Ja sam cca 2tjedna nakon kiretaze isla na more. 2ginekologa su mi dala zeleno svijetlo, i za more i za odnose😅
Samo su rekli ne bazeni.
Je li tko imao iskustva sa vodenim cistama nakon spontanog jos?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sqm isto mislila tako nekih dva tj, u bolnici gin mi je rekla nakon krvarenja..ma tampone nebi ni stavljala iskreno vise sam mislila zbog vrucine se okupati i uzdem i presvucem se. Sva sreca imamo kucu na moru ispred koje ae skoro nitko ne kupa tako da je uvijek cisto.ali jos cu se negdje u Zadru naruciti na ultrazvuk da me pogledaju..jel ima tko preporuku za neku privatnu kliniku? Ja nezz jel to to ali nakon stimulacije sam dobila hoperstimulaciju na jajnicima i imala sam dosta cisti tak da nezz jesu to te vodene meni su rekli da ce proc sada kada padne beta
Za DR. DANIJELU ŠTEFANIĆ-MITROVIĆ sam cula da je jako jako dobra. Inace sam iz Zga al sam ljetovala u Zadru nakon te kiretaze i kao za slucaj da mi se nesto krene dogadjat da odem njoj jer je super ako ti sta znaci ev😅
A za kupanje stv msm da nemas problema, ako mi je to rekao voditelj cijelog zavoda velikog KBCa onda nema brige🤷♀️A za te ciste bih trebala sad u ponedjeljak na uzv, jer misle da ce nestat sa mengom. Al mene strah da nisu nestale jer imam samo jedan jajnik pa da ne bi njemu nesto bilo😬
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cestitam Ivy1304, neka samo tamni.. Ja sam ovaj ciklus na stimulaciji ovulacije, kao za kvalitetniju ovulaciju, ali je prerano bila 8 ili 9dc, ja sam 9dc navecer I 10dc ujutra osjetila neko treperenje, malo duze je trajalo, na uzv potvrđena ovulacija ali I cista zutog tijela od skoro 4cm. Da li se neko od vas susretao sa tim.. A malo sam se bila ponadala da bi moglo nesto I da bude ovaj ciklus 😔.. Bila sam u dilemi jutros da li da napravim test, ali kontam bolje da se nadam 🤣
Hvalaa, to sam jucer radila a danas sam radila onaj digitalni I doso - pa mi nije bas jasno onda citam da su oni manje osjetljivi.nista mi nije jasno 😔 I temp 37.4
Nisam se susretala sa cistom zutog tijela, ja ne bi mogla izdrzat da ga ne napravim haha.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Cestitam Ivy1304, neka samo tamni.. Ja sam ovaj ciklus na stimulaciji ovulacije, kao za kvalitetniju ovulaciju, ali je prerano bila 8 ili 9dc, ja sam 9dc navecer I 10dc ujutra osjetila neko treperenje, malo duze je trajalo, na uzv potvrđena ovulacija ali I cista zutog tijela od skoro 4cm. Da li se neko od vas susretao sa tim.. A malo sam se bila ponadala da bi moglo nesto I da bude ovaj ciklus 😔.. Bila sam u dilemi jutros da li da napravim test, ali kontam bolje da se nadam 🤣Hvalaa, to sam jucer radila a danas sam radila onaj digitalni I doso - pa mi nije bas jasno onda citam da su oni manje osjetljivi.nista mi nije jasno 😔 I temp 37.4
Nisam se susretala sa cistom zutog tijela, ja ne bi mogla izdrzat da ga ne napravim haha.
Onda je moguce da vam je to ostalo jos malo hormona od zadnje trudnoce ako je novi test negativan. Najsigurniji cete biti ako betu uradite..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cestitam Ivy1304, neka samo tamni.. Ja sam ovaj ciklus na stimulaciji ovulacije, kao za kvalitetniju ovulaciju, ali je prerano bila 8 ili 9dc, ja sam 9dc navecer I 10dc ujutra osjetila neko treperenje, malo duze je trajalo, na uzv potvrđena ovulacija ali I cista zutog tijela od skoro 4cm. Da li se neko od vas susretao sa tim.. A malo sam se bila ponadala da bi moglo nesto I da bude ovaj ciklus 😔.. Bila sam u dilemi jutros da li da napravim test, ali kontam bolje da se nadam 🤣Hvalaa, to sam jucer radila a danas sam radila onaj digitalni I doso - pa mi nije bas jasno onda citam da su oni manje osjetljivi.nista mi nije jasno 😔 I temp 37.4
Nisam se susretala sa cistom zutog tijela, ja ne bi mogla izdrzat da ga ne napravim haha.Onda je moguce da vam je to ostalo jos malo hormona od zadnje trudnoce ako je novi test negativan. Najsigurniji cete biti ako betu uradite..
Radila sam test nakon zadnje trudnoce prosli mjesec bio je negativan.
Vidjet cu da
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
ZaDR. DANIJELU ŠTEFANIĆ-MITROVIĆ sam cula da je jako jako dobra. Inace sam iz Zga al sam ljetovala u Zadru nakon te kiretaze i kao za slucaj da mi se nesto krene dogadjat da odem njoj jer je super ako ti sta znaci ev😅
A za kupanje stv msm da nemas problema, ako mi je to rekao voditelj cijelog zavoda velikog KBCa onda nema brige🤷♀️A za te ciste bih trebala sad u ponedjeljak na uzv, jer misle da ce nestat sa mengom. Al mene strah da nisu nestale jer imam samo jedan jajnik pa da ne bi njemu nesto bilo😬
E super..ja kada sqm skidala polipe rekli su mi tjedan dana kao nista ni kupanje ni odnosi ili dok god krvarim..super za dokroricu u pon cu joj se javiti odmaj ako radi da mi slj tj napravi ultrazvuk jos..
E jos nesto sam htjela pitati ..da li se smijem kupati i moru slj tj? U cetvrtak sam imala medikamemtni ppbacaj..danas jos malo krvarim ali ja mislim da cu uskoro prestati bar se nadam..
Nedavno sam prošla isto i meni su kupanje u moru dozvolili, baš sam pitala.
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Napravila sam jutros i nista negativan, ni sjene, nista.. dva dana sam imala mucnice, grcice, danas nista.
Nisam se susretala sa cistom zutog tijela, ja ne bi mogla izdrzat da ga ne napravim haha.Napravila sam jutros i nista negativan, ni sjene, nista.. dva dana sam imala mucnice, grcice, danas nista.
Koji test si radila?
Mene vec par dana boli svako malo koda cu dobiti, sutra radim zadnjI test ako bude neg cekat cu joa malo pa zvat gin.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji