Što jedemo u trudnoći?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamatobe
    21. Travanj 2015. 21:34

Ja sam sad 23 tjedna trudna i još cca 2 kg u minusu. U prva 4 mjeseca sam jako smršavila jer sam stvarno imala velike mučnine i hrana me uopće nije privlačila... Sad je malo bolje, jedem stvarno sve, ali ne previše jer ne mogu i jako malo slatkog jer mi uopće ne paše... Sve čekam da konačno krene taj apetit.... 

Fluffy2
    21. Travanj 2015. 22:42

Ja također u minusu za sada nekih 2kg, nakon mucnina i povracanja jedva sam se cekala najest i da krenem nabrajat sta sve pojedem u jednom danu nebi stalo na papir. Pojedem nesto zdravo, tipa voce i onda slijedi red napolitanki, ili zobenu s bananom pa iza toga ide cokolada.. nemoguca sam. Danas kao idem u setnju ali se zato "nagradim" sladoledom iz Mekica. Isto imam srecu da se ne debljam lako pa me nije puno briga. Vama koje pazite svaka cast!!
    Od svega mi se zgadila jedino cajna salama koju inace obozavam a ni kava mi nije bas prioritet kao inace.
    Za probavu ne pomaze apsolutno nista, pa cak ni glicerinski cepici i to mi je najveca muka..

Fluffy

Ryanne
    22. Travanj 2015. 07:47

Ja sam baš par dana pratila kalorije i jela uglavnom zdravo i skužila sam da sam u tri dana jela oko 1600 kcal dnevno (u 5 obroka) i još sat vremena dnevno hodam, ali sam u to vrijeme natukla pola kile. Pa mi nije jasno.

Ali sam jela ričet jedan dan, a dinstano zelje drugi dan. Je li moguće da se dobije pola kile od nadutosti? To mi je baš čudno. 

Inače, što vi jedete na poslu? Meni je od peciva, namaza i salama već zlo. Trebam neku ideju.
    Prije posla jedem zobene pa ne mogu na poslu opet to.

Lela29
    22. Travanj 2015. 08:28

Ryanne, ja imam isti problem, ne mogu smislit normalan doručak na poslu. U blizini imam fast food, pekaru i dućan, stalno vrtim isto. Dajte prijedloge cure!! ;)

Ryanne
    22. Travanj 2015. 08:36

Tako i ja. Pekara, fast food i ducan. Pekaru i fast food uglavnom izbjegavam jer kod njih nema baš ništa hranjivog, a još od toga dobijem i zatvor. Tu i tamo si ugodim, ali uglavnom sam u dućanu.

Par puta sam si donijela ostatke od večere od prethodnog dana (npr. hladne salate od tjestenine) , i to mi je super, ali ne radim to često.

Mamatobe
    22. Travanj 2015. 10:34

Ja na poslu isto jedem samo stvari iz pekare jer nemam ništa drugo u blizini. Nekad si od doma donesem pahuljice i jogurt ili nešto sl. Ali u pekari kupim najobičniji neki kukuruzni roščić, ništa masno ni sendvičasto jer mi ne paše.

Fluffy2
    22. Travanj 2015. 12:08

Da probate malo pureću šunku uz zrnati sir i baškot?

Fluffy

lollipop
    22. Travanj 2015. 13:34

moj današnji meni je bio sendvič u integralnom pecivu+namaz+šunka i sad sam smazala krušku, jabuku i bananu...
    za ručak batak i zabatak pečeni u pečnici+glazirane prokulice+zelena salata 

ja sam si na posao često nosila svježi sir, jogurt a sad kad krene povrće pa fino paprika namazana sv.sirom i šunka...
    probajte izbjegavat te glupe pekare

bobica9
    22. Travanj 2015. 14:49

Evo moj današnji ručak! Goveđa juha sa puuunooo povrća i salata od kuhane govedine i šampinjona. Dodala sam prosa u salatu da mi ne bude prazna i začinila umakom od jogurta i limuna sa malo soli i papra. Opet ću to raditi samo sa piletinom ili puretinom, jer se svaki puta naživciram s tom goveđom juhom. I ne bum ju tako skoro radila (to svaki puta kažem i onda me mm nagovori).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.