Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    24. Studeni 2022. 12:57

Keti91Čestitam na  nek nam je živa i zdrava💗

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    24. Studeni 2022. 13:48

Lana99

Ella..

Ja sam ih baš počela piti prije nekoliko dana, također da mi izregulira ciklus.
    Iako piše da se moraju piti 3mj bez prestanka, normalno da ih nećeš piti ako ostaneš trudna, tu stajes sa svime.
    Moja prijateljica ih je pila 2mj , ali je prestala jer je tako htjela i ciklusi joj se unormalili s tim da ona ima pcos.
    Tako da se nadam da će i meni pomoći 🙂
    Onda super, nadam se da će ti pomoći💓
    Ja ću vjerojatno prvo na pregled jer nije došla m nakon onog iscjetka i donji dio stomaka me steže i baš me boli maternica kad se tipa zakašljem ili malo naprežem. Danas sam nosila usisavač na stepenice i baš me uhvatili bolovi i sad evo ležim i čekam da prođe🥵 a od boli mi dođe i mučnina i vrtoglavica..užas
    Jeste se ikad susrele s takvom boli?

Koji si dc? 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    24. Studeni 2022. 13:53

41.dc, a od 30. do 34.dc sam imala onaj smeđi iscjedak.
    A trbuh me već dva dana boli za poludit, ništa ne mogu raditi. Sad sam usisala jednu sobu i legla jer opet boli trbuh i donji dio leđa...nije ona klasična bol kao pred m nego baš neka tupa

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    24. Studeni 2022. 16:26

Lana99

A trbuh me već dva dana boli za poludit, ništa ne mogu raditi. Sad sam usisala jednu sobu i legla jer opet boli trbuh i donji dio leđa…nije ona klasična bol kao pred m nego baš neka tupa

Jesi radila test ? 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    24. Studeni 2022. 17:08

Ella..

Lana99

A trbuh me već dva dana boli za poludit, ništa ne mogu raditi. Sad sam usisala jednu sobu i legla jer opet boli trbuh i donji dio leđa…nije ona klasična bol kao pred m nego baš neka tupa
    Jesi radila test ?

Jesam onda kad je bio taj iscjedak negdje 2., 3.dan, kasnije više ne

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

MBM🐬🍀💕
    24. Studeni 2022. 18:38

Loza 💙😇

https://ibb.co/Kww4rZZ cure drage, mislim da smo se sve savršeno našle u ovome… Vidim da su se nove cure pridružile temi, jako mi je žao što se susrećemo na ovaj način 🥺❤️ nema pomoći, ali mislim da ste u svom tom jadu našle pravo mjesto za razumijevanje i ispuhat se ❤️
    Ja sam se jučer tako raspala, tako sam opet dotakla dno… Imam prijateljicu s kojom sam se u svojoj prošloj trudnoći pratila, jedan dan razlike u terminima. Jučer smo išli upoznati tu bebicu, isto dječak kao i moj. Bila sam ok cijelo vrijeme jer zaista volim tu kolegicu, ali čim sam sjela u auto bilo je gotovo. Samo sam počela nekontrolirano plakat, muž ne mora ni pitati što mi je, samo počne plakat skupa sa mnom. Njegove suze sam vidjela prvi put kad smo izgubili bebicu i svaki sljedeći put kad bi ja tako potonula opet. Kaže ne može me više gledat tako i da ne mi ne može nikako pomoći… A mene duša još više zaboli jer se ne mogu oteti mislima da sam i ja sad mogla imati bebicu od 3 mjeseca i koliko mi nedostaje, a druga bebica mi se vrti po stomaku i udara me po rebrima. Osjećam se tako sebično u tom trenutku prema svom drugom sinu kojeg nosim jer znam da njega ne bi sad bilo da je s prvom bebicom bilo sve ok. Užasne emocije osjećam u tom trenutku, osjećam se kao najgora osoba na svijetu jer bi trebala biti zahvalna (što i jesam!), ali i dalje patim, i dalje se lako slomim… Oprostite na dugom postu, morala sam se malo ispuhati

To se i meni desava i veruj da se raspadnme i hiljede delova kada sretnem prijateljicu koja je u Avgustu rodila curicu a moje nema. Samo ti imas drugu stranu srece jer imas drugog koji raste u tebi i koji ce ti doneti srecu. A ja bi sad imala curicu od 3 meseca. Zalost i tuga ce biti dok i mi postojimo jer cemo brojar godine nasis angjela koji nisu sa nama 😭

MBM🐬🍀💕
    24. Studeni 2022. 18:49

PiaBuu

Marko1811,sve mi to znamo ali najteze je to u praksi izvest.. Prvi doktor mi je rekao da nije opasna na pocetku,dok drugi da je… e sad ti budi pametan… Ja sam jedva cekala i prvi i drugi put da dode menstruacija, osjecala sam se taaaaako cisto…
    Ella,vjerujem da svaka zena koja je prosla kao mi se osjeca isto… koju si hranu izbjegavala? Gin sam na zadnjem pregledu pitala s obzirom na posao koji radim, jel opasno da se nesto desi i ona je rekla da ne ali ako cu se ja osjecat bolje,cim saznam za trudnocu, odmah na bolovanje..
    Aeono, pitaj dr ali meni je iz prve, dr se cude sta mi je iz prve proslo i to krema..
    Beban,sta su ti rekli?
    MBM, drago mi je da si pisala, pitala sam za tebe u prijasnjim postovima, kako si ti? koja je situacija kod tebe? Sta se tice moje trombofilije rekli su mi da je dovoljno aspirin cim saznam za trudnocu, sad imam hematologa 1.12 pa cu ti moc vise reci o tome, ti si 4g/4g gomozigot ako se ne varam?
    Donna2022, i sama nisam rekla za oba puta na poslu i prijateljima, iskljucivo samo roditeljima, tako da te razumijem.. bas sam na str 822/823 pisala o tome.. ako netko ima dobar savjet kako biti smireniji pri sljedecoj trudnoci i pri pokusavanju uopce na trudnocu, bio bi to super savjet! trudnice nase,pomagajte! :D Sta se tice voca i povrca, citala sam o tome necakinja mi je imala kao malene gliste od voca i povrca, postoji jedan prah zeotex gdje ispere sve to, realno to mozes i s sodom bikarbonom, mislim da je dovoljno.. ja se ne mogu natjerat na voce a kamoli povrce :D To sto moras vaditi horm stitnjace super, i ja sam tako mislila pa mi je na kraju tsh bio visok i saznala sam za hashimoto..preporuka, obavi sve pretrage,meni su rekli da se prvi put desava svima i da je to normalno i da druga trudnoca bude skroz uredu, nisam znala za briseve i ikakve pretrage, i eto.. dva spontana za redom,bori se za sebe!
    Svijet10,zao mi je sta uopce i moras biti na ovom temi.. moja ti je preporuka posto je mala trudnoca-medikamendozno.. drzi se!

Da ja imam 4G ì MTHFR 1298 C alel. Ja evo danas mi je 10dc i pocela sam da pratim O ali danas je negativna pa radim opet nocas. Mislim jedno 6 meseci da probam ovako pa ako ne uhvati mislim da predjem na IVF. Jer ja sad sa jednim jajovodom imam manju sansu. Javi mi sta ce da ti kaze hematolog. 

Nas_bebac
    25. Studeni 2022. 18:30

Lana99

"Proći" će nas i dobit ćemo i mi to❣️
    Mene samo ovaj forum ohrabruje i olakšavaju jer me od mojih bližnjih nitko ne razumije

Dobro si to rekla evo nekidan pričam s mužem i kažem mu gle sad bi bili u 7 mj trudnoće,a on meni kaze da sam nezahvalna jer barem imam jednog neki nemaju ni to,na to mu nisam znala šta odgovoriti....

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

MBM🐬🍀💕
    25. Studeni 2022. 21:09

Nas_bebac

Lana99

Mene samo ovaj forum ohrabruje i olakšavaju jer me od mojih bližnjih nitko ne razumije
    Dobro si to rekla evo nekidan pričam s mužem i kažem mu gle sad bi bili u 7 mj trudnoće,a on meni kaze da sam nezahvalna jer barem imam jednog neki nemaju ni to,na to mu nisam znala šta odgovoriti….

Pa u pravu je u jednoj ruci ali muskarci su jaci od nas zena jer mi to dozivljavmo malo drugacije. Brojaces ti svaki mesec i godinu jer to je tesko prebolet ne mozes jer je to deo tebe. Kao sto kze tvoj muz zagrli ono sto imas jer mi sto nemamo je stvarno tesko

Nas_bebac
    25. Studeni 2022. 23:20

MBM🐬🍀💕

Nas_bebac

Lana99

Dobro si to rekla evo nekidan pričam s mužem i kažem mu gle sad bi bili u 7 mj trudnoće,a on meni kaze da sam nezahvalna jer barem imam jednog neki nemaju ni to,na to mu nisam znala šta odgovoriti….
    Pa u pravu je u jednoj ruci ali muskarci su jaci od nas zena jer mi to dozivljavmo malo drugacije. Brojaces ti svaki mesec i godinu jer to je tesko prebolet ne mozes jer je to deo tebe. Kao sto kze tvoj muz zagrli ono sto imas jer mi sto nemamo je stvarno tesko

Znam sve samo dam se nadovezala da na prijasnji post o tome da tu najbolje zene znaju sta prolazis...

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.