Da, pricekaj jos par dana pa ponovi test. Drzim 🤞 da bude pozitivan 🙂Ja bih odmah uradila betu ako je proslo 14 dana, vec bi bila pozitivna.. koliko puta si radila lh trakice kad je bila pozitivna. Ja sam nakon krvarenje, nakon 7 dana odradila lh trakicu koja je bila bas bas pozitivna, i onda nakon nekoliko dana krenulo je po malo krvarenje, mislila sam da sam dobila ali je stalo. Doktor me je poslao da uradim betu i dalje je bila pozitivna, iako je na uzv sve izgledalo ok.i tek nakon 7 dana od tog kao krvarenja beta je pala. Ali i dalje nisam dobila, znaju tu djevojke koliko sam se nervirala, na kraju su mi izazvali menstruaciju.
Btw cure kod mene je ludnica totalna. Danas sam bila na UZV, 16dc, ovulacija je bila 12dc, uhvatila sam je sa trakicama, a i bio je bol,. Na UZV zuto tijelo ali je endometrij i dalje trolinijski, kako kakooo.. i doktor se čudi i ja, to je vec 2 ciklus da je tako. I da pored zutog tijela, meni je i dalje nizak progesteron a visok estradiol, i tanak endometrij.. Sl ciklus doktor zeli da pokušamo sa stimulacijama ovulacije, kao bit ce bolja. A na jesen laparoskopije sa histeroskopijomJa bi ti dala neki savjet ali ovaj dio sto si napisala vezano za ludnicu kod tebe ja se u to nista ne razumijem, ja sam saznala da postoji endometrij kad sam usla u postupak ivfa 🙈😂 nadam se da ce ti dr pomoci 🤞🤞Hahha dobra si, vjeruj da ni mom ginekologu nije bas jasno, ali me iskulirao, rekao je kroz salu skoro da sam mu najgori pacijent, kao biolog previse znam nekih stvari pa hiljadu pitanja postavljam, odmah moja neka dijagnoza, nije mu lako.. ali ovo sad za enodmetrij je bas cudno jer je on u toku ovulacije trolinijski, poslije ovulacije prelazi u sekrecijski a kod mene od pobacaja ne prelazi..Meni je drago da se u to nista ne razumijem jer bi mi glava eksplodirala od toliko informacija 😂
Nadam se da ce se rijesiti to kod tebe 🙏🏻🙂
Meni je danas na pregledu folikul bio 22mm i endo 9,3 i dala sam si štopericu i u srijedu imam Fet. Ja sam samo pitala jel to okej i dr je rekao da je i meni super. Jedva cekam da to jajce pukne jer me ubija jajnik 😂
Ja samo mogu da sanjam o takvom enodmetriju, moj je max 8mm.. ovaj ciklus 6.2, uzas. Vjeruj, bolje ti je sto ne znas . Mislim da ću se i ja isključiti. Hoce doktor stimulaciju idemo pa sta bude bude hah.. sretno da bude uspješan..🥰
Luce96 Moj savjet, nemoj čekati da se dogodi treći pobacaj, to su gluposti, misli na sebe i zdravlje, jedan pobačaj je bolan psihicki i fizicki, a kamoli da ih prođeš 3, ne daj Bože. Idi obavi osnovne pretrage, poput štitnjače, trombofilija( to je bitno ako postoji da se krene sa terapijom kad se dogodi sljedeca trudnoca), kks, brisevi, papa, to pod obavezno i sretno 🤞🙂Nakon spontanog odradena je kks i brisevi i papa, tad mi je otkrivena ureaplazma koju smo izljecili, stitnjaca je bila u redu, zeljezo i krv isto, gin pregled uredan. Muz isto spermu na analizu, sve negativno i uredno. Evo krenut cu sa stitnjacom i kks, idem u dr opce prakse pa cemo vidjeti sto dalje, gin mi nece dati pretrage odmah jer mi je rekla do godine dana da pokusavamo je u redu 🤷♂️Ureaplasma je mozda bila razlog spontanog, nazalost, ona napada plod i jako je opasna. Drago mi je da ste ju izlijecili.
Ma probaj ju nagovoriti da ti da uputnicu za trombofiliju, mrzim ginekologe kojima je toliko tesko napisati nalaz i isprintati ga, ne razumijem koji je to problem, takva je i moja pa ja idem sve privatno i nek se nosi ona i njen pristup…
Nazalost nije ureaplazma razlog, jer su brisevi u trudnoci bili uredni, skupila sam ju nakon spontanog, moguce i u bolnici, jer mi je receno da se radilo o nekoj infekciji da bi na phd nalazu obdukcije to pisalo🤷♂️. Hvala vam svima na savjetu, svakako cu otici i do ginekologice i pitati je dal mogu dobiti uputnicu.
Hvalaa ti, jojj daj boze. Javim ❤
Hej, samo da vidim kakvo je stanje, jesi li radila test ili betu?
Pozdrav svima!
Prije 2 tjedna, u 8 tt imala sam spontani pobačaj. Bila sam na ultrazvuku i ustanovljeno je da nema otkucaja srca. Poslana sam na medikamentozni dovršetak neuredne trudnoće i sve je tamo prošlo u redu, nakon par sati izašla je gestacijska vrećica i na nalazu piše da je maternica prazna (tj. bez gestacijske vrećice), a dicidua ( je li to endometrij?) mjeri 12 mm. Nekih 6-7 dana trajalo je krvarenje, ne obilno (meni manje obilno od menstruacije), a sad 5 dana je samo smeđi iscjedak i to par kapi dnevno. Ono što mene muči je što u ZD bolnici nema nikakve kontrole nakon toga, a ja bi bila puno bezbrižnija da ima + čitala sam na mnogim mjestima da bi nakon 2-3 tjedna trebalo ići na kontrolu. Na nalazu samo piše da se po prvoj idućoj menstruaciji javim odabranom liječniku. Ponekad osjetim nekakvu oštru bol u donjem dijelu trbuha, najviše u jajnicima. Nemam znakova infekcije (temperatura, obilno krvarenje i sl.) Brinem li se bezveze ili?
Vrlo je vjerojatno da ću nazvati ginekologa kod kojeg idem privatno i naručiti se za pregled kad već u bolnici nema nikakve kontrole..
Hvalaa ti, jojj daj boze. Javim ❤Hej, samo da vidim kakvo je stanje, jesi li radila test ili betu?
Hejj, radila sam test 20.6. Prije 2dana I bio je negativan, a u pon 19 mi se opet pojavio tamno smedji iscjedak sa laganim menstrualnim bolovima I trajao do danas, ne znam sta se desava vise...
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Hvalaa ti, jojj daj boze. Javim ❤Hej, samo da vidim kakvo je stanje, jesi li radila test ili betu?Hejj, radila sam test 20.6. Prije 2dana I bio je negativan, a u pon 19 mi se opet pojavio tamno smedji iscjedak sa laganim menstrualnim bolovima I trajao do danas, ne znam sta se desava vise…
Moj ti je savjet da odeš kod ginekologa, vjerovatno je nesto malo ostalo kao kod mene ali je otislo sa menstruacijom (koju sam dobila tek nakon 6tj., i to je bila izazvana tabletama). Samo se pokusaj opustiti, hormoni su čudo. Meni evo 5 mjeseci poslije medikamentoznog pobacaja i dalje je ludo stanje..
Hvalaa ti, jojj daj boze. Javim ❤Hej, samo da vidim kakvo je stanje, jesi li radila test ili betu?Hejj, radila sam test 20.6. Prije 2dana I bio je negativan, a u pon 19 mi se opet pojavio tamno smedji iscjedak sa laganim menstrualnim bolovima I trajao do danas, ne znam sta se desava vise…
Prvo, smiri se, drugo, idi izvaditi betu sutra molim te, ukoliko je pozitivna znaci da je ostalo nesto u maternici sto tijelu daje signale da u njoj nesto ima i naravno da ne mozes dobiti mengu. Ako vrijednosti budu pozitivne idi kod ginekologa neka te pogleda detaljno i savjetuje sto dalje.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav svima!
Prije 2 tjedna, u 8 tt imala sam spontani pobačaj. Bila sam na ultrazvuku i ustanovljeno je da nema otkucaja srca. Poslana sam na medikamentozni dovršetak neuredne trudnoće i sve je tamo prošlo u redu, nakon par sati izašla je gestacijska vrećica i na nalazu piše da je maternica prazna (tj. bez gestacijske vrećice), a dicidua ( je li to endometrij?) mjeri 12 mm. Nekih 6-7 dana trajalo je krvarenje, ne obilno (meni manje obilno od menstruacije), a sad 5 dana je samo smeđi iscjedak i to par kapi dnevno. Ono što mene muči je što u ZD bolnici nema nikakve kontrole nakon toga, a ja bi bila puno bezbrižnija da ima + čitala sam na mnogim mjestima da bi nakon 2-3 tjedna trebalo ići na kontrolu. Na nalazu samo piše da se po prvoj idućoj menstruaciji javim odabranom liječniku. Ponekad osjetim nekakvu oštru bol u donjem dijelu trbuha, najviše u jajnicima. Nemam znakova infekcije (temperatura, obilno krvarenje i sl.) Brinem li se bezveze ili?
Vrlo je vjerojatno da ću nazvati ginekologa kod kojeg idem privatno i naručiti se za pregled kad već u bolnici nema nikakve kontrole..
Nakon medikamentoznog dovrsetka trudnoce obavezan je pregled nakon 14 dana, ne u bolnici nego kod tvog ginekologa opce prakse, ukoliko ides privatno naruci se.
Ja sam isto tako, nakon 14 dana isla kod svog mpo lijecnika na pregled i sve je bilo super i cekali smo mengu da idemo dalje.
Sretno 🙂
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav svima!
Vrlo je vjerojatno da ću nazvati ginekologa kod kojeg idem privatno i naručiti se za pregled kad već u bolnici nema nikakve kontrole..Nakon medikamentoznog dovrsetka trudnoce obavezan je pregled nakon 14 dana, ne u bolnici nego kod tvog ginekologa opce prakse, ukoliko ides privatno naruci se.
Ja sam isto tako, nakon 14 dana isla kod svog mpo lijecnika na pregled i sve je bilo super i cekali smo mengu da idemo dalje.
Sretno 🙂
Hvala!
To mi doslovno nitko nije rekao. Ni moj ginekolog (privatno) ni ginekolozi u bolnici ni moja ginekologica (preko HZZO). Samo su rekli da moram na pregled nakon prve menstruacije. Štoviše, kod moje ginekologice preko HZZO-a čak nema ni nikakve prednosti nego se 1. u mjesecu naručujem i kad dobijem termin - dobijem. Što onda čovjeku drugo preostaje nego da ide privatno ..
Pozdrav svima!
Vrlo je vjerojatno da ću nazvati ginekologa kod kojeg idem privatno i naručiti se za pregled kad već u bolnici nema nikakve kontrole..Nakon medikamentoznog dovrsetka trudnoce obavezan je pregled nakon 14 dana, ne u bolnici nego kod tvog ginekologa opce prakse, ukoliko ides privatno naruci se.
Sretno 🙂Hvala!
To mi doslovno nitko nije rekao. Ni moj ginekolog (privatno) ni ginekolozi u bolnici ni moja ginekologica (preko HZZO). Samo su rekli da moram na pregled nakon prve menstruacije. Štoviše, kod moje ginekologice preko HZZO-a čak nema ni nikakve prednosti nego se 1. u mjesecu naručujem i kad dobijem termin - dobijem. Što onda čovjeku drugo preostaje nego da ide privatno ..
Ma užas, nemam riječi. Prepustene smo same sebi, sto saznamo ovako sa strane nas spašava, žalosno.
Ja sam bila u Petrovoj i rekli su mi, a i na nalazu pise da ide redovan pregled nakon 14 dana, tako da ja nemam zamjerki, odrađeno je sve kako treba i svi su bili ljubazni.
Ti svakako idi na pregled radi sebe prije svega.
Sortiraj odgovore
Najstariji