Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marko1811
    17. Studeni 2022. 13:07

Lana, a dobiješ normalno M nakon tog smeđarenja? Tako je i meni nastao kaos nakon 1. Spontanog ali u smislu da mi je prva M došla 40 i neki dan pa nikako da stane i tako.. isto me nije htjela Poslat vadit hormone pa sam ja išla privatno na svoju ruku i valjda se taman sve posložilo jer su hormoni bili uredni a i onda se nakon to vec 3. Čudnog ciklusa nekako ustalilo. 
    Ja još čekam M, nema naznaka , 37 dan od spontanog. Krece igra živaca.. bas vidim da padam u bed od tog iščekivanja, želim neku normalu. Barem to zaslužujemo nakon svega..

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

Lana99
    17. Studeni 2022. 14:19

Marko1811 ne, ne dobijem i izluđuje me stvarno više.
    5.8. je bio spontani pa onda 29.8. smeđi iscjedak 7 punih dana i nije nastupila m. Nakon toga 15.10. Dobivam prvu normalnu menstruaciju kojoj nije prethodio iscjedak. Danas mi je 34.dan ciklusa, a 30.dan se pojavio taj iscjedak i do danas nažalost nije prešao u m. Radila sam u utorak popodne test i danas ujutro - negativni.
    Ne znam stvarno šta bi više. Prošlo je više od 3 mj i ciklus i dalje  nije ustaljen i vraćen u normalu.
    Spontani je bio u 7.tt kompletan, bez kiretaže

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    17. Studeni 2022. 15:30

Lana99

Marko1811 ne, ne dobijem i izluđuje me stvarno više.
    5.8. je bio spontani pa onda 29.8. smeđi iscjedak 7 punih dana i nije nastupila m. Nakon toga 15.10. Dobivam prvu normalnu menstruaciju kojoj nije prethodio iscjedak. Danas mi je 34.dan ciklusa, a 30.dan se pojavio taj iscjedak i do danas nažalost nije prešao u m. Radila sam u utorak popodne test i danas ujutro - negativni.
    Ne znam stvarno šta bi više. Prošlo je više od 3 mj i ciklus i dalje nije ustaljen i vraćen u normalu.
    Spontani je bio u 7.tt kompletan, bez kiretaže

Ništa cudno.
    Meni je prva M nakon spontanog došla 43.dan, pa M iza toga nakon 2 mj i danas je opet točno 2 mj od zadnje M!! Znači ne da sam luda, nego me ubija! 
    Dojke me bole vec 10 dana, stomak od jučer,  a nikako..kao da se pati da krene, a nikako da krene. 
    Doduše ja oduvijek imam problem s ciklusima, inače su bili dugi ali sad mi je već puna kapa. Kad pogledam, nemam uopće svaki mj priliku za trudnocu jer M dobijem svaka 2,3mj. 
    Čula sam za Evine kapi, da su dobre za takve stvari, bar nekoliko osoba koje znam su pile i unormalio im se ciklus za nakon 2mj , tako da ću pokušati s tim kada gospođa M dođe. 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Marko1811
    17. Studeni 2022. 16:04

Ella, preporučujem i Femisan A kapi i ulje noćurka od aktivala. Kad uzimam ulje noćurka (u kapsulama je) bas osjetim ovulaciju.  Femisan kapi su također za regulaciju ciklusa. 
    Lana, meni to vuče na visok prolaktin, on sprječava ovulaciju a time i brlja menzis. Glupo Al stvarno glupo da ti ne da hormone provjerit. Ako se i idući mjesec ponovi inzistiraj ili Odi privatno ako možeš izvaditi. 

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

Loza 💙😇
    17. Studeni 2022. 17:01

Pereca jako mi je žao zbog tvoje situacije 😥
    Beban kako si danas?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    17. Studeni 2022. 17:12

Beban

Drage moje bila sam kuci svega sat vremena kad je ponovo poceo odliv, vracam se u bolnicu, dr koja me prima pita jel' vi imate bolove? Rekoh ne! Kaze mozete ih dobiti i da spontani krene za dva sata… sok!
    Nisam zaspala do pola noci, krvarenje se smanjilo, obracam paznju na svaku i najmanju bol… ujutro u osam iz mene je izasao ugrusak pola sake velik, noge mi se tresu, sreca krvarenje nastavlja lagano, posle dva sata moram na veliku nuzdu, moram se napeti, hladan znoj, smrdim u trenu, sreca krvarenje se nije pojacalo.
    Pregled kod dr koji je optimisticniji je skoro sav strah odneo uz krvarenje u tragovima, lezim u bolnici do daljnjeg…
    Zal, svaki dan me gledaju na UZ ni jednom nisu rekli istu stvar, tipa gde je posteljica, kolika je beba… na moj komentar ali juce je beba imala 700 i nesto g a danas 900g? Kaze svaki aparat je drukciji…

Drzi se draga moja. Nadam se najboljem ishodu 🍀🤞🙏🏻

Lana99
    17. Studeni 2022. 18:08

Ella..

Ništa cudno.
    Meni je prva M nakon spontanog došla 43.dan, pa M iza toga nakon 2 mj i danas je opet točno 2 mj od zadnje M!! Znači ne da sam luda, nego me ubija!
    Dojke me bole vec 10 dana, stomak od jučer, a nikako..kao da se pati da krene, a nikako da krene.
    Doduše ja oduvijek imam problem s ciklusima, inače su bili dugi ali sad mi je već puna kapa. Kad pogledam, nemam uopće svaki mj priliku za trudnocu jer M dobijem svaka 2,3mj.
    Čula sam za Evine kapi, da su dobre za takve stvari, bar nekoliko osoba koje znam su pile i unormalio im se ciklus za nakon 2mj , tako da ću pokušati s tim kada gospođa M dođe.

Meni su prije bile stvarno uredne, ovo me totalno bacilo u depru.
    Pijem folnu kiselinu ali mislim da ću i ja sebi uključiti evine kapi. Također sam dobila preporuke za njihMarko1811  još dajem tijelu fore do sljedeće očekivane m, a ako i tada ne bude dobro onda ću je tražiti hormone da pregledam

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Beban
    17. Studeni 2022. 19:39

Danas je sve cisto i to od jutros, ipak imam napade anksioznosti ali ostajem do ponedeljka sigurno pod nadzorom a tako je i bolje jer sam umorna od epizoda...
    Mene su isto otpilili uz recenicu: imate zdravo iznesenu trudnocu, lako ostajete trudni, Vi nama niste "slucaj"!
    Nakon sledeceg gubitka su ipak sve uradili ali eto nismo utvrdili uzrok, pa se nadam sad trecoj sreci, nadam se da ce se posteljica jos podici i da ce biti sve u redu do kraja...
    Svima zelim puno srece u ovim i buducim trudnocama!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    17. Studeni 2022. 19:40

Nadala sam se da cete javiti neki plus, mislim na vas...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Ella..
    17. Studeni 2022. 21:00

Beban 🙏🙏❤️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.