Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    15. Studeni 2022. 19:26

Oh Žal ❤️ vjerujem da si sva u tome i da ti mozak sad radi u petoj. Kako god da se osjećaš u vezi toga - osjećaj je u redu i opravdan. Ovdje smo kad poželiš nešto podijeliti s nama, makar da te saslušamo. Btw, apsolutno razumijem to kad kažeš da bi ti u nekoj najgoroj situaciji slijedio inducirani porod. Ja sam se isto skamenila negdje oko 12tt jer mi je to palo na pamet da u slučaju nečeg loše opet moram prolaziti kroz isto. Tako da je po meni i to normalno što osjećaš i razmišljaš na taj način. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lana99
    15. Studeni 2022. 19:52

draga Beban drago mi je da je sve uredu  drži se i sve će to biti dobro.❤
    Ja napravila test danas popodne i negativan, potpuno bijel, a 11dpo.
    Već mi danima ide smeđi iscjedak. To mi se nikada prije spontanog nije događalo. Ima li netko iskustva s time?
     Traje već 4 dana, krenulo je od svijetlo smeđe i sad je tamnije. Prisutno samo pri brisanju..

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

MBM🐬🍀💕
    15. Studeni 2022. 20:00

Lana99

draga Bebandrago mi je da je sve uredudrži se i sve će to biti dobro.❤
    Ja napravila test danas popodne i negativan, potpuno bijel, a 11dpo.
    Već mi danima ide smeđi iscjedak. To mi se nikada prije spontanog nije događalo. Ima li netko iskustva s time?
    Traje već 4 dana, krenulo je od svijetlo smeđe i sad je tamnije. Prisutno samo pri brisanju..

Mozda je implanstko smedjarenje cekaj jer neke zene kasno ovuliraju pa test i ne moze da pokaze. Drzim ti 🤞da je implantsko 🍀🙏🏻
    Evo ja imam ceo dan danas smedji oscjedan a evo sad je krenulo i crveno. 13 sam trebala da dobijem i evo 3 dana je test snesko a ja se mucenica nadala da mozda ne bude nesto al eto nista stize vestica

Lana99
    15. Studeni 2022. 20:27

Pa nadam se da bi još moglo biti. 4 dana i nije prešlo i krvarenje i ima kao neke tanke niti kao žilice.. 4.11. Mi je vjv bila ovulacija jer sam baš imala onu ovulacijsku sluz. Nisam popratila trakicama

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    15. Studeni 2022. 21:05

Beban , drago mi je da si se javila, čuvaj se, sve će biti dobro 😊🙏
    Ja kao sutra trebam dobiti i sutra bih kao trebala pišnuti test, međutim ne znam da li sam spremna za to. Nekako mi je lakše podnijeti M, nego negativan test..
    Žal žao mi je što ti se sto sve događa, kao da si u nekom snu, točnije noćnoj mori i čekaš da se svakog trena probudis.. ja ipak vjerujem da nije tako kako je dr rekao, da će na idućem pregledu reci da je ipak sve u redu. Što da ti kažem osim da pokušaš pronaći utjehu u molitvi, jer meni to jako pomaže ❤️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

MBM🐬🍀💕
    16. Studeni 2022. 00:03

Lana99

Pa nadam se da bi još moglo biti. 4 dana i nije prešlo i krvarenje i ima kao neke tanke niti kao žilice.. 4.11. Mi je vjv bila ovulacija jer sam baš imala onu ovulacijsku sluz. Nisam popratila trakicama

Ako je bila 04.11 onda ti je 13 dpo a moze da dogura i do 18 dana da ne pokaze test jer smo sve mi zene drugacije. Javljaj za tvoje stanje a nadam se da tebe jedno 9 mjeseci nema M 🤞🍀

• Marko1811
    16. Studeni 2022. 00:21

Draga Žal, vjeruj i moli ne preostaje drugo. Strahovi i brige ne nose ništa osim nemira. Šaljem ti hrpu zagraljaja, utjehe i molitve. Vjerujem da će biti dobro. Sve je to još rano i okrene se začas kako na dobro tako i na loše. 

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

Lana99
    16. Studeni 2022. 07:23

MBM🐬🍀💕

Ako je bila 04.11 onda ti je 13 dpo a moze da dogura i do 18 dana da ne pokaze test jer smo sve mi zene drugacije. Javljaj za tvoje stanje a nadam se da tebe jedno 9 mjeseci nema M 🤞🍀

Hvalaa, nadam se i ja.
    Još sam radila test popodne i osjetljivost 25. Ponovit ću u subotu. Daje mi nadu to što iscjedak već 4 dana traje samo pri brisanju, a m nije došla 🤞🤞
    Lion32  kakvo je stanje kod tebe?🥰

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• žal
    16. Studeni 2022. 08:49

U pravu ste sve. Lijepo je imati razumijevanje u ovakvim situacijama, jer ovih dana čujem svašta i od svojih najbližih... tipa ima sve gore od goreg, nemoj misliti uopce o tome itd. Ali sreća njihova pa nisu bili u sličnom košu, pa ne slute kako je ovo bolno i traumatično. Moj hard disk konstantno prerađuje informacije, čudim se da ne otkaže. Mislim si u jednom momentu da bi moglo sve nekim čudom izaći na dobro, a onda si mislim kad mi se desilo u prethodnoj trudnoći kada je sve u redu bilo da srce stane, onda kako sad očekivati neki sretan izhod. Sve u svemu molim Boga da izađem iz ovog zdrava u glavi, jer znate i same koliko je ovo zeznuto po svakom pitanju, i bola i tuge i razočaranja i straha i nevjerice... 

Lana99
    16. Studeni 2022. 09:36

žal

U pravu ste sve. Lijepo je imati razumijevanje u ovakvim situacijama, jer ovih dana čujem svašta i od svojih najbližih… tipa ima sve gore od goreg, nemoj misliti uopce o tome itd. Ali sreća njihova pa nisu bili u sličnom košu, pa ne slute kako je ovo bolno i traumatično. Moj hard disk konstantno prerađuje informacije, čudim se da ne otkaže. Mislim si u jednom momentu da bi moglo sve nekim čudom izaći na dobro, a onda si mislim kad mi se desilo u prethodnoj trudnoći kada je sve u redu bilo da srce stane, onda kako sad očekivati neki sretan izhod. Sve u svemu molim Boga da izađem iz ovog zdrava u glavi, jer znate i same koliko je ovo zeznuto po svakom pitanju, i bola i tuge i razočaranja i straha i nevjerice…

Oni koji nisu prošli isto (a hvala Bogu da nisu) neće nikada shvatiti šta je nama u glavi i kako se osjećamo. Znam da je teško, ali pokušaj da ih sve s takvim komentarima ignoriraš.
    Ti se samo moli i sve će biti uredu❣️

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.