Jedem sve što mi odgovara i to onda kada mi odgovara. Imam tu sreću da volim kuhati i znam kuhati i imam vremena kuhati što mi taj dan odgovara. Valjda iz tog razloga nisam niti imala neke veće problema. Smanjila sam unos mesa i više mi odgovara povrće i tjestenina, sir te slatko u bilo kojem obliku.
Još ne znam što ću danas kuhati, idem sada u šetnju sa psićem, pa ću po povratku u dućan i onda ću odabrati ono na što mi zazubice budu narasle.
Ja sam grozna trudnica po pitanju prehrane. Nastojim jesti voća i izbacila sam sve konzerve, ali slatkiša se ne mogu ostaviti, a ima dana kada doslovno živim na fast foodu, jer drugačije ne mogu, radim, letam... dnevni ritam mi je koma.
Imala sam fazu gdje sam sve dućane u gradu obišla da pronađem najkiselije gumene bombone ikad! Sad sam na ljutom čipsu, svako dva dana pojedem malu vrećicu, tu se uspijem koliko toliko kontrolirat.
Prije par dana ovako mi je izgledao jelovnik; doručak: tortilja sa piletinom i krempita, ručak: palenta i mljeveno meso, večera: ćevapi u somunu sa ajvarom, između toga bi ubacila pokoji slatkiš ili tako nešto... užas! Nitko me ne može nahranit, samo na spizu mislim, a udebljala sam se jedno kilo, to je moja sreća! Po prirodi sam mršavica i ljudi me zezaju da ću se udebljat samo za težinu bebe. A u kavi uživam, nikako mi nije smetala, jedna dnevno je moja doza.
i ja sma izjelica do bola, volim sve i sve mi pase....
Danas npr. sam se probudila, popila caj sa 5 keksica, sat vremena nakon toga pojela pecivo sa marmeladom, onda vocni jogurt i sada bananu. I nemogu docekat da idem na rucak sada u 1.
Danas imam bolognese sa salatom od kupusa....
A navecer cu prepustiti svome suprugu mastu neka kuha...
Vidim da sve ovdje jedete cvarke, pancetu i tako te proizvode.
Zar u Hrv nije obavezno testiranje na toxoplazmozu?
Uh sad mi je lakse kad vidim da ima jos izjelica kao sto sam ja :) iako ste manje trudne nego ja, pa nekako jos mozete "uzivati" prije nego vas zaskoce kile i pretrage i gluposti. Ja neznam kako da odrzim taj "nepomak" u rastu kila za slijedeci pregled. Mozda da se narucim odma u 9.00 kad se ambulanta otvori, ne jedem kruh dan prije i ne obucem potkosulju grudnjak gacice carape itd, na prijevaru :D
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja iskreno ko luda čekam već taj pregled u četvrtak da se pošteno najedem!!
Pa da, stalno pazim-te ne ću kruh, te neću sok, neću slatkiš, e ako ne odem na pizzu, ćevape ili hambić poslije pregleda!! I još poslije toga na kolače!
ja počnem pazit par dana prije pregleda a u međuvremenu ne stajem na vagu , pa me zna strefit kod ginića
Ja sam se baš ovaj vikend natovarila roštiljem (šniclama, piletini, ćevapima), kruhom, pomfritom sa majonezom i kečapom... I sad će mi trebati 5 dana da to sve izbacim iz sebe.
Zato ovaj tjedan laganini da budem do vaganja u četvrtak opet na istoj kilaži kao i prije vikend-orgija sa hranom.
I već planiram da ću se obući najlaganije moguće. Jer moja doktorica špota sve trudnice koje se udebljaju. Kaže da do 20. tt nemamo što dobiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji