Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    13. Studeni 2022. 10:31

Marko ne znam zašto je došlo do curenja plodne vode, rekli su mi da je neka infekcija u pitanju ali nikad nisam saznala na koji način. S obzirom da od samog početka trudnoće sam imala problema i manja krvarenja, nismo muž i ja imali odnose pa to isključujem kao mogućnost. Brisevi su mi bili sterilni, zaista ne znam... Imala sam polip koji mi je predstavljao problem, ali moj soc gin kaže da on sam po sebi ne bi doveo do tako nečega. Ali ds to što sam dobila koronu tad i taj polip, da je to dvoje možda u kombinaciji dovelo do toga. Ali to su sve nagađanja. Prvu m sam dobila nakon 34 dana i trajala je 6 dana, a za zaustavljanje mlijeka sam pila bromergan ili tako nekako se zvala tableta... 
    Točno te razumijem da će ti laknuti kad m stigne. Nama je trebalo cca 2 godine da ostvarimo prvu trudnoću i svaki put bi m dočekala u suzama, ali ovoj sam se m radovala više nego ičemu. Bila sam tako sretna. Sjećam se da sam taman taj dan krenula saditi cvjetnjak za mog anđela i onda sam si to u glavi nekako povezala :) 
    Koliko su ti inače dugi ciklusi? Meni su kod otpuštanja iz bolnice rekli da bi trebala dobiti m od 4 do 6 tjedana

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    13. Studeni 2022. 10:35

Lana i Ella sretno vam! Nadam se da je to to 🤗🤗
    Ella ja na prste jedne ruke mogu nabrojati osobe od kojih sam dobila podršku kakvu sam htjela, ostali mi svi stvaraju osjećaj da je to tabu tema o kojoj ne bi smjela pričati. Što da ti kažem kad mi od muža mama (pa i moja mama) znaju reć "a ovo ti je prva trudnoća" i tako nešto u tom smislu. Srce hoće iskočit van od muke i jada.

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Beban
    13. Studeni 2022. 11:16

Drage moje, evo me u porodilistu, danas sam 24+1, obilno sam prokrvarila sa ugruscima, beba je dobro, ja isto, placenta previa pravi problem, nadam se da ce stati pa uz mirovanje da cu dogurati do termina... 
    Sad sam ok, sve se desilo jutros u 7, mislila sam da cu se onesvestiti kad sam videla krv... sve mi se vratilo ali me umirivalo sto osetim pokrete bebe...
    Ella nadamo se plusicu, da svi docekamo svoje dugine bebe...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Ella..
    13. Studeni 2022. 11:25

Beban

Drage moje, evo me u porodilistu, danas sam 24+1, obilno sam prokrvarila sa ugruscima, beba je dobro, ja isto, placenta previa pravi problem, nadam se da ce stati pa uz mirovanje da cu dogurati do termina…
    Sad sam ok, sve se desilo jutros u 7, mislila sam da cu se onesvestiti kad sam videla krv… sve mi se vratilo ali me umirivalo sto osetim pokrete bebe…
    Ella nadamo se plusicu, da svi docekamo svoje 

Drži se i neka vam Bog dragi bude u pomoći 🙏
    Javljaj situaciju❤️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    13. Studeni 2022. 12:46

Aeon02

Zna li neko mozda informaciju, sutra idem privatno hematologu jer nema slobodnih termina u drzavnoj. Da li mogu nalaze koje mi kazu da uradim uraditi u domu zdravlja ili ne. To jeste da li socijalni ginekolog moze da da uput za laboratoriju po nalogu privatnog hematologa? 🤦🏼‍♀️

Možeš, odeš kod soc gin samo da da uputnice. Nije isto, ali isti princip bi trebao biti ugl išla sam kod privatnog orl i sve nalaze koje je napisao da napravim mi je pustila moja doktorica po tom nalazu

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Lion32
    13. Studeni 2022. 13:42

Beban

Drage moje, evo me u porodilistu, danas sam 24+1, obilno sam prokrvarila sa ugruscima, beba je dobro, ja isto, placenta previa pravi problem, nadam se da ce stati pa uz mirovanje da cu dogurati do termina…
    Sad sam ok, sve se desilo jutros u 7, mislila sam da cu se onesvestiti kad sam videla krv… sve mi se vratilo ali me umirivalo sto osetim pokrete bebe…
    Ella nadamo se plusicu, da svi docekamo svoje dugine bebe…

Beban sretno!!!! Javljaj nam se🥰🥰Marko imala si sitne zilice kod implatacijskog?? Ja to imam sad i jos se cudim sta je to.. hmmm, sad si mi dala mislit🤣🤣

• Marko1811
    13. Studeni 2022. 15:19

Lion, Lana 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Beban drži se, nadam se da će proći sve ok!! 
    Loza, znaci slično kao i meni, upala neka.. kako to da ste tako brzo dobili zeleno svijetlo za novu T? Meni je sva ginekologa reklo min 4 idealno 6 mjeseci..
    Lana ajme dugo si čekala mengu, pa to je psihijatrija. Nadam se da neću još taj stres imati. Zašto ti je toliko kasnila?

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

Lana99
    13. Studeni 2022. 16:01

Aeono2 ja sam samo kod sr opće prakse otišla po uputnice koje mi je rekao privatnik da napravim i bez problema je dala. Nije ništa ni pitala 😊
    Većinu nalaza ti i dr opće prakse može dati
    Marko1811  ništa posebno mi doktorica nije rekla osim da js došlo do disbalansa hormona zbog svega..
    Lion32  držim nam fige

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    13. Studeni 2022. 20:03

Lion32  kako tebi izgledaju te žilice i koliko traje?
    Meni se u petak pojavilo tako kao žilice smečkaste u prozirnoj sluzi i jučer ništa samo malo pri brisanju i tokom dana više ne i danas opet tako malo pri brisanju.
    U utorak piškim test, jedva čekam 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Marko1811
    13. Studeni 2022. 20:17

Lana99

Lion32kako tebi izgledaju te žilice i koliko traje?
    Meni se u petak pojavilo tako kao žilice smečkaste u prozirnoj sluzi i jučer ništa samo malo pri brisanju i tokom dana više ne i danas opet tako malo pri brisanju.
    U utorak piškim test, jedva čekam

Meni su izgledale bas crveno, zapravo vise roskasto, onako u iscjetku. To sto ti je u sluzi tako je i meni bas bilo. Ma to ti je to, bas zvuci kao i moje. Nikako ono ne mogu rec da je bilo krvi ,bas samo tako, par žilica tankih .. i u svih 5 trudnoća isto. I uvijek sam mislila nema šanse umišljam. Ali izgleda da je to to. 

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.