Tea..ja sad tek vidim... prvo čestitam ti na tvom malom muškarcu volite se, mazite, pazite...a kao drugo..nadam se da će ti bolovi popustit uskoro i da će mlijeko doći ... drži se...
Hej cure Bjap i ostale koje ste rodile kako vam je bilo sa stolicom poslije?ja jos nisam bila na wc i morat cu stavit cepic strah me da me ne boli jer tiskat ne mogu i da ne dobim grceve ili nesta ? Plis help .. Rana boli a i hemeroidi su tu od tiskanja pri izgonu . A stvarno me strah cepica a moram to obavit..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nemoj se bojat, jer dok se bojiš, zadržavaš i onda je još gorje. Mene je isto bilo strah nakon prvog poroda pa sam išla tek 3. dan. I na kraju me nije niš bolilo niti ništ, samo me je bilo strah brisanja, pa sam se otuširala :D
slažem se sa misshom, probaj klopati nešto kaj te bude potjeralo, da se ne mučiš i uzmi si vremena, samo polako, ne bude sigurno ništa loše se dogodilo. Zato u bolnici obično daju hranu koja bi te mogla potjerati na wc i da lakše to obaviš, bez straha, a ja sam eto isto išla 3 ili 4 dan čak i poslije se istuširala..
url=https://lilypie.com]
cure hvala na savjetima jedem bas puno voca i domace cjedene sokove od jabuke bas ono osjecam kako mi crjeva rade i da moram ali kad sjednem sve me pocne bolit i blokada..mm mi je kupio cepic jer oni nemaju ?! Pa sad cekam da dodu da vidim jel mogu stavit pa da to napokon obavim da mi bude lakse .. Kazu da je malo zuti ali da je za sada u granicama,nadam se da ce sutra isto bit ok krvna slika pa da mozemo kuci :)) pusa svima od mene i Jana ;*
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea draga, nadam se da ćeš uspjeti riješiti taj problem što prije... Nemaju čepiće u bolnici? A svašta... Nema veze, bitno da tebi pomogne...
Joj, kako bi bilo super da vas puste kući pa da uživate u miru malo i odmarate... Držim figeeee!
Jan kažeš? Baš ste mu lijepo ime izabrali!
Krešimir 19.08.2014. <3
da nemaju jer kao nisu narucili jer im je kompjuter pokvaren ma tako nesta..uglavnom jee uspjesno obavljeno odma mi je lakse hehe:))
MarijaS bas mi je drago sta ti se svida ime i hvala na lijepim zeljama javim vam se sutra jel idemo vani ili ne .. Pusaa
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji