Ja sam danas 13dpo, danas bi trebala doci M.. osjetim već lagane bolove tako da očekujem da će ipak M doći..
I dalje se divim sama sebi jer nisam niti jedan test pišnula😄
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella ja ipak i dalje držim fige da ne dođe, bolovi su normalni i u ranoj trudnoći
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Zelim da sa vama podelim pricu o pobacaju, jer sam ja prosla kroz muku cekanja, suza i boli. Mozda nekome pomogne da prihvati i preboli. Kad se desila bila sam presrecna, posebno jer sam vec imala 35 godina i bila sam zrela i ostvarena. Saznala sam u julu, u 5 nedelji kad sam i otisla doktoru da utvrdi jer sam imala nekakve bolove u jajniku i poremecaj rada stitnjace, pa sam zeljela da budem sigurna. Sve je bilo u redu, ultrazvuk i beta HCG, imala sam od simptoma bolne grudi, lagane mucnine, umor i gadila mi se kafa. Krajem 7 nedelje sam primetila svetlo braon iscedak, a naredni dan i svezu krv, ne obilno, nekoliko kapi. Otisla sam odmah u hitnu gde je doktorica rekla da ona ne vidi plod, samo zumancanu i gestacijsku vrecicu. Krvarenje se isti dan smirilo. Potom sam bila mirna narednih 8 dana, mirovala sam i nadala se da je to to, oluja je prosla. Doktorica je rekla mozda se na iducem ultrazvuku vidi i plod jer ne treba pre 8 nedelje nista tvrditi. Bila sam zabrinuta, ali puna nade. I osecala sam se trudna. Noc pre planirane kontrole dobila sam bolove kao menstruacija, tj u donjem stomaku, osecala sam se naduvano, i krenula je da curi sveza tecna krv, a potom i ugrusci u velikim kolicinama. Preznojavala sam se. Grudi su me i dalje boljele. Dok sam dosla doktorici na ultrazvuku nije vise nicega bilo, otisla je trudnoca. Bila sam uzasno tuzna, odjednom sam se osecala prazna i bez smisla. Na razumevanje okoline, na poslu i od lekara nisam naisla, samo od najblizis. Kao to je nesto normalno, kao da sam svinja, zatrudnim pa pobacim sta fali...a to sto se celo moje bice i dusa radovalo da bude majka i da dam svu ljubav jednom mal bicu, to im je nista. Uglavnom sam utehu pronasla kod mog partnera i najblizih. Smatrala sam da je to mala dusa koja je bila preslaba da sada ostane i da ce se u nekoj narednoj trudnoci meni vratiti. Sto se tice uzroka pobacaja doktorica kaze mozda je stitna jer mi je TSH bio iznad 2. Ali nije se puno bavila tim vec me doslovno ispratila iz ordinacije u fazonu aj bice ok ajte kuci. Drzite se koji prolazite isto, volite i cuvajte sebe i svoje telo. A zene koje su sretno trudne uzivajte u tome i opustite se. ♥️
11/2022 8 tt⭐😇 11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Drage moje bila sam kuci svega sat vremena kad je ponovo poceo odliv, vracam se u bolnicu, dr koja me prima pita jel' vi imate bolove? Rekoh ne! Kaze mozete ih dobiti i da spontani krene za dva sata... sok!
Nisam zaspala do pola noci, krvarenje se smanjilo, obracam paznju na svaku i najmanju bol... ujutro u osam iz mene je izasao ugrusak pola sake velik, noge mi se tresu, sreca krvarenje nastavlja lagano, posle dva sata moram na veliku nuzdu, moram se napeti, hladan znoj, smrdim u trenu, sreca krvarenje se nije pojacalo.
Pregled kod dr koji je optimisticniji je skoro sav strah odneo uz krvarenje u tragovima, lezim u bolnici do daljnjeg...
Zal, svaki dan me gledaju na UZ ni jednom nisu rekli istu stvar, tipa gde je posteljica, kolika je beba... na moj komentar ali juce je beba imala 700 i nesto g a danas 900g? Kaze svaki aparat je drukciji...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Zelim da sa vama podelim pricu o pobacaju, jer sam ja prosla kroz muku cekanja, suza i boli. Mozda nekome pomogne da prihvati i preboli. Kad se desila bila sam presrecna, posebno jer sam vec imala 35 godina i bila sam zrela i ostvarena. Saznala sam u julu, u 5 nedelji kad sam i otisla doktoru da utvrdi jer sam imala nekakve bolove u jajniku i poremecaj rada stitnjace, pa sam zeljela da budem sigurna. Sve je bilo u redu, ultrazvuk i beta HCG, imala sam od simptoma bolne grudi, lagane mucnine, umor i gadila mi se kafa. Krajem 7 nedelje sam primetila svetlo braon iscedak, a naredni dan i svezu krv, ne obilno, nekoliko kapi. Otisla sam odmah u hitnu gde je doktorica rekla da ona ne vidi plod, samo zumancanu i gestacijsku vrecicu. Krvarenje se isti dan smirilo. Potom sam bila mirna narednih 8 dana, mirovala sam i nadala se da je to to, oluja je prosla. Doktorica je rekla mozda se na iducem ultrazvuku vidi i plod jer ne treba pre 8 nedelje nista tvrditi. Bila sam zabrinuta, ali puna nade. I osecala sam se trudna. Noc pre planirane kontrole dobila sam bolove kao menstruacija, tj u donjem stomaku, osecala sam se naduvano, i krenula je da curi sveza tecna krv, a potom i ugrusci u velikim kolicinama. Preznojavala sam se. Grudi su me i dalje boljele. Dok sam dosla doktorici na ultrazvuku nije vise nicega bilo, otisla je trudnoca. Bila sam uzasno tuzna, odjednom sam se osecala prazna i bez smisla. Na razumevanje okoline, na poslu i od lekara nisam naisla, samo od najblizis. Kao to je nesto normalno, kao da sam svinja, zatrudnim pa pobacim
Točno se pronalazim u svakoj riječi koju si napisala.
Nerazumijevanja sam doživjela kao nikada u životu, a o komentarima ne želim. Iz tog razloga za moj slučaj zna mali broj ljudi..
Baš su me pogodile riječi da se cijelo tvoje biće i duša radovalo da bude majka, baš tako.
Od prvog pozitivnog testa je to bila ljubav , neopisiva ljubav i sreća!
Drži se ❤️
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pereca333, zao mi je sto si ovdje..
Vidim već u dva navrata da ste napisale u smislu “Vratit će nam se naše bebice”. Ajme kako ja to mislim i vjerujem i drago mi je da nisam jedina,možda mi je tako lakše preprobroditi ovo stanje u kojem sam nakon pobačaja. Ali moja prva trudnoća je završila sa spontanim i kad sam iz 2. Trudnoce primila svoju bebicu u ruke tako sam bila mirna i spokojna. Nisam zaboravila spontani ali osjećaj je bio; tu si, vratila si se. Uspjeli smo. Sjećanje na teško razdoblje je stvarno izblijedilo. Izlječene su mi bile rane. Zato volim vjerovati da je tako.
Tako i ova moja treća mrvica, dva put je pokušala ali nije išlo, i sve ću Napravit da se vratim s njom doma jednog dana. Beban, drži se, u molitvama si mi, kao i žal .
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Pereca jako mi je žao što si ovdje. Svaka rečenica me pogodila i preteško je. Nadam se da će nam se svima ostvariti ova rečenica "Smatrala sam da je to mala dusa koja je bila preslaba da sada ostane i da ce se u nekoj narednoj trudnoci meni vratiti"
Ali mi smo jake i uspjet ćemo. Teško je i bit će teško, ali se isplati💗
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam danas baš jako potonula jer me više ubija taj smeđi iscjedak 4mjeseca. Samo sam jednom imala normalnu m 15.10.
Prije spontanog su mi bile redovne m i nikad nisam imala nikakvih problema pogotovo ne ovako da svako malo ide iscjedak. Ovaj mjesec sam se ponadala da bi mogla biti trudnoća jer smo od prošle m imali odnose na svaka 2 dana cijeli mjesec. Testovi su negativni i baš sam eto potonula i tužna iako sam obećala samoj sebi da si neću to više raditi ali eto..boli.
Ne znam što da radim. Ginekologinja smatra da sam premlada i eto ne pridaje mi uopće pažnje i smatra sve to normalnim...
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam danas baš jako potonula jer me više ubija taj smeđi iscjedak 4mjeseca. Samo sam jednom imala normalnu m 15.10.
Prije spontanog su mi bile redovne m i nikad nisam imala nikakvih problema pogotovo ne ovako da svako malo ide iscjedak. Ovaj mjesec sam se ponadala da bi mogla biti trudnoća jer smo od prošle m imali odnose na svaka 2 dana cijeli mjesec. Testovi su negativni i baš sam eto potonula i tužna iako sam obećala samoj sebi da si neću to više raditi ali eto..boli.
Ne znam što da radim. Ginekologinja smatra da sam premlada i eto ne pridaje mi uopće pažnje i smatra sve to normalnim…
Lana meni to zvuci kao hormonalni disbalans. Jesi provjeravala hormone?
Bezobrazno od gin , možda da probaš promijeniti dok ne nađeš nekoga s kim ćeš kliknuti. Ja sam ih isto par promjenila u svojoj “karijeri” i još tražim.. nikako da mi sto posto sjedne netko. Taman kad pomislim u pravim sam rukama, nešto se izjalovi..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Lana meni to zvuci kao hormonalni disbalans. Jesi provjeravala hormone?
Bezobrazno od gin , možda da probaš promijeniti dok ne nađeš nekoga s kim ćeš kliknuti. Ja sam ih isto par promjenila u svojoj “karijeri” i još tražim.. nikako da mi sto posto sjedne netko. Taman kad pomislim u pravim sam rukama, nešto se izjalovi..
I ona mi je prošli puta na to sve rekla da je došlo do hormonskog disbalansa zbog spontanog ali eto nije ništa potrebno. Napravila mi je samo papu, a za hormone mi nije ništa rekla niti predložila da napravim.
Kažem opet, prije spontanog mi se ovo nije događalo, a sada već 2 puta imala smeđi iscjedak u vrijeme očekivane m. Rađe bi da me ubiju bolovi i menga I sve nego ovo ispijanje živaca, baš sam jadno danas. Ponadaš se i opet ništa. Nemam snage..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji