Mrvičak da ti čestitam i ovdje 👏👏👏
Sada samo polako i opušteno... super je kod tebe šta uvijek iz prvog pokušaja zatrudniš 💖
Kod nas to traje par mjeseci, ali se ipak nadam da ću ti se uskoro pridružiti... a i bilo bi lijepo dočekati novu godinu sa plusićem 💕

Bravo Mrvicak, samo hrabro i pozitivno, ovo je odlicna vijest. Pazi na sebe i vjeruj u dobro. 🙏 i hvala ti na nadi
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Cure da vam dam malo nade. Sve vec znate moju pricu, a evo krecem s jednom novom pricom. Trudna sam opet. Dva mjeseca nakon spontanog, 1 ciklus. Odmah smo uspjeli. Meni je spontani bio u 10, ali je plod odumro vec u 8 tjednu. Rečeno mi da ne moram čekati, ili eventualno 1-2 ciklusa.
Cestitam ti od ♥️! Neka ti ova trudnoca bude skolska i uredna.

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mrvičakda ti čestitam i ovdje 👏👏👏
Sada samo polako i opušteno… super je kod tebe šta uvijek iz prvog pokušaja zatrudniš 💖
Kod nas to traje par mjeseci, ali se ipak nadam da ću ti se uskoro pridružiti… a i bilo bi lijepo dočekati novu godinu sa plusićem 💕
Brzo ćeš se i ti, i vi ostale pridružiti na temu ljetnih ili jesenskih trudnica. Samo treba vjerovati. Ja sam uvjerena da hoćete 💞💞
Mrvičak, čestitke, neka ovaj put bude sve u redu!
Lavica27, ginekologica mi je rekla kad sam se očistila da pričekam menstruaciju i onda opet možemo pokušati jer nije bilo nikakvih oštećenja na maternici, a i endometrij se lijepo zadebljao, već 2./3. tjedan nakon spontanog je iznosio 9mm. Jedino što se nešto očito poremetilo sa hormonima, premda su mi i prije trudnoće ciklusi varirali od 33-47 dana. Znam da možda griješim time što forsiram nešto, ali ne mogu si pomoći, ta želja je jača i od mene i od zdravog razuma. A k tome i priče kao i ova od Mrvičak mi daju nadu da se tako nešto može i meni dogoditi..

Pozdrav cure,
s obzirom da sam jučer čitav dan iščitavala vaše postove i iskustva, imala sam potrebu javiti vam se jer sam se već čitajući osjećala kao da nisam sama u svemu ovome. Naime, jučer mi je u 7. TT ustanovljen prestanak kucanja srca i plod nije pokazao nikakvu akciju :( Došla sam kući izbezumljena i još me to drži. Iako još nisam počela krvariti, bila sam danas u Vinogradskoj na pregledu da provjerim kakva je procedura jer idu i ovi neradni dani i sve pa su me naručili za kiretažu u ponedjeljak ujutro, neka dođem ranije ako se pojavi krvarenje. Pročitala sam vaša iskustva i to mi je dalo snagu i utjehu da barem fizički nije bolan proces? Razmišljam o općoj anesteziji jer samo želim prespavati sve ovo, ima li netko slično iskustvo s tim? Sve vas od srca pozdravljam i želim vam reći da ste nestvarno hrabre lavice i da je uz ovakve forume ipak lakše podnijeti sve kad se tuga podijeli. ❤️
Candy žao mi je da i ti kroz to prolaziš i da si na ovoj temi... ali vjerujem da češ i ti uspješno i brzo prebroditi ovo razdoblje, mi smo žene ipak zmajevi 💪
Preporučam ti opću anesteziju... da samo to prođe a da i ne znaš... to uglavnom kratko traje i brzo si puštena kući. Najteže je psihički, pa si daj vremena to sve prebroditi i oporaviti se koliko ti treba 💖

Candyžao mi je da i ti kroz to prolaziš i da si na ovoj temi… ali vjerujem da češ i ti uspješno i brzo prebroditi ovo razdoblje, mi smo žene ipak zmajevi 💪
Preporučam ti opću anesteziju… da samo to prođe a da i ne znaš… to uglavnom kratko traje i brzo si puštena kući. Najteže je psihički, pa si daj vremena to sve prebroditi i oporaviti se koliko ti treba 💖
Hvala puno @Nova19 :)) I ja se nadam da će tako biti, znam da će puno duže trebati da zacijele emocionalne rane, ali sada samo želim da sve što prije završi i da se mogu početi polako oporavljati. Kad čitam vaše postove, vidim da je i vama tako (bilo) i da je kasnije bilo i lijepih vijesti i to mi je zaista najveća utjeha i snaga 💟
Mrvicak cestitam ti! Bas mi je drago. Evo primjecujem da i na ovoj temi u zadnje vrijeme ima vise lijepih nego tuznih vijesti
Ja sam odlucila pricekati dva ciklusa i onda probat. Nama je i prvi put trebalo dulje da se primi tako da ne bi htjela cekati.
Candy zao mi je sto se i tebi to dogodilo. Kako je i nova rekla, nije fizicki bolan ni tezak taj proces, psihicki je puno teze i oporavak duze traje. Ja sam dobila lokalnu anesteziju plus jos nesto sto me osamutilo, dakle bila sam budna i nije bilo bolno, samo sam kratak period osjetila grceve u trbuhu. Poslije sam imala jako slabo krvarenje i nikakve bolove.
Jel to bila prva trudnoca?

Mrvicak cestitam ti! Bas mi je drago. Evo primjecujem da i na ovoj temi u zadnje vrijeme ima vise lijepih nego tuznih vijesti
Ja sam odlucila pricekati dva ciklusa i onda probat. Nama je i prvi put trebalo dulje da se primi tako da ne bi htjela cekati.
Candy zao mi je sto se i tebi to dogodilo. Kako je i nova rekla, nije fizicki bolan ni tezak taj proces, psihicki je puno teze i oporavak duze traje. Ja sam dobila lokalnu anesteziju plus jos nesto sto me osamutilo, dakle bila sam budna i nije bilo bolno, samo sam kratak period osjetila grceve u trbuhu. Poslije sam imala jako slabo krvarenje i nikakve bolove.
Jel to bila prva trudnoca?
Mrvica 2019, hvala puno na ohrabrenju i na tome što si podijelila svoje iskustvo :) Da, nažalost, bila je prva trudnoća pa sam nekako baš isprepadana i nadam se da će to jednog dana proći i dati mi snagu da opet pokušamo jer bih zaista voljela da imamo bebicu. Mislim, možda bi mi nekako bilo lakše da već imam dijete pa da u njemu nađem snagu, ali svima je to jednako teško iskustvo, čitala sam i o curama kojima je koma jer dječica pitaju kad će braco ili seka, tako da nema lakše sudbine i bolje varijante. Samo da to prihvatimo i vjerujemo kako će u pravo vrijeme doći svima naša željena bebica 🙏😇💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji