Stigla je roda!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    03. Srpanj 2014. 21:19

Uh, dok sam ja vidjela ti vec rijesila problem.  Uglavnm, mn je tjeralo ali bili je tesko i nine islo iz prvog pokusaja, a danas bol iako nemam hemeroide, osim ako nisu unutarnji, pojma nemam. Cula sam da kod nas ne pustaju iz bolnice dok ne dobijes stolicu,pa sam ju morala imat 

Tejuska♡
    04. Srpanj 2014. 02:47

Bjap jesam uspjela sam :) ma ni ovdje kao ne pustaju i moras imat stolicu pa sam brze bolje isla stisnut zube i hajde ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    04. Srpanj 2014. 08:13

Tea2803 - predivno ime za dečkića. Drago mi je da si ipak uspjela sve zbaviti.  Nadam se da uskoro gibate kući.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    04. Srpanj 2014. 08:14

Tea super da si uspjela....ja i inače imam problema s tim pa onda nekako razumijem kad se ljudi nađu u takvoj situaciji al moram priznat da me brine kako ću ja to obavit nakon poroda

bjap
    04. Srpanj 2014. 12:02

He, nekako hoces. Ispadnu ti oci ali prezivi se. Kad se sjetim kad su me vodilu piskit, tjera me a ne mogu, pa zaprijete kateterom i puste vodu i ide onda nekako 

Offtopic smo, falu tema o oporavku babinjaca, samo ne znam jel bi to islo medju Bebe ili Roditelje ili...eto ne znam!

Tejuska♡
    04. Srpanj 2014. 20:07

drage moje evo mi nismo izasli kuci dobili smo zuticu i sad se suncamo cijelu noc nadamo se da cemo sutra kuci..mlijeko danas krenulo i sad kad mogu dojit ga nema .. Moram se malo izdajat jer me bole i tvrde su ali ok je..tuzna sam bila sta ga nece bit cjelu noc ali sta sad :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

renata6
    04. Srpanj 2014. 20:44

Tea draga tako je to kad se ponadaš da ideš ups, jok! Nema veze neće to dugo trajati, bolje je i da to tamo odradi nego da dođe doma, pa požuti i još te uplaši, cike si masiraj i kad dođe sa sunčanja odmah na nju jer će jedino on izregulirati koliko će dolaziti!
    Još malo izdrži i pičite svojoj kućici!

Tejuska♡
    05. Srpanj 2014. 19:30

Hej mamice..ni danas nismo otisli kuci zutica se nije povukla iskreno neznam bas da li ce i do sutra jer su mu bjeloocnice jos zute..dobila sam ga danas na pola sata da ga nahranim,oni ga tamo hrane sa dohranom a ja mlijeka u izobilju pa sam ih pitala da li se mogu izdajat da mu daju moje mlijeko jer je ipak bolje ali nista od toga..
    Eto drzite palcice da brzo prode da mozemo napokon kuci maziti se ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

piper
    05. Srpanj 2014. 19:43

Tea nadam se da ce do sutra biti sve puno bolje...ja sam mislila da oni i forsiraju da se zene u tim situacijama izdajaju pa da se bebice hrane mlijekom al ocito sam bila u krivu...samo polako i nadam se da cete uskoro doma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.