Pozdrav, evo da se opet tu javim....
23.8 pozitivan test, beta se uredno duplala.
Jucer bio rozi iscjedak I bolovi na hitnu dosla govori mi tamo da na ultrazvuku nema gestacijske vrecice I da nista ne vidi, da dodjem za 2dana. Danas ujutro krenuli jaki bolovi krvarenje, isla na hitnu, I gleda ultrazvuk I pita sta jucer nisu nista vidjeli ja govorim ne, ona cisti I kaze sad sam vam makla imali ste spontani. Mislim da li su oni nirmalni, kako nisu jucer nista vidjeli.
Ovo mi je sad 2spontani, sutra bi trebala ici raditi valjda ce mi ginekolog moj dat bolovanje bar 5dana.
I valjda sad imam prava na dodatne pretrage trombofilije I ne znam sta se jos treba napraviti? Sta ste vi radile koje ste imali 2 spontani?
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Oprosti Ivyy, meni zaista nije jasno sta znaci ev sad sam vas ocistila, makla..sta god? Su vam kiretazu radili ili sta?
Ne, uzela je gazu dole mi brisala I sa nekim instrumentom nes izvadila.... I opet obrisala jer sam dosta krvarila pa nije mogla vidjeti.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Jedini nacin da vam "izvadi" plod je kiretaza koja bi vas boljela uzasno da se na zivo radi. Msm da je to bio obican ginekoloski pregled spekulima..a da je to u pitanju biokemijska trudnoca
Ovisi iz koje ste drzave, meni su dali sve pretrage koje sam htjela nakon 2.spontanog ukljucujuci i trombofiju
Spolni hormoni, stitnjaca, torch, trombofilija, kariogrami.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jedini nacin da vam "izvadi" plod je kiretaza koja bi vas boljela uzasno da se na zivo radi. Msm da je to bio obican ginekoloski pregled spekulima..a da je to u pitanju biokemijska trudnoca
Ovisi iz koje ste drzave, meni su dali sve pretrage koje sam htjela nakon 2.spontanog ukljucujuci i trombofiju
Spolni hormoni, stitnjaca, torch, trombofilija, kariogrami.
A da stavila je spekulu unutra I sa kiretom to izvadila, I par gaza je brisala to je bilo uzasno. I sad jos dole osjetim peckanje...
Iz Hrvatske...
I koji je vama bio uzrok spontanih?
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Doslo mi je sve uredno, osim trombofilije. Imam nasljednu mutaciju i ukljucit ce mi heparin u iducoj akobogda trudnoci odmah u startu
Aha, da trombofilija isto utjece...
Ja cu isto valjda sve te pretrage napravit, dok mi stane krvarenje.
Za koliko su ti rekli da mozes na sljedecu trudnocu?
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Rekli su da ne misle da je trombofilija uzrok, nego kromosomska greska jer je to najcesci uzrok spontanog do 12tt.
Pauza od 2,3mj su mi rekli ali ja sam imala kiretazu.
A svugdje pise da je trombofilija uzrok...
Nista ja vise tim doktorima ne vjerujem jer su katastrofa.
Ja sam bila u pon na hitnoj nisu mi vidjeli trudnocu, I kad sam u utorak dosla sa jakim bolovima I krvarenjem gleda ultrazvuk I pita sta jucer nisu nista vidjeli...
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji