Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Martinamila83

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

Martina1931

Martinamila83

Pozdrav cure , sad sam s teme potpomognute oplodnje došla ovdje- danas sam dobila dijagnozu generalizirani hidrops ploda, negativni KČS. ( 10+1 tt)Ovo je drugi put, lani 31.08 dijagnoza negativni KČS, nn 4,10 isto 10tt.
    Sutra ujutro kiretaža.
    Iskreno rečeno nisam ni posebno razočarana jer sam na svaki pregled išla u grču od loših vijesti, koje su se danas ostvarile- ništa ne osjećam, u bolnici nisam ni zaplakala, sad sam se isplakala kad sam došla kući.
    Jako , jako mi je zao❤️
    Znam kako se osjecas, ja sam se jutro nakon spontanog budila u nevjerici da mi se to dogodilo..doslovno. al doslovno sam mislila da sanjam. Nitko ti tu bol nece moci ublaziti, isplakat ces more suza i onda jedno jutro se probuditi i reci da je vrijeme ici dalje.
    Ja sam iskreno cak i kod psiholpga otisla i jako puno mi je pomoglo.
    Ako niste do sada, bilo bi ok odraditi neke pretrage..tipa kariograme oba partnera s obzirom na dijagnozu mozda.
    Tu sam ako vam mogu kako pomoci, utjesiti ❤️

Martina1931
    nitko mi nije spominjao nikakve pretrage a ja ne želim ispasti pametnica, ali sad me već to malo brine,
    idem sutra to obaviti pa ću onda dalje vidjeti što ću, jednostvano mislim da mora biti neki uzrok.
    Curicu sam 2021. dobila iz prve , školska, idealna trudnoća, nikakvi problemi, simptomi, ništa.I ja sam razmišljala o psihijatru jer nisam nikom govorila za trudnoću, ali baš nikom, a ovaj put  mi je potreban razgovor

-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
    -6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
    -3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
    7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
    9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Martinamila83

Martina1931

Martinamila83

Pozdrav cure , sad sam s teme potpomognute oplodnje došla ovdje- danas sam dobila dijagnozu generalizirani hidrops ploda, negativni KČS. ( 10+1 tt)Ovo je drugi put, lani 31.08 dijagnoza negativni KČS, nn 4,10 isto 10tt.
    Sutra ujutro kiretaža.
    Iskreno rečeno nisam ni posebno razočarana jer sam na svaki pregled išla u grču od loših vijesti, koje su se danas ostvarile- ništa ne osjećam, u bolnici nisam ni zaplakala, sad sam se isplakala kad sam došla kući.
    Jako , jako mi je zao❤️
    Znam kako se osjecas, ja sam se jutro nakon spontanog budila u nevjerici da mi se to dogodilo..doslovno. al doslovno sam mislila da sanjam. Nitko ti tu bol nece moci ublaziti, isplakat ces more suza i onda jedno jutro se probuditi i reci da je vrijeme ici dalje.
    Ja sam iskreno cak i kod psiholpga otisla i jako puno mi je pomoglo.
    Ako niste do sada, bilo bi ok odraditi neke pretrage..tipa kariograme oba partnera s obzirom na dijagnozu mozda.
    Tu sam ako vam mogu kako pomoci, utjesiti ❤️
    Martina1931
    nitko mi nije spominjao nikakve pretrage a ja ne želim ispasti pametnica, ali sad me već to malo brine,
    idem sutra to obaviti pa ću onda dalje vidjeti što ću, jednostvano mislim da mora biti neki uzrok.
    Curicu sam 2021. dobila iz prve , školska, idealna trudnoća, nikakvi problemi, simptomi, ništa.I ja sam razmišljala o psihijatru jer nisam nikom govorila za trudnoću, ali baš nikom, a ovaj put mi je potreban razgovor

Imate svako pravo traziti sve moguce pretrage. Vidim da ste imali i jos jedan spontani u 14tt, znaci 2spontana
    Meni su dali sve zivo nakon jedne biokem i spontanog..borite se i trazite
    A za psihologa, stvarno svaka preporuka.. ja sam se preporodila

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Martinamila83

PBTAB
    zasad mi nisu ništa rekli , dr.Kurdija mi je rekao da ono to ionako šalju na obradu, čini mu se po izgledu možda Down. Zvao me odmah i doktor sa ivf , kaže kad dođem sebi , ćemo dogovarati dalje , obzirom da imam jednom smrznutog , a to do sad nisam imala.
    Jednostavno, nemam teksta , voljela bih znati uzrok, jer imam 38.god i nekako sam umorna od svih tih pregleda, igli , ultrazvuka, laboratorija , širenja nogu

Nakon obrade ploda ces sve znati. Ali ako je u pitanju bila bilo kakva kromo greska mozda je i bolje da je plod prestao s razvojem 😔
    Vjerujem ti da si umorna. 
    Ja sam u ovih godinu dana vise širila noge ginekologu nego muzu doma, uzas 🙈

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Martinamila83

Prijavi adminu

PBTAB

Martinamila83

PBTAB
    zasad mi nisu ništa rekli , dr.Kurdija mi je rekao da ono to ionako šalju na obradu, čini mu se po izgledu možda Down. Zvao me odmah i doktor sa ivf , kaže kad dođem sebi , ćemo dogovarati dalje , obzirom da imam jednom smrznutog , a to do sad nisam imala.
    Jednostavno, nemam teksta , voljela bih znati uzrok, jer imam 38.god i nekako sam umorna od svih tih pregleda, igli , ultrazvuka, laboratorija , širenja nogu
    Nakon obrade ploda ces sve znati. Ali ako je u pitanju bila bilo kakva kromo greska mozda je i bolje da je plod prestao s razvojem 😔

To si i ja govorim, bolje da je ovako nego nedaj Bože kasnije.Jednostavno, zadnja tri mjeseca su me iscrpila, te strepnje i čekanja: hoće li biti dosta folikula, jajnih stanica, hoće li se oploditi, hoće li doći do et, pa hoće li se primiti, pa hoće li se beta duplati , pa hoće li srce prokucati.Svjesna sam da ima cura kojima je još 100 puta gore, ali jednostvno nekako trebam predah.
    Hvala ti, u kojoj si ti fazi

-6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko

• Ivy1304

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

Ja sam se vratila sa puta, otisli smo dragi I ja par dana malo na otok uzivati, nakon ovog drugog puta da se opustimo od sveg stresa... I dosta mi je pomoglo, bolje se osjecam, u petak imam pregled ginekologa da vidimo da li se sve ocistilo I da dogovorim pretrage koje moram sve napraviti.
    Mi zene ponekad trebamo cjeli dan u krevetu, ili se isplakati I onda se vratimo jos jace nego ikada.
    Vjerujem da ce svaka od nas u buducnosti drzati svoju bebicu... 🙏🏻

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Martinamila83

PBTAB

Martinamila83

PBTAB
    To si i ja govorim, bolje da je ovako nego nedaj Bože kasnije.Jednostavno, zadnja tri mjeseca su me iscrpila, te strepnje i čekanja: hoće li biti dosta folikula, jajnih stanica, hoće li se oploditi, hoće li doći do et, pa hoće li se primiti, pa hoće li se beta duplati , pa hoće li srce prokucati.Svjesna sam da ima cura kojima je još 100 puta gore, ali jednostvno nekako trebam predah.
    Hvala ti, u kojoj si ti fazi

Ma vjerujem ti. Dok sam bila mlađa mislila sam kako je trudnoca jedno divno stanje, bezbrižno, jer, bila sam okruzena takvim trudnicama. Ostane trudna dok se seksa u klubu u wcu, ode na pregled i sve super, i trudnoca savrsena. Ovo nase je samo patnja, te pregledi, te postupci, hormoni itd.
    Ja sada cekam M i idemo u FET, pa kako dragi Bog da, ak se primi super, ako ne, opet super. Jednom ce valjda ici do kraja. 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Martinamila83

Prijavi adminu

evo me, riješila sam i to 
    moram priznati da osjećam olakšanje da ne moram više paziti da ne zaboravim tablete popiti , i da nekako više nisam u grču 
    u smislu hoće li sve biti u redu
    jednostavno ću se sad odmarati psihički.
    na kontroli ćemo dogovoriti dodatne pretrage- rekao je nazive, ali nisam se trudila pamtiti, bila sam još ošamućena od anestezije
    Sretno nam svima cure

• freyaa

Broj poruka: 845

Prijavi adminu

Bok cure, ja sam jucer obavila laparoskopiju sa histeroskopijom, bilo je priraslica u maternici prema desnom ušću, kroz desni jajovod je prošao kontrast, kroz lijevi nije, niti se sta moglo učiniti, ono što je zanimljivo je da kad sam ostala trudna ovulacija je bilo na lijevom jajniku.. 
    @Martina1931 upratila sam te na forumu lovci na ovulacije, ako sam dobro skontala i kod tebe su se ciklusi skratili nakon pobacaja i ovulacija se pomjerila. Kod mene se sa 27 dana skratio ciklus na 22 23dana. Ovulacija 8, 9 dan ciklusa.

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

freyaa

Bok cure, ja sam jucer obavila laparoskopiju sa histeroskopijom, bilo je priraslica u maternici prema desnom ušću, kroz desni jajovod je prošao kontrast, kroz lijevi nije, niti se sta moglo učiniti, ono što je zanimljivo je da kad sam ostala trudna ovulacija je bilo na lijevom jajniku..
    @Martina1931 upratila sam te na forumu lovci na ovulacije, ako sam dobro skontala i kod tebe su se ciklusi skratili nakon pobacaja i ovulacija se pomjerila. Kod mene se sa 27 dana skratio ciklus na 22 23dana. Ovulacija 8, 9 dan ciklusa.

Da, i dr mi je rekla da kao to bas i nije dobro kasnije zbog kvalitete ovulacije blabla. Dala.mi progesteron u zadnjem ciklusu, pa sad je ovaj napokon normalan. Ovulacija 14/15dan je bila..😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Ivy1304

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

Ja sam bila danas kod ginekologa na pregledu, sve se ocistilo, rekao mi pretrage za trombofiliju I ostale lretrage nakon sljedece menstruacije. I jos mi je rekao posto imam dvorogu maternicu da cu mozda morat na operaciju sa laserom da mi nesto kao odljuste... ali to je zadnja opcija kao. Da moguce da zbog moje maternice su spontani....

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.