Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy1304
    12. Lipanj 2023. 20:52

Danas ujutro radila test opet, vidi se full slabo druga vidljiva crtica blijedo jako....

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB
    13. Lipanj 2023. 21:02

Ivy1304

Danas ujutro radila test opet, vidi se full slabo druga vidljiva crtica blijedo jako….

Ajme super, ajde i sutra piski da vidis dali tamni linija, jel si koristila one muller hcg trakice? 🤞🤗

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• luce96
    14. Lipanj 2023. 08:30

Pozdrav svima, nova sam na forumu. Malo sam citala unazad stare komentare i vidim da puno vas prolazi svasta. Trebala bih savjet.
    Prosle godine u 5/22 ostala sam trudna odmah iz prvog pokušaja necuvanja, ja i muz presretni, trudnoca je isla super, u 9 tt malo smedeg iscjedka al rjeseno duphastonima, brisevi uredni, tsh, zeljezo sve skolski. Na pregledu u 10/22 (trudna 20+0) dobijem najgoru recenicu ikad u zivotu: zao mi je ali srce ne kuca. Nisam mogla doci sebi, tuga bol suze.. sve se zavrsilo porodom pomocu tableta u bolnici (beba je stala rast na 18 tt).  Nakon 35 dana od poroda dobijem prvu m, iza tog pregled kod ginekologice, kks brisevi i papa, otkriju mi ureaplazmu, ljecili se ja i mm, u 3/23 napokon rijesili. Od tad pokusavamo al ne ide, znam da je samo 3 mjeseca proslo, jako smo zeljni bebe, svi mi kazu putujte opustite se ne mislite na to ali kako kad je to ono sto najvise zelimo u zivotu? Svaka menstruacija su suze i depresija, dok ju cekam sve je kao dobro, kazem si ako nije ovaj mjesec bit ce sljedeci al kad dode slomim se i prva stvar na pameti mi je da postoji neki problem. Da li mi savjetujete da krenemo na neke pretrage hormona i ja i on, jer moja ginekologica je rekla da je sve do godine dana pokusavanja u redu. Ili da jos cekamo sa pretragama.
    Ako savjetujete pretrage, odakle krenuti? 

• Ivy1304
    14. Lipanj 2023. 09:04

PBTAB

Ivy1304

Danas ujutro radila test opet, vidi se full slabo druga vidljiva crtica blijedo jako….
    Ajme super, ajde i sutra piski da vidis dali tamni linija, jel si koristila one muller hcg trakice? 🤞🤗

Koristila sam prvo tu trakicu, a danas sam na ovaj drugi isto iz mullera. Vidi se full slabo kad se malo zagledashttps://ibb.co/FDZVHnT
    I ova druga pod blicom
    https://ibb.co/rHrfbwS

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Ivy1304
    14. Lipanj 2023. 09:09

luce96

Pozdrav svima, nova sam na forumu. Malo sam citala unazad stare komentare i vidim da puno vas prolazi svasta. Trebala bih savjet.
    Prosle godine u 5/22 ostala sam trudna odmah iz prvog pokušaja necuvanja, ja i muz presretni, trudnoca je isla super, u 9 tt malo smedeg iscjedka al rjeseno duphastonima, brisevi uredni, tsh, zeljezo sve skolski. Na pregledu u 10/22 (trudna 20+0) dobijem najgoru recenicu ikad u zivotu: zao mi je ali srce ne kuca. Nisam mogla doci sebi, tuga bol suze.. sve se zavrsilo porodom pomocu tableta u bolnici (beba je stala rast na 18 tt). Nakon 35 dana od poroda dobijem prvu m, iza tog pregled kod ginekologice, kks brisevi i papa, otkriju mi ureaplazmu, ljecili se ja i mm, u 3/23 napokon rijesili. Od tad pokusavamo al ne ide, znam da je samo 3 mjeseca proslo, jako smo zeljni bebe, svi mi kazu putujte opustite se ne mislite na to ali kako kad je to ono sto najvise zelimo u zivotu? Svaka menstruacija su suze i depresija, dok ju cekam sve je kao dobro, kazem si ako nije ovaj mjesec bit ce sljedeci al kad dode slomim se i prva stvar na pameti mi je da postoji neki problem. Da li mi savjetujete da krenemo na neke pretrage hormona i ja i on, jer moja ginekologica je rekla da je sve do godine dana pokusavanja u redu. Ili da jos cekamo sa pretragama.
    Ako savjetujete pretrage, odakle krenuti?

Meni se isto desilo 7.5. Prije malo vise od mj dana, prva trudnoca, bila u 11tjednu dosla na pregled da bi rekao da srce ne kuca vise I da se prestalo razvijat da je razvijen kao u 8tjednu, ali ja sam se sama ocistila trajalo nekih 11dana, I do sada jos nisam dobila mjesecnicu, bila sam u depresiji jedno 2tjedna, ali sam se vratila na posao I tako sam nekako dobila snage da krenem dalje, I eto nisam se do kraja oporavila obuzme me tuga ali mislim o drugoj trudnoci pa mi lakse. I sad eto napravila test iznad sam slike poslala izgleda full slaba crtica ali ne dajem si nade neke.
    Zao mi je sto vam se to desilo, probajte nekako skrenut misli ja sam uspijela... ako mislite da je potrebno napravit pretrage hormona I ostalog I ako cete tako bit mirni napravite. Sretno ❤

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• luce96
    14. Lipanj 2023. 10:38

Hvala puno, nadam se najboljem ishodu i sretno i vama.
    Ja sam se vratila na posao nakon 3 tjedna od poroda, to mi je pomoglo da se psihicki oporavim. Ali nakon sto smo prije 3 mjeseca opet krenuli u akciju nakon svakog odnosa razmisljam da li se sad primilo ili nije, nemogu se samo opustit i uzivat. Zasigurno cu pogledat stitnjacu a on ce na spermiogram, pocet s tim.
    Jos jednom vam hvala puno, osjecam da ljudi oko mene nemaju razumijevanja kad kazem da sam tuzna jer jos nisam trudna i samo kazu putuj uzivaj i opusti se, a svi setaju djecicu za ruke i pricaju o njima.

• Ivy1304
    14. Lipanj 2023. 10:44

luce96

Ja sam se vratila na posao nakon 3 tjedna od poroda, to mi je pomoglo da se psihicki oporavim. Ali nakon sto smo prije 3 mjeseca opet krenuli u akciju nakon svakog odnosa razmisljam da li se sad primilo ili nije, nemogu se samo opustit i uzivat. Zasigurno cu pogledat stitnjacu a on ce na spermiogram, pocet s tim.
    Jos jednom vam hvala puno, osjecam da ljudi oko mene nemaju razumijevanja kad kazem da sam tuzna jer jos nisam trudna i samo kazu putuj uzivaj i opusti se, a svi setaju djecicu za ruke i pricaju o njima.

Ja sam se vratila na posao tjedan dana nakon nisam mogla biti kuci jer bi poludila I to mi je isro pomoglo puno da.
    A oko mene dvije prijateljice trudne bile su isto kad I ja, ja isgubila one nastavile pa sam rekla da mi nista ne pricaju ako ih ja ne pitam jer je tesko...uvijek cu se sjecati svog malog andjela...Inace kada se opustit I prestanes razmisljat ce se desit tako se meni desilo. Ali napravite testove koje mozete i onda ste mirni... ❤
    Jesi pogledala iznad moje slike od testa, ova druga slika vidi se kad se zagledas, da li I ti vidis?
    Cekat cu jos 8dana pa napravit opet. 

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• luce96
    14. Lipanj 2023. 12:23

Ivy1304

luce96

Ja sam se vratila na posao tjedan dana nakon nisam mogla biti kuci jer bi poludila I to mi je isro pomoglo puno da.
    A oko mene dvije prijateljice trudne bile su isto kad I ja, ja isgubila one nastavile pa sam rekla da mi nista ne pricaju ako ih ja ne pitam jer je tesko…uvijek cu se sjecati svog malog andjela…Inace kada se opustit I prestanes razmisljat ce se desit tako se meni desilo. Ali napravite testove koje mozete i onda ste mirni… ❤
    Jesi pogledala iznad moje slike od testa, ova druga slika vidi se kad se zagledas, da li I ti vidis?

Da pogledala sam, i cini mi se da se vidi vise kao sjena izgleda al je tu, drzim figee da sve bude uspjesno 😇
    Ja cu se svakako pozabavit barem osnocnim pretragama, ako ikad dodem do svoje doktorice 🤣

• Ivy1304
    14. Lipanj 2023. 12:35

luce96

Ivy1304

luce96

A oko mene dvije prijateljice trudne bile su isto kad I ja, ja isgubila one nastavile pa sam rekla da mi nista ne pricaju ako ih ja ne pitam jer je tesko…uvijek cu se sjecati svog malog andjela…Inace kada se opustit I prestanes razmisljat ce se desit tako se meni desilo. Ali napravite testove koje mozete i onda ste mirni… ❤
    Da pogledala sam, i cini mi se da se vidi vise kao sjena izgleda al je tu, drzim figee da sve bude uspjesno 😇
    Ja cu se svakako pozabavit barem osnocnim pretragama, ako ikad dodem do svoje doktorice 🤣

Hvalaa, nadam se da je to to.
    A znam kako je, ja moram cjeli dan zvat ginekologa da ga dobijem uzas

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• freyaa
    14. Lipanj 2023. 12:36

Ivy1304

luce96

Ivy1304

luce96

Hvalaa, nadam se da je to to.
    A znam kako je, ja moram cjeli dan zvat ginekologa da ga dobijem uzas

Moj ti je savjet da napravis betu, ne znam koliko ti vec kasni, ali beta je najsigurnija.. sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.