Naomi, 1 spontani 7 mj 21, drugi 2 mj 22..
Za treći pokušaj sam čekala vise od godinu dana, u međuvremenu sam obavila sve potrebne nalaze da vidim u čemu je stvar, posvetila sam se sebi i dečku, bilo je svakakvih dana al preživjeli smo.. moj ti je savjet živi iz dana u dan, glava dosta igra ulogu ovdje :)
Ps, sad dolazi moja 🍀, 35 tj trudnoće 🩷
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Drage žene, opet dolazim na ovu temu.. kao i uvijek me baš s dobrim vijestima. Imala sam prekid patološke trudnoće po treći put tako da nisam nova u tome, međutim meni i dalje traje smeđarenje sa nekim mini komadićima, danas je 16.dan od prekida trudnoće. Je li koja imala takav problem? Imala sam par hematoma pa nekako mislim da su oni procurili, ali ovo nema kraja. U prošlim pobačajima je trajalo 7-8 dana.. na kontrolu moram tek kad opet dobijem menstruaciju.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Pozdrav svima. Nova sam na portalu htjela bih reći nešto na ovu temu. Imala sam spontanu u 7 tj. trudnoće sa 37 godina. Sada 40 godina punih imam, punim u siječnju 41 pokušavam već par mjeseci bezuspjesno. Nisam prije imala problema imam dvoje djece iz prijašnjih trudnoća ali naravno u ranim 30 tim. Zanima me imali tko iskustava sa zatrudnjivanjem u 40 tim godinama. Lijepi pozdrav svima.
Drage žene, opet dolazim na ovu temu.. kao i uvijek me baš s dobrim vijestima. Imala sam prekid patološke trudnoće po treći put tako da nisam nova u tome, međutim meni i dalje traje smeđarenje sa nekim mini komadićima, danas je 16.dan od prekida trudnoće. Je li koja imala takav problem? Imala sam par hematoma pa nekako mislim da su oni procurili, ali ovo nema kraja. U prošlim pobačajima je trajalo 7-8 dana.. na kontrolu moram tek kad opet dobijem menstruaciju.
Zao mi je🙁 sto je bilo u pitanju u lvoj trudnoci, koji tjedan? Bas bas mi je zao....
Ja sam smedjarila krvaruckala nekih 15dana sigurno. Onda je stalo tjedan dana i opet krenulo, pa sam bila na kontroli i imala sam ogromnu krvavu cistu na jajniku i od tog sam smedjarila dok nisam dobil pravu mengu 27.dan od kiretaze
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala ti Martina. Opet je blighed, ovaj put sa žumanjčanom. Sada sam poslana na kariotip i dodatne pretrage.. prekid je bio na 9+5.
Meni se nije vidjela cista, ali jesu hematomi.. vjerojatno oni zezaju. Nije ni krvavo već baš smeđatenje, ali je dosadno za poluditi. Ne boli me pa mi je glupo ići na pregled, čekat ću kontrolu pa vidjeti o čemu se radi.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Hvala ti Martina. Opet je blighed, ovaj put sa žumanjčanom. Sada sam poslana na kariotip i dodatne pretrage.. prekid je bio na 9+5.
Meni se nije vidjela cista, ali jesu hematomi.. vjerojatno oni zezaju. Nije ni krvavo već baš smeđatenje, ali je dosadno za poluditi. Ne boli me pa mi je glupo ići na pregled, čekat ću kontrolu pa vidjeti o čemu se radi.
Mozda bolje da odes na kontrolu cisto da se vidi jel maternica prazna, za svaki slucaj.Iako msm da ce to biti ok jer nemas nikakvih bolova..
Ja sam isto kariogram radila, i ja i muz.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav drage zene... Nazalost, i meni se dogodio prije nekoliko tjedana missed ab u 9tt. Navodno malformacija ploda, bez srcane akcije :/ :(
Srce nam se raspuklo kad smo culi to.. zeljena trudnoca iz prvog pokusaja IVF/ICSI postupka. Nakon medikametoznog oblika pobacaja (koji je prosao fizicki kako-tako dobro uz ogromne bolove,suze,plac. Ako neka zenica ima iskustvo vidim da vas na nasu zalost ima sve vise i vise kako dalje? Kako se psihicki pripremiti na sljedecu trudnocu? Imamo jos 2 smrzlica koji nas cekaju.. uz to razmisljam i o privatnoj poliklinici da potrazim drugo misljene sem bolnice u kojoj smo odradivali postupak. Nekako imam osjecaj da nije dobro odradeno, kako kazu kod spajanja dioba se nesto poremetilo i oni na to nisu mogli utjecati.. da napomenem imamo jako los spermiogram (odstranjen testis radi raka) i prirodna trudnoca se kako kazu tesko moze desiti :/
Hvala na odgovorima. <3
Tjese me doktori mlada ste imate vremena, nazalost desava se jako puno zena to bla bla...ali psihicki nikako nemogu samljeti sami dogadaj :(
Vecer,
Molim vas pomozite mi ne znam kome da se obratim
U strahu sam danima ne mogu vise...
Trudna sam punih 6 tjedana ali tek su mi jucer uspili vidit na ultrazvuki da je ipak u maternici jer po beti sumnjali na vanmaternicnu...
Rekli su mi kiretaza ali tek kad utvrde da li je plod u maternici.
I jucer beta se popela na 955 i eto vidili da je u maternici.
Moja doktorica mi je rekla da sutra moram jos jednom vadit betu i doc na ultrazvuk...
Rekla mi je da mogu dobit tablete ako se bojim kiretaze...
Ja se bojim uspavljivanja uzasno, da se necu probuditi i ne mogu vam opisati koji strah od toga imam...
A danas trazim po internetu vezano za tavlete, ne mogu nista utjesno pronac, a i nema puno toga o tome...
Molim vas pomozite mo da se smirim da ce bit sve u redu s menom. Dolazi Bozic a ja utucena i strah me da mi se nesto ne dogodi.
Imam dva sina, mladji ima godinu i 7 miseci, dobiven iz IVF postupka... zato me i je strah zbog njih da mi se nesto ne dogodi.
Vecer,
Molim vas pomozite mi ne znam kome da se obratim
U strahu sam danima ne mogu vise…
Trudna sam punih 6 tjedana ali tek su mi jucer uspili vidit na ultrazvuki da je ipak u maternici jer po beti sumnjali na vanmaternicnu…
Rekli su mi kiretaza ali tek kad utvrde da li je plod u maternici.
I jucer beta se popela na 955 i eto vidili da je u maternici.
Moja doktorica mi je rekla da sutra moram jos jednom vadit betu i doc na ultrazvuk…
Rekla mi je da mogu dobit tablete ako se bojim kiretaze…
Ja se bojim uspavljivanja uzasno, da se necu probuditi i ne mogu vam opisati koji strah od toga imam…
A danas trazim po internetu vezano za tavlete, ne mogu nista utjesno pronac, a i nema puno toga o tome…
Molim vas pomozite mo da se smirim da ce bit sve u redu s menom. Dolazi Bozic a ja utucena i strah me da mi se nesto ne dogodi.
Imam dva sina, mladji ima godinu i 7 miseci, dobiven iz IVF postupka… zato me i je strah zbog njih da mi se nesto ne dogodi.
Bokic Lidija,
Salju te na kiretazu zbog nepravilnog duplanja bete?
Nitko te ne moze na to natjerati ako ne zelis, i uostalom ako se sutra bude pravilno poduplala onda je svakako sve u redu
Ako ne bude, uvijek mozes potraziti i drugo misljenje i sacekati jos malo, izvaditi betu jos koji put.
Nece ti se nista dogoditi! Ako ustanove da ce biti neodrziva trudnoca, konzultiraj se oko toga sto je najbolje i najbezbolnije dalje, raspitaj se jos s ginekologom, i ne brini. Bit ce sve u tvoju najbolju korist 🩵
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Nazalost beta raste do 50 u dva dana, nije uredna trudnoca i imam smedji iscjedak danima.
Trudnoca je izgleda u maternici ali se ne razvija dobro.
Nemam koga pitati sto je lakse i bezbolnije, jer ovo ionako boli, imam osjecaj da gubim zdrav razum.
Prije ovoga sam prosla 4 ivf postupka u ovoj godini i sad slucajno ostala prirodno trudna i nazalost tako je kako je...
Sortiraj odgovore
Najstariji