Stigla je roda!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    01. Srpanj 2014. 17:42

Drage moje evo ja otvorila sezonu srpnja :)
    moj medeni se rodio u 14:49 apgarom 10/10 3590g i 49 cm
    porod bio bolan i tezak rezana i popucala..ali veselje koje te obuzme kad vidis to cudo..neopisivo skroz..pusa svima

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boobie
    01. Srpanj 2014. 17:44

Čestitam! 

kimito
    01. Srpanj 2014. 17:45

Jupiiiiiii Tea, od srca cestitam!!!

ivanahaha
    01. Srpanj 2014. 17:47

Cestitke novoj mami :*

bjap
    01. Srpanj 2014. 17:57

Draga Tea, evo i tebe smo ispratile iz trudnica u mame . Cestitam ti od srca, svaki ovakav post me vraca u sjecanje na moj porod. :) Zao mi je sto ti je bilo tesko, i zelim ti brz oporavak. Za va tjedna ces sjedit! Ako budes trebala kakav savjet javi porukom!

01. Srpanj 2014. 18:53

Tea probila si led! Iskrene cestitke i brz oporavak! Puse tebi i malom smotuljku srece!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    01. Srpanj 2014. 19:04

Tea cestitam...sad se lijepo odmori i uzivaj sa svojim smotuljkom...saljem puse tebi i bebi 

DarijaZ
    01. Srpanj 2014. 19:10

Tea draga, od srca ti cestitam!!!
    Uzivaj sad sa bebicom i brz oporavak ! 
    Puse tebi i bebici 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.