Pia Buu, gdje si bila kod imunologa i sto si saznala? Mislim na sto te uputila, osjecas li se kao da si pametnija sada, ako me kuzis.🙂
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
https://poliklinika-grbavac.hr/ ovdje sam bila, doktorica inace radi u Vinogradskoj.
Pametnija ne,ali divna doktorica, napisala mi je sve sta sam trazila od nje ( onda lako to i dobijem od svoje doktorice te pretrage ) , ima dosta razumijevanja i uputila me sta se tice nekih nalaza sta da trazim u sklopu s time.. ugl, ja nisam slucaj za nju, ukratko :D
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Beban, kako si ti danas?
Ella, jesi pisnula test?
Moja je M došla prije 2 dana, tako da ništa od testa.
Upravo smo došli s rođendana na kojem su bili svi sa djecom i 2 trudnice, znači OMG.
Ne moram reći da sjedim u dnevnom i kao gledam tv, a suza suzu stiže. Bojim se sebi uopće dopustiti da se tako osjećam kako se osjećam, bojim se da me Bog ne kazni zbog svih tih misli i zavisti , zbog toga što plačem nad samom sobom , ali jače je od mene! 😔
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella ne boj se da će nas Bog kazniti zbog toga, nagraditi će nas s našim bebama za svaku prolivenu suzu i taj odvratni osjećaj.
To nije zavist, to je jednostavno tuga i želja da smo i mi trudne i da je sve uredu. Normalno je da se tako osjećaš i takve misli imaš, imam ih i ja
Kad dođem negdje gdje je neka žena trudna ili ima malo dijete, osjećam neku vrstu ljubomore i ljutnju zašto ja moram kroz sve ove prolaziti. Suze krenu, nije moguće kontrolirati
"Proći" će nas i dobit ćemo i mi to❣️
Mene samo ovaj forum ohrabruje i olakšavaju jer me od mojih bližnjih nitko ne razumije
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Beban, kako si ti danas?
Ella, jesi pisnula test?Moja je M došla prije 2 dana, tako da ništa od testa.
Upravo smo došli s rođendana na kojem su bili svi sa djecom i 2 trudnice, znači OMG.
Ne moram reći da sjedim u dnevnom i kao gledam tv, a suza suzu stiže. Bojim se sebi uopće dopustiti da se tako osjećam kako se osjećam, bojim se da me Bog ne kazni zbog svih tih misli i zavisti , zbog toga što plačem nad samom sobom , ali jače je od mene! 😔
Ajme Ella, suosjećam tako jako… također ista situacija jučer, samo objava trudnoce..i to također treće dijete kao sto bi i moje bilo. Jedva sam sam suze suzdržala, nisam mogla progovorit. Znaju sta sam prošla..pa nisu obraćali pozornost na mene previše ali muka mi je bila od te teme.. također se osjećam odvratno sto nisam sretna radi njih, ljubomorna i smatram da sam to trebala biti ja. Pa onda misli, pa normalno da nisam ja kad imam takve misli.. začarani krug.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Drage žene, sve što ste napisale potpisujem!
Kao što kažete, nismo loše osobe ali zbog takvih misli i ljubomore , osjecam da jesam loša.
Najgore što i kada bi nekome pričala o tome, ne bi me shvatili nego bi osjećaj krivnje bio još veći. Zato ovaj forum dobro dođe da ispušeš sve i olakšaš dušu..
Želim nam svima puno snage za dalje i puno sreće i blagoslova da i mi jednom napustimo ovu temu, a dopisujemo se na ljepšim temama i da kukamo o mučninama 🙏❤️
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella,vjerujem da ti je bilo tesko... ti djeci rodendani znaju biti triger za sve ostalo... Isto kako ti zalis, tako i ja zalim... pokusavam pronac nacin da ne razmisljam o tome i da jednostavno prestanem samu sebe sazaljevat ( sta je ujedno i najgore )
Imam pitanje za vas cure, po meni jedna od vecih dilema u kojoj trazim odgovor a ne mogu ga dobiti... u samom pojmu trudnoce, prvim tjednima dal i vi imate potrebu kao da se bojite ista raditi? u smisluda se bojite podici nesto, npr okitit bor ili nesto slicno ? Strah me je kada ostanem trudna da ce se nesto jednostavno desiti i da cu ja biti uzrok tome... imam osjecaj kao da moram biti pod nekim staklenim zvonom jer sama pomisao da cu jednog dana bit opet trudna me strasi... sta ako podignem tesko ( moj posao to iziskuje ), sta ako previse stojim
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
sta ako se budem previse saginjala ili cucala? 100 pitanja koja mi se vrte u glavi, sta ako... sta ako ja budem kriva ? ne znam koliko je to sve osjetljivo na pocetku, dal mogu normalno raditi ili sta... ne mislim biti pod staklenim zvonom samo ne znam koliko toga mogu kada opet saznam za trudnocu, sta je dobro a sta lose? izvinite na duzem postu ali jednostavno ne znam kome bi ovo ispricala... ono sta ti Ella pises da jednostavno ovdje nades utjehu,tako je i meni, nisam nikome rekla za trudnocu, nit na poslu,nit prijateljima , nikome... ovdje mi je jedino mjesto gdje mogu otvoriti sve ono sta mislim iz dubine duse.. strah me, strah me nove trudnoce a toliko to zelim..
ttuga i strah je kada gledam koliko bi bilo tjedni do kraja godine ( s obzirom da sam i prvi i drugi put ostala trudna iz prve ) i sta ako mi se opet desi, dal mogu tad traziti godisnji pa opet na spontani, ugl te stvari mi se vrte u glavi i tesko mi je zamisliti da ce sve biti uredu ovaj put...
velim, izvinite na duzem postu, lakse mi je ako napisem,dal se ovako i vi osjecate?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Dalacin krema, ja sam dobila samo kremu dok decko sumamed, bris je uredan kod njega i kod mene iza toga... al u planu mi je ponovit ga nakon vise od pola godine...
Probiotik ti moze samo pomoc, ne odmoc. tj sam i ja pila :)
Meni su pronasli hashimoto tsh koji je bio 4, nista strasno i ureaplasma.. kako se desilo dva puta, strah me treceg x, dok prvi put nisam uopce nista osjecala i imala takav strah.. slusajuci doktore da se to desava i da ce druga trudnoca biti uredu i da ne moram raditi nikakve nalaze... eto, vjerujem da sam prvi put napravila briseve i da nisam bila nemarna da mi se ova stvar ne bi desila.. tako da, krivim sebe jer nisam sama sebi pomogla i sama sebi bila svoj doktor nego sam slusala druge kako je sve to normalno, tako da, da.. krivim sebe.
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Dalacin krema, ja sam dobila samo kremu dok decko sumamed, bris je uredan kod njega i kod mene iza toga… al u planu mi je ponovit ga nakon vise od pola godine…
Probiotik ti moze samo pomoc, ne odmoc. tj sam i ja pila :)
Meni su pronasli hashimoto tsh koji je bio 4, nista strasno i ureaplasma.. kako se desilo dva puta, strah me treceg x, dok prvi put nisam uopce nista osjecala i imala takav strah.. slusajuci doktore da se to desava i da ce druga trudnoca biti uredu i da ne moram raditi nikakve nalaze… eto, vjerujem da sam prvi put napravila briseve i da nisam bila nemarna da mi se ova stvar ne bi desila.. tako da, krivim sebe jer nisam sama sebi pomogla i sama sebi bila svoj doktor nego sam slusala druge kako je sve to normalno, tako da, da.. krivim sebe.
Ne ne, nemoj se kriviti. Jednostavno iskustvo te uci, sta si mogla znati sto raditi i kako. A za ureaplazmu koliko sam ja bila istraživala je da cesce uzrokuje probleme u kasnijim tjednima, i recimo nalaze 10 na 3 uopće masu njih ne želi staviti na terapiju. Tako da nemoj se kriviti ni zašto i tko zna sta je uzrok.
Ja i dalje čekam mengu, počeli su mi kao neki tupi bolovi pa se nadam se sprema. Ne mogu je dočekati! Samo da dođe ..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Sortiraj odgovore
Najstariji