Hvalaa ti, jojj daj boze. Javim ❤Hej, samo da vidim kakvo je stanje, jesi li radila test ili betu?Hejj, radila sam test 20.6. Prije 2dana I bio je negativan, a u pon 19 mi se opet pojavio tamno smedji iscjedak sa laganim menstrualnim bolovima I trajao do danas, ne znam sta se desava vise…Prvo, smiri se, drugo, idi izvaditi betu sutra molim te, ukoliko je pozitivna znaci da je ostalo nesto u maternici sto tijelu daje signale da u njoj nesto ima i naravno da ne mozes dobiti mengu. Ako vrijednosti budu pozitivne idi kod ginekologa neka te pogleda detaljno i savjetuje sto dalje.
Bila sam na pregledu nakon krvarenja I rekao je da je sve otislo, pricekat cu jos par dana pa cu ici odmah kod njega.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Pozdrav svima!
Prije 2 tjedna, u 8 tt imala sam spontani pobačaj. Bila sam na ultrazvuku i ustanovljeno je da nema otkucaja srca. Poslana sam na medikamentozni dovršetak neuredne trudnoće i sve je tamo prošlo u redu, nakon par sati izašla je gestacijska vrećica i na nalazu piše da je maternica prazna (tj. bez gestacijske vrećice), a dicidua ( je li to endometrij?) mjeri 12 mm. Nekih 6-7 dana trajalo je krvarenje, ne obilno (meni manje obilno od menstruacije), a sad 5 dana je samo smeđi iscjedak i to par kapi dnevno. Ono što mene muči je što u ZD bolnici nema nikakve kontrole nakon toga, a ja bi bila puno bezbrižnija da ima + čitala sam na mnogim mjestima da bi nakon 2-3 tjedna trebalo ići na kontrolu. Na nalazu samo piše da se po prvoj idućoj menstruaciji javim odabranom liječniku. Ponekad osjetim nekakvu oštru bol u donjem dijelu trbuha, najviše u jajnicima. Nemam znakova infekcije (temperatura, obilno krvarenje i sl.) Brinem li se bezveze ili?
Vrlo je vjerojatno da ću nazvati ginekologa kod kojeg idem privatno i naručiti se za pregled kad već u bolnici nema nikakve kontrole..Nakon medikamentoznog dovrsetka trudnoce obavezan je pregled nakon 14 dana, ne u bolnici nego kod tvog ginekologa opce prakse, ukoliko ides privatno naruci se.
Ja sam isto tako, nakon 14 dana isla kod svog mpo lijecnika na pregled i sve je bilo super i cekali smo mengu da idemo dalje.
Sretno 🙂Hvala!
To mi doslovno nitko nije rekao. Ni moj ginekolog (privatno) ni ginekolozi u bolnici ni moja ginekologica (preko HZZO). Samo su rekli da moram na pregled nakon prve menstruacije. Štoviše, kod moje ginekologice preko HZZO-a čak nema ni nikakve prednosti nego se 1. u mjesecu naručujem i kad dobijem termin - dobijem. Što onda čovjeku drugo preostaje nego da ide privatno ..Ma užas, nemam riječi. Prepustene smo same sebi, sto saznamo ovako sa strane nas spašava, žalosno.
Ja sam bila u Petrovoj i rekli su mi, a i na nalazu pise da ide redovan pregled nakon 14 dana, tako da ja nemam zamjerki, odrađeno je sve kako treba i svi su bili ljubazni.
Ti svakako idi na pregled radi sebe prije svega.
Da ja tebe pitam kako si ti, kako je prošlo sve, vidim cekas betu 🥰🥰.. Zelim ti svu sreću i da bude plusic i uspješna trudnoca 🥰
Freya Hvala na pitanju, super sam. Odradili smo fet i vratila se u obaveze i sve sto zivot nosi, malo sam usporila tempo ali nista specijalno 🙂
Hvala ti na lijepim željama, ne zelim se previse nadati jer bi se mogla razocarati tako da sam realna i kako bude bit ce 🙏🏻🤞🥰
U svjezem transferu sam imala uvijek neki grč neko istezanje, sad bas toga nema, mozda je sve to bilo od terapije i hormona a sada sam ipak u prirodnom ciklusu pa je nesto drugacije.
Kazem, kako bude bit ce ja ne mogu nesto na silu ako ne ide 🤞🍀🥰
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Ja imam još nekoliko pitanja ukoliko je netko voljan odgovoriti. Danas mi je točno 2 tjedna od čišćenja tabletama nakon što je srce stalo kucati u 8tt. Zadnjih 6 dana imam samo smeđi iscjedak, nema više krvarenja. Nisam još bila na kontroli, idem idući tjedan. Ja bi se željela što prije vratiti skroz u normalu. Mi smo to emocionalno relativno brzo prebrodili ( trudnoća je bila neplanirana, a i vrlo smo kratko znali da sam trudna pa se nismo još uopće bili saživili toliko s time + već su na prvom pregledu postojale neke naznake da se plod ne razvija kako treba pa sam valjda nekako bila i pripremljena na loš epilog).
Znam da su ovo sad neke banalnosti, ali zanima me smijemo li sad prakticirati odnose? Smijem li se kupati u moru? Ukoliko bude opet nekakvog krvarenja smijem li koristiti menstrualnu čašicu?
Ja imam još nekoliko pitanja ukoliko je netko voljan odgovoriti. Danas mi je točno 2 tjedna od čišćenja tabletama nakon što je srce stalo kucati u 8tt. Zadnjih 6 dana imam samo smeđi iscjedak, nema više krvarenja. Nisam još bila na kontroli, idem idući tjedan. Ja bi se željela što prije vratiti skroz u normalu. Mi smo to emocionalno relativno brzo prebrodili ( trudnoća je bila neplanirana, a i vrlo smo kratko znali da sam trudna pa se nismo još uopće bili saživili toliko s time + već su na prvom pregledu postojale neke naznake da se plod ne razvija kako treba pa sam valjda nekako bila i pripremljena na loš epilog).
Znam da su ovo sad neke banalnosti, ali zanima me smijemo li sad prakticirati odnose? Smijem li se kupati u moru? Ukoliko bude opet nekakvog krvarenja smijem li koristiti menstrualnu čašicu?
Pozdrav!
I ja sam nedavno prošla isto i postavila im ta pitanja i meni su rekli da smijem sve. Jedino planiranje ponovne trudnoće tek drugu po redu menstruaciju iza pobačaja (valjda dok se svi hormoni ponovno poslože).
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Znam da su ovo sad neke banalnosti, ali zanima me smijemo li sad prakticirati odnose? Smijem li se kupati u moru? Ukoliko bude opet nekakvog krvarenja smijem li koristiti menstrualnu čašicu?Pozdrav!
I ja sam nedavno prošla isto i postavila im ta pitanja i meni su rekli da smijem sve. Jedino planiranje ponovne trudnoće tek drugu po redu menstruaciju iza pobačaja (valjda dok se svi hormoni ponovno poslože).
Hvala puno :)
Evo cure i ja ovdje..
Imam bebu od 7,5mj nju sam iznjela i donijela jednu prekrasnu curicu..
Saznajemo da sam opet trudna tad bila 5+2 otisla na pregled 7+2 saznajem da bebi nazalost srce ne kuca..
To kad mi je bilo receno mislila sam da cu umrti od tuge jer smo se veselili bebi drugoj 😪😪
Sutra idem na kiretazu sve se prezivi ali bol ta ce ostat stalno da ipak nase bebe vise nema 😪😪 srce da pukne i da se raspadne..
A opet znam da me ova beba sto je kuci treba me
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Evo cure i ja ovdje..
Imam bebu od 7,5mj nju sam iznjela i donijela jednu prekrasnu curicu..
Saznajemo da sam opet trudna tad bila 5+2 otisla na pregled 7+2 saznajem da bebi nazalost srce ne kuca..
To kad mi je bilo receno mislila sam da cu umrti od tuge jer smo se veselili bebi drugoj 😪😪
Sutra idem na kiretazu sve se prezivi ali bol ta ce ostat stalno da ipak nase bebe vise nema 😪😪 srce da pukne i da se raspadne..
A opet znam da me ova beba sto je kuci treba me
Pozdrav, žao mi je da ste morali to proći, 😔 bol je velika ali vremenom ce proci i biti ce lakse. Imate kod kuće malu bebu koja Vas treba i uz nju ce sve biti lakse.
Držite se 😊
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Bokić cure, kako ste? :)
Kako su nam trudnice PiaBuu, Marko, Lana (isprike ako sam koga izostavila)?
Vidim po potpisu da imamo novu trudnicu, sretno draga PBTAB! Nek bude mirna, dosadna, bezbrižna ❤️❤️
Keti91 jako mi je žao zbog gubitka bebice 😥 uzmi si vremena da se osjećaš onako kako se osjećaš u tom trenutku, ne požuruj se. To je jedini savjet koji ti mogu dati, a utjehe baš i nema... Boli i nakon godinu i po dana 😞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bokić cure, kako ste? :)
Kako su nam trudnice PiaBuu, Marko, Lana (isprike ako sam koga izostavila)?
Vidim po potpisu da imamo novu trudnicu, sretno draga PBTAB! Nek bude mirna, dosadna, bezbrižna ❤️❤️
Keti91 jako mi je žao zbog gubitka bebice 😥 uzmi si vremena da se osjećaš onako kako se osjećaš u tom trenutku, ne požuruj se. To je jedini savjet koji ti mogu dati, a utjehe baš i nema… Boli i nakon godinu i po dana 😞
Hvala na lijepim željama, nadam se da ce ovog puta to biti to 🙏🏻🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji