Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    22. Srpanj 2022. 08:01

Na kraju je trebalo pisati pomoglo

Loza 💙😇
    22. Srpanj 2022. 09:01

mamax4

Drage moje, mene vam je zadesila nova tragedija. Točno 2 tjedna od gubitka moga sina, moj tata je preminuo. Bol se ne može opisati ničime. Nisam se oporavila ni fizički, ni psihički a ostala sam bez najboljeg prijatelja, moga tate 💔💔 slomljena sam na milijun komada. Sam Bog zna kako ću iz ovoga se izvući.

Žao mi je 😥 primi moju iskrenu sućut ❤️ ovdje smo kad se imaš potrebu izjadati! Bog će ti dati snage da izdržiš ove dane...

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    22. Srpanj 2022. 09:02

avama

Evo ja sam bila prestala krvarit I sinoć sam opet počela, baš su izasli ugrusci (veliki). Nadam se da ace se ipak očistiti.
    Ja sam čekala nalaze pm trombofilije prije 3 g skoro 2mj.
    I imam trombofiliju, ja se pikam od kad ugledam plus,, a preko hzzo odobravaju tek od otkucaja srca. Ali eto ovaj put nije nista pomalo.

Glupo reć, ali odlično je to ako se na taj način sve uspije očistiti :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    22. Srpanj 2022. 10:47

mamax4

Drage moje, mene vam je zadesila nova tragedija. Točno 2 tjedna od gubitka moga sina, moj tata je preminuo. Bol se ne može opisati ničime. Nisam se oporavila ni fizički, ni psihički a ostala sam bez najboljeg prijatelja, moga tate 💔💔 slomljena sam na milijun komada. Sam Bog zna kako ću iz ovoga se izvući.

Ajme, ne mogu ni zamisliti tvoju bol..
    Neka ti Bog da snage sa izdržiš sve ove teške trenutke..❤️

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Nas_bebac
    22. Srpanj 2022. 11:42

mamax4

Primi moju sućut i želim ti puno snage da sve izdrzis 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• tejka1402
    22. Srpanj 2022. 14:00

sta se dogodi ako se za abortus s tableta prve tablete koje se dobiju ne pope a druge koje kod kuce dobis pope?sta se dogodi u tom slucaju?

• tejka1402
    22. Srpanj 2022. 14:05

tejka1402

sta se dogodi ako se za abortus s tableta prve tablete koje se dobiju ne pope a druge koje kod kuce dobis pope?sta se dogodi u tom slucaju?

tejka1402

• anny35
    22. Srpanj 2022. 20:38

Hvala vam puno cure svima❤ lakse mi je kad vidim da me netko razumije, stvarno... 
    Mamax4 - iskrena sućut. Trebat će ti puno podrške, razgovora, plača i s vremenom će ti bit lakše, ali nećeš nikad zaboravit i uvijek će te duša zaboliti kad se sjetiš. Vrijeme nažalost u takvim trenutcima jako sporo prolazi, al preživit ćeš... 
    Nije baš za usporedbu, al eto meni je tata umro kad sam imala 12. Trebalo mi je jako dugo da se pomirim s tim i da profunkcioniram. Ova beba je trebala imat rođendan kad i pokojni tata 💔  nemoj se zatvorit u sebe kao i ja sto sam napravila jer to samo uspodava proces oporavka. Barem je meni. Drz se draga ❤

• tejka1402
    22. Srpanj 2022. 21:00

tejka1402

tejka1402

tejka1402

PiaBuu
    23. Srpanj 2022. 00:51

Mamax4, iskreno saucesce! Vjerujem da je gubitak roditelja nešto najteže šta nama kao ‘djeci’ može bit, nema rijeci utjehe za to. Neka ti Bog da snage da izdržiš ovo teško vrijeme, vjerujem da ćeš iza svega ovoga bit čvršća, izdrži. Tu smo ♥️

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani