Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    30. Listopad 2019. 21:25

Mokvica sjecam te se da si pisala ovdje. Nisam shvatila ovaj dio "sad sam odlučila probati uz pomoc lh trakica"? Mislis pratiti ovulaciju ili vec ici u nove pokusaje?

Mokvica
    30. Listopad 2019. 21:51

I jedno i drugo, ali za početak vidjeti što je s ovulacijom, pročitala sam da Estrofem blokira ovulaciju pa ne znam hoće li je uopće biti ovaj ciklus. Kad bih uhvatila pik ne bih dvojila, već bih odmah krenula u akciju, stvarno silno želim bebu i psihički se osjećam spremno. 

Lavica27
    30. Listopad 2019. 22:47

Mokvica, 12 tjedana trudnoce je dosta velika trudnoca. Meni je u istom tjednu zavrsila trudnoca i doktori su rekli pricekati 3-6 ciklusa (ne mjeseci) into da mi preporucaju minimalno 3
     Tebi je sad bio prvi ciklus. Vjerujem da si nestrpljiva i silno to zelis,sve smo bile ili jesmo u toj fazi ali daj popricaj s ginekologom. Tijelu treba da se vrati na staro,bilo je "programirano" na tri mjeseca trudnoce i netkp ga je resetirao? Prisilno uz hormone izazvao krvarenje insad odmah nova trudnoća. Jedna doktorica mi je lijepo rekla "posveti se sebi, nek to "zacijeli" i nikako ne gledaj mjesece koje cekate kao da propustas trudnocu vec da radis vecu priliku za sljedecu". I tako je bilo. Nakon 5 ciklusa smo pokusali i prvi dobitni, evo me 26 tj trudna. Kako god odlucis,drzim ti fige. 

Nova19
    30. Listopad 2019. 23:41

Mokvica jako mi je žao šta si tako dugo prolazila kroz čiščenje i da su ti ciklusi tako poremečeni sada... no slažem se sa Lavicom,daj si malo vremena da tijelo zacijeli... znam da si nestrpljiva, sve koje smo to prošle znamo i razumijemo... mene je najviše bilo strah ići na novu T prije nekih pretraga jer šta ako treba ipak nešto srediti prije ili ako se nešto poremetilo... sada mogu mirno krenuti u novi pokušaj i nadati se najboljem...
    Malamarelica u veljači idemo muž i ja na kariogram, ali.ne mislimo čekati do tada za novi pokušaj jer nema smisla... i doktorica se šalila "još ćeš ostati trudna prije toga" ... iz njenih usta u Božje uši 😆

31. Listopad 2019. 11:27

Cure da vam dam malo nade. Sve vec znate moju pricu, a evo krecem s jednom novom pricom. Trudna sam opet. Dva mjeseca nakon spontanog, 1 ciklus. Odmah smo uspjeli. Meni je spontani bio u 10, ali je plod odumro vec u 8 tjednu. Rečeno mi da ne moram čekati, ili eventualno 1-2 ciklusa. 

Nova19
    31. Listopad 2019. 12:11

Mrvičak da ti čestitam i ovdje 👏👏👏
    Sada samo polako i opušteno... super je kod tebe šta uvijek iz prvog pokušaja zatrudniš 💖
    Kod nas to traje par mjeseci, ali se ipak nadam da ću ti se uskoro pridružiti... a i bilo bi lijepo dočekati novu godinu sa plusićem 💕

malamarelica
    31. Listopad 2019. 12:37

Bravo Mrvicak, samo hrabro i pozitivno, ovo je odlicna vijest. Pazi na sebe i vjeruj u dobro. 🙏 i hvala ti na nadi 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ivo& Ivana💙♥️
    31. Listopad 2019. 12:39

mrvičak

Cure da vam dam malo nade. Sve vec znate moju pricu, a evo krecem s jednom novom pricom. Trudna sam opet. Dva mjeseca nakon spontanog, 1 ciklus. Odmah smo uspjeli. Meni je spontani bio u 10, ali je plod odumro vec u 8 tjednu. Rečeno mi da ne moram čekati, ili eventualno 1-2 ciklusa.

Cestitam ti od ♥️! Neka ti ova trudnoca bude skolska i uredna. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

31. Listopad 2019. 13:37

Nova19

Mrvičakda ti čestitam i ovdje 👏👏👏
    Sada samo polako i opušteno… super je kod tebe šta uvijek iz prvog pokušaja zatrudniš 💖
    Kod nas to traje par mjeseci, ali se ipak nadam da ću ti se uskoro pridružiti… a i bilo bi lijepo dočekati novu godinu sa plusićem 💕

Brzo ćeš se i ti, i vi ostale pridružiti na temu ljetnih ili jesenskih trudnica. Samo treba vjerovati. Ja sam uvjerena da hoćete 💞💞

Mokvica
    31. Listopad 2019. 13:47

Mrvičak, čestitke, neka ovaj put bude sve u redu! 
    Lavica27, ginekologica mi je rekla kad sam se očistila da pričekam menstruaciju i onda opet možemo pokušati jer nije bilo nikakvih oštećenja na maternici, a i endometrij se lijepo zadebljao, već 2./3. tjedan nakon spontanog je iznosio 9mm. Jedino što se nešto očito poremetilo sa hormonima, premda su mi i prije trudnoće ciklusi varirali od 33-47 dana. Znam da možda griješim time što forsiram nešto, ali ne mogu si pomoći, ta želja je jača i od mene i od zdravog razuma. A k tome i priče kao i ova od Mrvičak mi daju nadu da se tako nešto može i meni dogoditi.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.