Hvala puno, nadam se najboljem ishodu i sretno i vama.
Ja sam se vratila na posao nakon 3 tjedna od poroda, to mi je pomoglo da se psihicki oporavim. Ali nakon sto smo prije 3 mjeseca opet krenuli u akciju nakon svakog odnosa razmisljam da li se sad primilo ili nije, nemogu se samo opustit i uzivat. Zasigurno cu pogledat stitnjacu a on ce na spermiogram, pocet s tim.
Jos jednom vam hvala puno, osjecam da ljudi oko mene nemaju razumijevanja kad kazem da sam tuzna jer jos nisam trudna i samo kazu putuj uzivaj i opusti se, a svi setaju djecicu za ruke i pricaju o njima.Ja sam se vratila na posao tjedan dana nakon nisam mogla biti kuci jer bi poludila I to mi je isro pomoglo puno da.
A oko mene dvije prijateljice trudne bile su isto kad I ja, ja isgubila one nastavile pa sam rekla da mi nista ne pricaju ako ih ja ne pitam jer je tesko…uvijek cu se sjecati svog malog andjela…Inace kada se opustit I prestanes razmisljat ce se desit tako se meni desilo. Ali napravite testove koje mozete i onda ste mirni… ❤
Jesi pogledala iznad moje slike od testa, ova druga slika vidi se kad se zagledas, da li I ti vidis?
Cekat cu jos 8dana pa napravit opet.Da pogledala sam, i cini mi se da se vidi vise kao sjena izgleda al je tu, drzim figee da sve bude uspjesno 😇
Ja cu se svakako pozabavit barem osnocnim pretragama, ako ikad dodem do svoje doktorice 🤣Hvalaa, nadam se da je to to.
A znam kako je, ja moram cjeli dan zvat ginekologa da ga dobijem uzasMoj ti je savjet da napravis betu, ne znam koliko ti vec kasni, ali beta je najsigurnija.. sretno
Btw koliko je prošlo od ovulacije.?
Ja sam se vratila na posao nakon 3 tjedna od poroda, to mi je pomoglo da se psihicki oporavim. Ali nakon sto smo prije 3 mjeseca opet krenuli u akciju nakon svakog odnosa razmisljam da li se sad primilo ili nije, nemogu se samo opustit i uzivat. Zasigurno cu pogledat stitnjacu a on ce na spermiogram, pocet s tim.
Jos jednom vam hvala puno, osjecam da ljudi oko mene nemaju razumijevanja kad kazem da sam tuzna jer jos nisam trudna i samo kazu putuj uzivaj i opusti se, a svi setaju djecicu za ruke i pricaju o njima.Ja sam se vratila na posao tjedan dana nakon nisam mogla biti kuci jer bi poludila I to mi je isro pomoglo puno da.
A oko mene dvije prijateljice trudne bile su isto kad I ja, ja isgubila one nastavile pa sam rekla da mi nista ne pricaju ako ih ja ne pitam jer je tesko…uvijek cu se sjecati svog malog andjela…Inace kada se opustit I prestanes razmisljat ce se desit tako se meni desilo. Ali napravite testove koje mozete i onda ste mirni… ❤
Jesi pogledala iznad moje slike od testa, ova druga slika vidi se kad se zagledas, da li I ti vidis?
Cekat cu jos 8dana pa napravit opet.Da pogledala sam, i cini mi se da se vidi vise kao sjena izgleda al je tu, drzim figee da sve bude uspjesno 😇
Ja cu se svakako pozabavit barem osnocnim pretragama, ako ikad dodem do svoje doktorice 🤣Hvalaa, nadam se da je to to.
A znam kako je, ja moram cjeli dan zvat ginekologa da ga dobijem uzasMoj ti je savjet da napravis betu, ne znam koliko ti vec kasni, ali beta je najsigurnija.. sretnoBtw koliko je prošlo od ovulacije.?
A nekih tjedan dana, nisam dobila menstruaciju nakon spontanog jos, a vec sam trebala.
I prosli tjedan sam imala rozo crveni iscjedak I drugi dan smedji trajao 3dana lagana bol ko pred mengu I tjt. I sad ovi testovi.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
A znam kako je, ja moram cjeli dan zvat ginekologa da ga dobijem uzasMoj ti je savjet da napravis betu, ne znam koliko ti vec kasni, ali beta je najsigurnija.. sretnoBtw koliko je prošlo od ovulacije.?A nekih tjedan dana, nisam dobila menstruaciju nakon spontanog jos, a vec sam trebala.
I prosli tjedan sam imala rozo crveni iscjedak I drugi dan smedji trajao 3dana lagana bol ko pred mengu I tjt. I sad ovi testovi.
Ako je tjedan dana od ovulacije onda je još rano za test.. Ako je vise da se ne stresas uradi betu. A I moja menstruacija je kasnila bas poslije pobacaja, na kraju je izazvana sa tabletama
31.5 je bila ovulacija, a 3.6 iscjedak rrozo krvavi I onda smedji trajao 3dana. I danas radila test vidi se jako slaba linija jedva vidljiva
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
31.5 je bila ovulacija, a 3.6 iscjedak rrozo krvavi I onda smedji trajao 3dana. I danas radila test vidi se jako slaba linija jedva vidljiva
Je li ti tamnija crta na testu u odnosu na jucer? To je znaci 14 dana od ovulacije. Najbolje uradi betu, ja iskreno vidim nesto skroz slabo,.. ne znam da li si odmah slikala ili
31.5 je bila ovulacija, a 3.6 iscjedak rrozo krvavi I onda smedji trajao 3dana. I danas radila test vidi se jako slaba linija jedva vidljivaJe li ti tamnija crta na testu u odnosu na jucer? To je znaci 14 dana od ovulacije. Najbolje uradi betu, ja iskreno vidim nesto skroz slabo,.. ne znam da li si odmah slikala ili
Jucer nisam mogla ni slikati tako jer se nije vidjelo na mobu, sad je malo jaca al opet slaba. Slikala par min nakon.
Da vidi se al ful slabo al opet je crta bez.obzira koje je jacine jel tako?
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Pozdrav svima, nova sam na forumu. Malo sam citala unazad stare komentare i vidim da puno vas prolazi svasta. Trebala bih savjet.
Prosle godine u 5/22 ostala sam trudna odmah iz prvog pokušaja necuvanja, ja i muz presretni, trudnoca je isla super, u 9 tt malo smedeg iscjedka al rjeseno duphastonima, brisevi uredni, tsh, zeljezo sve skolski. Na pregledu u 10/22 (trudna 20+0) dobijem najgoru recenicu ikad u zivotu: zao mi je ali srce ne kuca. Nisam mogla doci sebi, tuga bol suze.. sve se zavrsilo porodom pomocu tableta u bolnici (beba je stala rast na 18 tt). Nakon 35 dana od poroda dobijem prvu m, iza tog pregled kod ginekologice, kks brisevi i papa, otkriju mi ureaplazmu, ljecili se ja i mm, u 3/23 napokon rijesili. Od tad pokusavamo al ne ide, znam da je samo 3 mjeseca proslo, jako smo zeljni bebe, svi mi kazu putujte opustite se ne mislite na to ali kako kad je to ono sto najvise zelimo u zivotu? Svaka menstruacija su suze i depresija, dok ju cekam sve je kao dobro, kazem si ako nije ovaj mjesec bit ce sljedeci al kad dode slomim se i prva stvar na pameti mi je da postoji neki problem. Da li mi savjetujete da krenemo na neke pretrage hormona i ja i on, jer moja ginekologica je rekla da je sve do godine dana pokusavanja u redu. Ili da jos cekamo sa pretragama.
Ako savjetujete pretrage, odakle krenuti?
Hej draga, žao mi je što ste morali proci kroz to, bol nece proci ali s vremenom cete nauciti zivjeti sa boli i biti ce vam lakse.
koliko imate godina suprug i ti?
Dali je nakon poroda rađena obdukcija?
Sto se pretraga tice, uvijek mozete zatraziti da napravite nalaze za trombofiliju, hormone stitnjace.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
31.5 je bila ovulacija, a 3.6 iscjedak rrozo krvavi I onda smedji trajao 3dana. I danas radila test vidi se jako slaba linija jedva vidljivaJe li ti tamnija crta na testu u odnosu na jucer? To je znaci 14 dana od ovulacije. Najbolje uradi betu, ja iskreno vidim nesto skroz slabo,.. ne znam da li si odmah slikala iliJucer nisam mogla ni slikati tako jer se nije vidjelo na mobu, sad je malo jaca al opet slaba. Slikala par min nakon.
Da vidi se al ful slabo al opet je crta bez.obzira koje je jacine jel tako?
Hej, iskreno, ja crtu bas i ne vidim, mozda kao neka slaba sjena ali jako slaba kad se zagledam. Ako tamni onda je to dobro 🤞 najbolje je izvaditi betu, ona je najsigurnija i najbolji pokazatelj u kom smjeru se ide.
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
31.5 je bila ovulacija, a 3.6 iscjedak rrozo krvavi I onda smedji trajao 3dana. I danas radila test vidi se jako slaba linija jedva vidljivaJe li ti tamnija crta na testu u odnosu na jucer? To je znaci 14 dana od ovulacije. Najbolje uradi betu, ja iskreno vidim nesto skroz slabo,.. ne znam da li si odmah slikala iliJucer nisam mogla ni slikati tako jer se nije vidjelo na mobu, sad je malo jaca al opet slaba. Slikala par min nakon.
Da vidi se al ful slabo al opet je crta bez.obzira koje je jacine jel tako?Hej, iskreno, ja crtu bas i ne vidim, mozda kao neka slaba sjena ali jako slaba kad se zagledam. Ako tamni onda je to dobro 🤞 najbolje je izvaditi betu, ona je najsigurnija i najbolji pokazatelj u kom smjeru se ide.
Da jako se slabo vidi al sad sam mogla bar uslikat jucer ni to nije se vidjelo. Mislim da je pre rano za test. Cekat cu jos tjedan dana pa vidjeti.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Da vidi se al ful slabo al opet je crta bez.obzira koje je jacine jel tako?Hej, iskreno, ja crtu bas i ne vidim, mozda kao neka slaba sjena ali jako slaba kad se zagledam. Ako tamni onda je to dobro 🤞 najbolje je izvaditi betu, ona je najsigurnija i najbolji pokazatelj u kom smjeru se ide.Da jako se slabo vidi al sad sam mogla bar uslikat jucer ni to nije se vidjelo. Mislim da je pre rano za test. Cekat cu jos tjedan dana pa vidjeti.
Da, pricekaj jos par dana pa ponovi test. Drzim 🤞 da bude pozitivan 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji