Neznam kako vise zaljepiti sliku uglavnom uguglaj na fejsu
Prirodna kozmetika Pahuljica tamo imas set za trudnice i buduće trudnice
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
AngelMama, Marko1811baš sam slomljena kada vidim kroz šta sve prolazimo da bi došle do cilja, a to su naše bebe. Doći će i do toga, moramo biti jake iako je jako teško. Puknem na 101 komadić, ali brzo dođem sebi jer eto…moram.
Barem mi je lakše što imam vas jer nemam nikoga u okolini. Svi me smatraju luđakinjom što toliko patim. Danas sam zamalo kupila čarapice za bebu da bi imala podsjetnik na ovaj period kad budem držala svoju bebu.. ne znam jel me razumijete ali eto..puna sam emocija 😔
Lana podrska i od mene, nisi jedina i nije cudno sto se tako osjecas, ja sam imala missed ab prije 4 mj i 3 menge koje sam od tada imala su mi izazvale plac.. sad sam u periodu iza O i koliko god se nadam da je ovaj ciklus dobitni toliko me strah predvidjenog dana M i da li cu dobiti.. svaki odlazak na wc se sa strahom brisem i odahnem kad vidim da nema crvenila odnosno padnem u depru kada vidim da je M dosla.. jos k tome sve oko mene ovaj mjesec neka rodjenja beba i trudnoce, kao sol na ranu..😔😔
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Cure, da li je neka probala vaginalete i kapi sa stranice Prirodna kozmetika Pahuljica? Postoji “set za “buduce trudnice”, a recenzije su im jako dobre, zene ostavljaju brdo komentara da su uz pomoc tih vaginaleta i kapi vrlo brzo ostvarile trudnocu i rijesile svakakve gin probleme..?🤔
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Cure, da li je neka probala vaginalete i kapi sa stranice Prirodna kozmetika Pahuljica? Postoji “set za “buduce trudnice”, a recenzije su im jako dobre, zene ostavljaju brdo komentara da su uz pomoc tih vaginaleta i kapi vrlo brzo ostvarile trudnocu i rijesile svakakve gin probleme..?🤔
To sam ja prije gore napisala kolegica doduse nije ostala trudna ali si je regulirala sve hormone pa sam zato stavila tu
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure, da li je neka probala vaginalete i kapi sa stranice Prirodna kozmetika Pahuljica? Postoji “set za “buduce trudnice”, a recenzije su im jako dobre, zene ostavljaju brdo komentara da su uz pomoc tih vaginaleta i kapi vrlo brzo ostvarile trudnocu i rijesile svakakve gin probleme..?🤔To sam ja prije gore napisala kolegica doduse nije ostala trudna ali si je regulirala sve hormone pa sam zato stavila tu
Sad vidim tek da si i ti komentirala, ja sam cula od frendice😉
Narucila sam pa cemo vidjeti, prirodno je pa nece skoditi🤷♀️
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
I ja ću baš proučiti nakon sutrašnjeg pregleda, hvala na savjetu❤
Lana podrska i od mene, nisi jedina i nije cudno sto se tako osjecas, ja sam imala missed ab prije 4 mj i 3 menge koje sam od tada imala su mi izazvale plac.. sad sam u periodu iza O i koliko god se nadam da je ovaj ciklus dobitni toliko me strah predvidjenog dana M i da li cu dobiti.. svaki odlazak na wc se sa strahom brisem i odahnem kad vidim da nema crvenila odnosno padnem u depru kada vidim da je M dosla.. jos k tome sve oko mene ovaj mjesec neka rodjenja beba i trudnoce, kao sol na ranu..😔😔
Držim fige da to ipak bude dobitni ciklus🙈❤
A opet ja budem sretna i kad barem dobijem jer je i to lutrija nakon spontanog.
Imala sam uredne cikluse prije spontanog, ostala trudna iz prve i jednog pokušaja.. a sada ni menge ni trudnoće 6.mjesec... ubija mi psihu ali moram se držati kao i vi ❤
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
I ja ću baš proučiti nakon sutrašnjeg pregleda, hvala na savjetu❤Lana podrska i od mene, nisi jedina i nije cudno sto se tako osjecas, ja sam imala missed ab prije 4 mj i 3 menge koje sam od tada imala su mi izazvale plac.. sad sam u periodu iza O i koliko god se nadam da je ovaj ciklus dobitni toliko me strah predvidjenog dana M i da li cu dobiti.. svaki odlazak na wc se sa strahom brisem i odahnem kad vidim da nema crvenila odnosno padnem u depru kada vidim da je M dosla.. jos k tome sve oko mene ovaj mjesec neka rodjenja beba i trudnoce, kao sol na ranu..😔😔Držim fige da to ipak bude dobitni ciklus🙈❤
Imala sam uredne cikluse prije spontanog, ostala trudna iz prve i jednog pokušaja.. a sada ni menge ni trudnoće 6.mjesec… ubija mi psihu ali moram se držati kao i vi ❤
Moramo se drzati❤️ psiha je sve i iako nije lako trebale bi se opustiti jer u grcu i panici sve bude jos gore..ja se zezam s muzem da bi bilo najbolje kad ulovimo O da se nacugamo i opustimo🤣
Salu na stranu, psiha stvarno cuda radi.. ja sam ostala trudna mjesec kad sam najmanje ocekivala i iako smo naravno imali odnose bas taj mjesec nekako nisam panicno racunala dane i eto.. ali znam da je to lakse reci nego napraviti.. ali jake smo mi, sve ce to doci na svoje, mora🙏
I lakse je nekako znati da nismo same, iako se ne poznamo❤️
Mislim da sve oko sebe imamo frendice s djecom, trudne ili one koje nisu jos u tom djiru pa iako nas vole i brizne su opet ovo sve ne mogu razumjeti…a niti ih zelim opterecivati..
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
I ja ću baš proučiti nakon sutrašnjeg pregleda, hvala na savjetu❤Lana podrska i od mene, nisi jedina i nije cudno sto se tako osjecas, ja sam imala missed ab prije 4 mj i 3 menge koje sam od tada imala su mi izazvale plac.. sad sam u periodu iza O i koliko god se nadam da je ovaj ciklus dobitni toliko me strah predvidjenog dana M i da li cu dobiti.. svaki odlazak na wc se sa strahom brisem i odahnem kad vidim da nema crvenila odnosno padnem u depru kada vidim da je M dosla.. jos k tome sve oko mene ovaj mjesec neka rodjenja beba i trudnoce, kao sol na ranu..😔😔Držim fige da to ipak bude dobitni ciklus🙈❤
Imala sam uredne cikluse prije spontanog, ostala trudna iz prve i jednog pokušaja.. a sada ni menge ni trudnoće 6.mjesec… ubija mi psihu ali moram se držati kao i vi ❤
Moramo se drzati❤️ psiha je sve i iako nije lako trebale bi se opustiti jer u grcu i panici sve bude jos gore..ja se zezam s muzem da bi bilo najbolje kad ulovimo O da se nacugamo i opustimo🤣
Salu na stranu, psiha stvarno cuda radi.. ja sam ostala trudna mjesec kad sam najmanje ocekivala i iako smo naravno imali odnose bas taj mjesec nekako nisam panicno racunala dane i eto.. ali znam da je to lakse reci nego napraviti.. ali jake smo mi, sve ce to doci na svoje, mora🙏
Mislim da sve oko sebe imamo frendice s djecom, trudne ili one koje nisu jos u tom djiru pa iako nas vole i brizne su opet ovo sve ne mogu razumjeti…a niti ih zelim opterecivati..
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Ćao cure, ne znam da li je ovo prava tema za moj problem ali možda vi imate više iskustva.
Ja sam u 9 sedmici trudnoće koja je u početku bila blizanačka,ali se razvio samo jedan plod. Trenutno stanje je u materici postoje dvije gestacijske vrećice ali samo u jednoj je razvijen plod,druga je potpuno prazna. Jučer sam bila na redovnoj kontroli i doktorica mi je rekla da da u plućima,odnosno iza srca fetusa postoji neka tekućina za koju ona ne može sa sigurnošću reći šta je te da ne može reći ni da će se dalje razvijati dobro ili neće. Srce bebe još uvijek kuca i to mi je jedina nada ali mi se činilo da dr nije tako optimistična. Ima li neko slično iskustvo?
Kontrolu imam ponovo naredne sedmice ali mislim da ću poludjeti do tada,,,
Nisi ti nista krivo rekla. Mi smo odma nakon spontanog poceli pratit O, odma prvi mj kad smo piceli opet radit na bebi i kad sam uhvatila pik oboje smo si dali gusta (nismo se napili da nemremo hodat, al popili smo si) bili opusteni i eto...od prve nam se primilo tako da samo naprijeeed i sretno 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji