Stigla je roda!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    19. Lipanj 2014. 22:19

Krvarenje prvi dan je puno veće nego kod menge, al mene to nije bolilo i šrafilo ko od menge. Malo me grčilo kad je mala počela jače vuć mlijeko, al to je zato jer se tad počnu otpuštat hormoni a oni stežu maternicu da dođe na svoje. Niš neizdrživo.
    Rezali su me prvi put, nisam niš osjetila, al me bilo jako strah. Šivanje sam osjetila i bilo je bolnije od samog poroda, al ni to nije tak bilo strašno. Više me bolilo drugi put kad mi je na šavu malo pukla koža, za pol cm, a i bome je oporavak bio katastrofa :D Ko da su me rezali 15 cm :D

Jolevik, čestitam na bombonu :)
    Bjap, držite se

MarijaŠ
    19. Lipanj 2014. 22:31

Jolevk, iskrene čestitke još jednom, uživajte!
    Jaoj mamice, inače nisam paničar zbog krvi niti išta, ali sad ste me dobrano ispašile... Što stvarno toliko krvi? Ajme, pa stvarno ću nosati lavor kako je netko spomenuo... ali sve ćemo mi to izgurati... 

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2
    20. Lipanj 2014. 11:24

meni je curilo ko menga, možda malo jače i prestalo dosta kasno, jedno mj i pol poslije poroda, al zato prva menga došla kad je mali prošao 7 mj hehe ko još jedna trudnoća, uživala sam bez vještice...

url=https://lilypie.com]

20. Lipanj 2014. 11:27

Uh meni je bome isto curilo dugo, malo manje od 2 mjeseca, s tim da je mj dana bilo onak ful slabo.
    A mengu sam isto dobila prvu kad je malac bio 7 mjeseci. Nije mi uopce falila :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

missha
    20. Lipanj 2014. 12:16

Ja sam onda opći rekorder :D Oba puta punih 8 tjedana. Prvih par dana jače od menge, onda jedno 10 dana ko osrednja menga i onda bezvezno kapanje još do kraja. Samo da moraš imat uložak da te grije, koma :D
    Prvi put sam mengu dobila nakon 6 mjeseci, a sad je mala godinu navršila i još niš. Ak ne misli počet teć, morat ću otić kod giniča da vidi kaj je

missha
    20. Lipanj 2014. 13:03

A znam da je moguće, al ono :D Još ona cica 4 do 5 put dnevno :D Koma.... Mislim, nije mi teško, nek je baš cicoovisnik

20. Lipanj 2014. 13:35

Mala cicoovisnica! :-) Ma neka, sam nek cica dok hoce. Meni je srce puklo kad je ovaj moj pizdek poceo glavu okretat na drugu stranu i umirat od smjeha kad bi mu cicu ponudila...
    Sigurna sam da zbog toga nema menge jos. Eto neke sretnice ju ne dobiju dok god doje, bas te mrzim zbog toga, da znas :-P

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

missha
    20. Lipanj 2014. 13:41

:D Ja si sad pak mislim da kad je mogla do sad čekat, nek pričeka jesen :D Da izbjegnem ove vručine :D :D :D
    I veća je cicala 16 mjeseci, ona je sama smanjila broj podoja pa je onda malo cicala jednom, pa 2 dana nije htjela i tak, pa se to spojilo s mojim poslovnim putom i tak je samo mlijeko otišlo, kad sam se vratila, brzo je htjela cicu i vidla sama da nema niš i nije više ni pitala :D

A znam da bi meni bilo baš teško da sad ova samo tak odbaci cicu, tak da ono....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.