Loza, podsjećaš me na mene kada sam ostala trudna nakon 1. Spontanog. Plus se pojavio 2 mjeseca prije nego mi je termin trebao biti. Iste misli kao i tvoje, radost ali gorka zbog misli na izgubljenu bebicu.. nekako kako je taj termin prošao sam se u glavi posložila ;hej pa otkud ja znam da to nije moja ista bebica! Sto mi uopće znamo o tome?! U glavu mi je ušla misao da je to moja ista bebica, dušica mi je ponovno došla. I Nek mi netko dokaze da mi to nije ta moja dušica.
Eto s tom mišlju sam ja zadovoljna i bas eto vjerujem u nju. Možda zvuci ludo, no to je moj način kako se nosim sa svom tom težinom. Vjerujem i da će mi se moja dušica ponovno Vratit…Meni je danas 43. Dan i nema M. Bili su neki kao grčevi ali ništa se nije dogodilo. Inače su mi bas redovne. Sad se već lagano brinem. Ako ne dođe za 10ak dana idem na pregled.
Eto, kao da nije bilo dosta sve skupa nego stresiranje i oko menge. Ako tko ima slično iskustvo Nek me utjesi, bila bih zahvalna.
Nikako da
Moja M nakon spontanog je došla 43.dan
Očito tijelu treba vremena da se vrati u normalu..
Doći će i tvoja..
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ne brini Marko1811 doći će m. Svakome drugačije ovisno o tijelu💗
Moja je tek nakon 2ipo mj
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ne brini Marko1811doći će m. Svakome drugačije ovisno o tijelu💗
Moja je tek nakon 2ipo mj
Ajme tako dugo?? Imaš inače duže cikluse?
Ja inače imam28-30 bas redovno i pomisao da bi sad već bila pred sredinu drugog ciklusa me ubija.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Cure koje su uzimale evine kapi, što u slučaju trudnoće?
Danas sam ih uzela za reguliranje ciklusa, a ne pazimo pa što ako se dogodi trudnoća unutar tri mjeseca koja se preporučuju koristiti kapi?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pozdrav cure, evo moje priče. Zadnje 2 godine muž i ja radimo na potomstvu. Poslije godinu dana neuspjelih pokušaja, krenemo na kliniku za neplodnost, gdje mi utvrde poremećaj hormona, tj. neki od oblika policističnih jajnika, ali ne kao takvih u pravom smislu, jer su mi prisutne ovulacije. Prije mjesec dana odemo na zadnju konsultaciju sa doktoricom prije postupka inseminacije, gdje mi kaže da od iduće menstruacije možemo krenuti u postupak. Čekajući tu menstruaciju kao nijednu do tada, kao u inat kasni mi. Nakon 10 dana kašnjenja odlučim uraditi test i gle čuda, trudna. Ushićena i preplašena čekam na pregled kod ginekologa, nakon par dana prokrvarim. Ginekolog me odmah primio, uradio UZ, gdje je vidio gest. i žum. vrećicu ali ne i sami plod. Uslijedio je spontani nažalost. Želim da svima vama dam podršku, da niste same i kao što vidite kada se najmanje nadate najljepša vijest vas obraduje.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Pozz cure..citam vas ponekad Evo moje price..
Ostajem trudna a da ni neznam jer sam imala mengu mjesec dana saznajem za trudnocu sa 7+5 tek..
E od tog dana krece mi pakao gdje sam mislila.da cu na psihijatriji zavrsiti budim se sutra dan krvarim..
I tako par dana dobivam tablete koje sam pila..
Ponavlja se opet al jos gore od krvarenja gdje sam krvarila al su nekakvi ugrusci bili..gdje sam ja mislila da je plod otisao vec dolazim na hitnu ginekologiju doktorica Dunđerica govori kako ne vidi da kuca srce ja se vec raspala tu gotovo nevidim vise nikog niti cujem dolazi Doktor drugi gdje i on radi uzv i govori njoj kako ne vidis da srce kuca i da je s bebom sve uredu..
Krvarenje se ponavlja opet ja opet na hitnu opet ta doktorica ja sjede dobila kaze ona meni lijepo a zasto ste vi dosli..
Da sam bila tad pribranija neznam kako bi joj bilo..
Al evo cure nemojte gubiti nadu niti ista drugo jer evo ja koliko sam dugo krvarila na kraju sam donijela svoju curicu na svijet rodena je ranije al je zdrava..
Ne gubite nadu jer ja sam mislila da cu umrti kad su mi to govorili sve..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure koje su uzimale evine kapi, što u slučaju trudnoće?
Danas sam ih uzela za reguliranje ciklusa, a ne pazimo pa što ako se dogodi trudnoća unutar tri mjeseca koja se preporučuju koristiti kapi?
Ja sam ih baš počela piti prije nekoliko dana, također da mi izregulira ciklus.
Iako piše da se moraju piti 3mj bez prestanka, normalno da ih nećeš piti ako ostaneš trudna, tu stajes sa svime.
Moja prijateljica ih je pila 2mj , ali je prestala jer je tako htjela i ciklusi joj se unormalili s tim da ona ima pcos.
Tako da se nadam da će i meni pomoći 🙂
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella,vjerujem da ti je bilo tesko… ti djeci rodendani znaju biti triger za sve ostalo… Isto kako ti zalis, tako i ja zalim… pokusavam pronac nacin da ne razmisljam o tome i da jednostavno prestanem samu sebe sazaljevat ( sta je ujedno i najgore )
Imam pitanje za vas cure, po meni jedna od vecih dilema u kojoj trazim odgovor a ne mogu ga dobiti… u samom pojmu trudnoce, prvim tjednima dal i vi imate potrebu kao da se bojite ista raditi? u smisluda se bojite podici nesto, npr okitit bor ili nesto slicno ? Strah me je kada ostanem trudna da ce se nesto jednostavno desiti i da cu ja biti uzrok tome… imam osjecaj kao da moram biti pod nekim staklenim zvonom jer sama pomisao da cu jednog dana bit opet trudna me strasi… sta ako podignem tesko ( moj posao to iziskuje ), sta ako previse stojimDraga moja, kad sam saznala da je mojoj bebici prestalo kucati srce, automatski sam izvrtila nazad svaki dan do samog odnosa kad se beba zacela. I krenula sam kriviti sebe za svaku kavu viska koju sam popila, casu vina uz ribu i slicno dok jos nisam ni znala da sam trudna (niti se nadala jer pokusavamo dosta ve ono sto sam mislila da je u redu i pazila na sve sto se moglo paziti. Meni su rekli da je uzrok kromosomska greska jer nista drugo nisu nasli i rekla sam - dogodilo se nesto sto je van mojih mogucnost. Moj savjet ti je - uzmi suplemente, hrani se zdravo koliko mozes, vjezbaj/setaj.. a vrecice i teske stvari - digni koliko mozes, odnosno osvijesti si te radnje sto vise mozes, nemoj ih raditi "napamet/automatski" i vidjet ces kako ces osjecati tijelo i nauciti slusati… i znat ces ako je previse - kad je previse. Ja kad razmisljam o novoj trudnoci, strah me novog spontanog jer sama pomisao da jos jednom moram proci kroz zahvat me razapinje, ali sto je tu je. Moram vjerovati da druga trudnoca moze biti i zdrava i uredna. Zene su iznimno jaka bica i zahvalna sam na toj snazi koju otkrijemo u trenutku kad se nadjemo u ovakvim situacijama. Moj savjet ti je - dopusti si zivjeti, udahni punim plucima i samo hrabro naprijed. I slusaj svoju intuciju, ali ne daj da je obavije strah.
Bas si lijepo sve napisala 😊
I meni su rekli da je kromosomska greška i tek tada sam se pomirila s tim da nisam ja kriva. Jer sam i pitala de u bolnici da li sam ja možda negdje pogriješila, jer čovjeku svasta padne na pamet..
Baš kao što si napisala "Dopusti si živjeti! " upravo to!
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozz cure..citam vas ponekadEvo moje price..
Ostajem trudna a da ni neznam jer sam imala mengu mjesec dana saznajem za trudnocu sa 7+5 tek..
E od tog dana krece mi pakao gdje sam mislila.da cu na psihijatriji zavrsiti budim se sutra dan krvarim..
I tako par dana dobivam tablete koje sam pila..
Ponavlja se opet al jos gore od krvarenja gdje sam krvarila al su nekakvi ugrusci bili..gdje sam ja mislila da je plod otisao vec dolazim na hitnu ginekologiju doktorica Dunđerica govori kako ne vidi da kuca srce ja se vec raspala tu gotovo nevidim vise nikog niti cujem dolazi Doktor drugi gdje i on radi uzv i govori njoj kako ne vidis da srce kuca i da je s bebom sve uredu..
Krvarenje se ponavlja opet ja opet na hitnu opet ta doktorica ja sjede dobila kaze ona meni lijepo a zasto ste vi dosli..
Da sam bila tad pribranija neznam kako bi joj bilo..
Al evo cure nemojte gubiti nadu niti ista drugo jer evo ja koliko sam dugo krvarila na kraju sam donijela svoju curicu na svijet rodena je ranije al je zdrava..
Ne gubite nadu jer ja sam mislila da cu umrti kad su mi to govorili sve..
Čestitam na curici , tvoja priča je na kraju imala sretan završetak 😊😊
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja sam ih baš počela piti prije nekoliko dana, također da mi izregulira ciklus.
Iako piše da se moraju piti 3mj bez prestanka, normalno da ih nećeš piti ako ostaneš trudna, tu stajes sa svime.
Moja prijateljica ih je pila 2mj , ali je prestala jer je tako htjela i ciklusi joj se unormalili s tim da ona ima pcos.
Tako da se nadam da će i meni pomoći 🙂
Onda super, nadam se da će ti pomoći💓
Ja ću vjerojatno prvo na pregled jer nije došla m nakon onog iscjetka i donji dio stomaka me steže i baš me boli maternica kad se tipa zakašljem ili malo naprežem. Danas sam nosila usisavač na stepenice i baš me uhvatili bolovi i sad evo ležim i čekam da prođe🥵 a od boli mi dođe i mučnina i vrtoglavica..užas
Jeste se ikad susrele s takvom boli?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji