Anny35 Ne razumije to onaj tko to nije prošao ili trenutno nije trudan, to sam također primjetila. Sve do jedna trudnica koju poznajem mi je pružila ono što sam trebala.
A što se tiče trombofilije, nalazi se čekaju ugl do mjesec dana, tako da imaš to na umu unaprijed za planiranje trudnoće ako ti je bitno da ti nalazi stignu prije. Makar mislim i da ako se pojavi neki "problem" da se terapija u slučaju trudnoće daje tek od otkucaja srca
Potpisujem sve što ste rekli, točno tako.
I ja sam htjela reći, s obzirom da sam trenutno u tom postupku, privatno nalazi za trombofiliju se čekaju 2 mj. Al su dosta skupi, a u bolnicama tri mj. Prema informacijama koje sam ja dobila.
Anny Zao mi je mila tvojeg dogadjaja znaj da smo uz tebe sve mi kjoje smo izgubile svoje bebe. Meni je meni je 5 mjeseci od kako sam izgubila moju curicu pa jos uvek patim i kad god neka od vas izgubi svoj blagoslov ja se ljudski isplacem zbog vaseg i mojeg gubitka. Tesko je to za jednu zenu. Zelim ti puno snage da da se izboris sa tvojom boli i sto pre da dodje i tvoja dugina beba🌈. Saljem ti ogroman zagrljaj ❤️🤗😘
Drage moje, mene vam je zadesila nova tragedija. Točno 2 tjedna od gubitka moga sina, moj tata je preminuo. Bol se ne može opisati ničime. Nisam se oporavila ni fizički, ni psihički a ostala sam bez najboljeg prijatelja, moga tate 💔💔 slomljena sam na milijun komada. Sam Bog zna kako ću iz ovoga se izvući.
Evo ja sam bila prestala krvarit I sinoć sam opet počela, baš su izasli ugrusci (veliki). Nadam se da ace se ipak očistiti.
Ja sam čekala nalaze pm trombofilije prije 3 g skoro 2mj.
I imam trombofiliju, ja se pikam od kad ugledam plus,, a preko hzzo odobravaju tek od otkucaja srca. Ali eto ovaj put nije nista pomalo.
Drage moje, mene vam je zadesila nova tragedija. Točno 2 tjedna od gubitka moga sina, moj tata je preminuo. Bol se ne može opisati ničime. Nisam se oporavila ni fizički, ni psihički a ostala sam bez najboljeg prijatelja, moga tate 💔💔 slomljena sam na milijun komada. Sam Bog zna kako ću iz ovoga se izvući.
Žao mi je 😥 primi moju iskrenu sućut ❤️ ovdje smo kad se imaš potrebu izjadati! Bog će ti dati snage da izdržiš ove dane...
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Evo ja sam bila prestala krvarit I sinoć sam opet počela, baš su izasli ugrusci (veliki). Nadam se da ace se ipak očistiti.
Ja sam čekala nalaze pm trombofilije prije 3 g skoro 2mj.
I imam trombofiliju, ja se pikam od kad ugledam plus,, a preko hzzo odobravaju tek od otkucaja srca. Ali eto ovaj put nije nista pomalo.
Glupo reć, ali odlično je to ako se na taj način sve uspije očistiti :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ajme, ne mogu ni zamisliti tvoju bol..
Neka ti Bog da snage sa izdržiš sve ove teške trenutke..❤️
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Primi moju sućut i želim ti puno snage da sve izdrzis
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
sta se dogodi ako se za abortus s tableta prve tablete koje se dobiju ne pope a druge koje kod kuce dobis pope?sta se dogodi u tom slucaju?
Sortiraj odgovore
Najstariji