buzaru ❤️ Jutros kajganu, a pred rucak 2 sendvica sa purecom sunkom (oko 12.30h). Rucak mi kasno bio danas...
Ja danas za rucak pastu sa skampima i kozicama na buzaru ❤️ Jutros kajganu, a pred rucak 2 sendvica sa purecom sunkom (oko 12.30h). Rucak mi kasno bio danas…
joj, kozice... mljac! obožavam ih uz tjesteninu i umak!
ja još nisam ručala danas. odnosno, jesam, ako se maloprije broji cheesecake, a sad grožđe! koja kombinacija!
Ja danas za rucak pastu sa skampima i kozicama na buzaru ❤️ Jutros kajganu, a pred rucak 2 sendvica sa purecom sunkom (oko 12.30h). Rucak mi kasno bio danas…
Da ne ispadne da samo ti jedeš puno, ja sam jutros 3 šnite nutele, do ručka jagode ponovno. ( cjeli tjedan ih jedem jer su u svim ducanima na akciji pa kad odem po kruh ne mogu odolit da i njih ne uzmem) Ručak ja i dečko kilo svinjskog buta spohali i pojeli sa pire krumpirom i salatom, za desert red čokolade. Sad idem do vrta malo prošetat i tko zna sta cu za večeru još pojesti.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
morat cu i ja kozice jedan dan,prefino!
ja sam danas rucala rizoto s tikvicama i pol teglice one kisele paprike, uzasno mi se to jelo....za veceru radimo homemade pizzu, a izmedju jagode, ima ih sad stvarno finih :)
koji smo svi gurmani :D

uf ja od žgaravice ne smijem ni misliti na večeru...mislim da će biti palenta i jogurt...
a sad bi rado jedan sladič ali bolje ne

Upravo tamanim: povrće: mahune-žute i zelene, tikvice, paprike:žute, crvene, masline crne i pohanu piletunu

Dok sam radila ja sam sebi nosila ručak na posao.
Navečer bih skuhala za sutradan i to bih vukla. Bilo je tlaka vući vrećicu hrane svaki dan na posao, ali mi je to puno značilo jer sam od tih pekarskih prizvoda i improvizacija stalno imala osjećaj da mi se još jede.
Doručkovala sam doma, na poslu bih pojela užinu (vočka, oraščići, suho voće, krekerić) i obavezno ručala (jer prvih mjeseci nisam uopće dobro podnosila glad, bilo bi mi baš jako slabo).
Sve ovisi kakve imate uvjete na poslu za jelo. Mi imamo kuhinju u kojoj se može podgrijati jelo i gdje možeš sjesti i jesti pa sam mogla i varivo nositi.
Prije trudnoće mi je bilo koma nositi hranu na posao i tamo jesti.

Ja oduvijek nosim ručak na posao. Isto bi skuhala dan ranije. Doma sam tek oko pola 7 i nema smisla da tek onda ručam. I sad dok sam doma uglavnom skuham dan ranije jer sam i muža naučila da ruča na poslu. Bar imam skuhano i mogu jesti čim ogladnim.
Ja oduvijek nosim ručak na posao. Isto bi skuhala dan ranije. Doma sam tek oko pola 7 i nema smisla da tek onda ručam. I sad dok sam doma uglavnom skuham dan ranije jer sam i muža naučila da ruča na poslu. Bar imam skuhano i mogu jesti čim ogladnim.
Ja sam zaključila da ću nositi i kad se vratim na posao jer sam vidjela kolika je ogromna razlika kada jedeš redovito i kvalitetno naspram improvizacija i gladovanja.
Muž ti je pametan! Moj neće da nosi na posao, ja ga zezam da se plaši da će ga ekipa proglasiti papkom.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji