Stigla je roda!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    19. Lipanj 2014. 08:42

Mene srećom nisu rezali prošli put, a bila sam prvorotkinja. Tako da nije pravilo. U Vinogradskoj režu samo ako vide da bi majka mogla popucati.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

19. Lipanj 2014. 08:51

Tea2803, ja recimo samo rezanje nisam ni osjetila, jer sam rezana u trudu, sivanje isto tako, jer sam imala u rukama svog andjela, dobila lokalnu i sivana odmah. A savova sam bome imala ko u pjesmi. Mene je jedino unistio oporavak poslije. Ali ne mora znaciti da ces biti rezana, i mene su rezali zadnji tren, doktor nije dao prije, tekkad je vidio da nema sanse drugacije, jer bih se raspucala puno gore, da nisam rezana.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    19. Lipanj 2014. 09:43

Mmama i ProudMomy hvala na informacijama,,uopce ne znam zasto me toga svega tako strah kad ne znam sta me ocekuje 
    Ma kako bude biti ce mene je jos i strah da kad vidim krv da se ne onesvjestim jer vise puta jesam dode mi slabo i nema me  a tako zelim maziti svoju bebu odma poslje mozda to nadjaca moj strah prema krvi

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 10:59

i ja se bojim rezanja...nadam se da ce mi masaza medice pomoci i da nece bit potrebe za time...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    19. Lipanj 2014. 12:55

Ja sam rezana za obadvojicu ali i za prvog sam uz rezanje i pukla ali vam mogu rec da se brze oporavis od rezanog nego od puknutog ja kad sam prvi put pukla i rezana trebalo mi je 15 dana da se oporavim a za drugo sam rezana i odmah sam drugi dan hodala lakse i brze sam se oporavila,eh sad za mj dana cemo vidjet kako cu proc.

19. Lipanj 2014. 18:48

Moj je bio prljav :-) i plavoljubicast, namucio se jadnicak mali moj...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    19. Lipanj 2014. 18:52

Heh ma mislim da ce to biti drugacije za vidjeti,,prije cu se onesvjestit od srece 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.