Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tejka1402
    22. Srpanj 2022. 14:05

tejka1402

sta se dogodi ako se za abortus s tableta prve tablete koje se dobiju ne pope a druge koje kod kuce dobis pope?sta se dogodi u tom slucaju?

tejka1402

sta se dogodi ako se za abortus s tableta prve tablete koje se dobiju ne pope a druge koje kod kuce dobis pope?sta se dogodi u tom slucaju?
  • anny35
    22. Srpanj 2022. 20:38

Hvala vam puno cure svima❤ lakse mi je kad vidim da me netko razumije, stvarno... 
    Mamax4 - iskrena sućut. Trebat će ti puno podrške, razgovora, plača i s vremenom će ti bit lakše, ali nećeš nikad zaboravit i uvijek će te duša zaboliti kad se sjetiš. Vrijeme nažalost u takvim trenutcima jako sporo prolazi, al preživit ćeš... 
    Nije baš za usporedbu, al eto meni je tata umro kad sam imala 12. Trebalo mi je jako dugo da se pomirim s tim i da profunkcioniram. Ova beba je trebala imat rođendan kad i pokojni tata 💔  nemoj se zatvorit u sebe kao i ja sto sam napravila jer to samo uspodava proces oporavka. Barem je meni. Drz se draga ❤

• tejka1402
    22. Srpanj 2022. 21:00

tejka1402

tejka1402

tejka1402

PiaBuu
    23. Srpanj 2022. 00:51

Mamax4, iskreno saucesce! Vjerujem da je gubitak roditelja nešto najteže šta nama kao ‘djeci’ može bit, nema rijeci utjehe za to. Neka ti Bog da snage da izdržiš ovo teško vrijeme, vjerujem da ćeš iza svega ovoga bit čvršća, izdrži. Tu smo ♥️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Želja00
    23. Srpanj 2022. 16:29

Bubi..

Loza 💙😇

Anny35 Ne razumije to onaj tko to nije prošao ili trenutno nije trudan, to sam također primjetila. Sve do jedna trudnica koju poznajem mi je pružila ono što sam trebala.
    A što se tiče trombofilije, nalazi se čekaju ugl do mjesec dana, tako da imaš to na umu unaprijed za planiranje trudnoće ako ti je bitno da ti nalazi stignu prije. Makar mislim i da ako se pojavi neki "problem" da se terapija u slučaju trudnoće daje tek od otkucaja srca

Potpisujem sve što ste rekli, točno tako.

I ja sam htjela reći, s obzirom da sam trenutno u tom postupku, privatno nalazi za trombofiliju se čekaju 2 mj. Al su dosta skupi, a u bolnicama tri mj. Prema informacijama koje sam ja dobila.

Os bolnica mjesec i polcekanje nalaza, i to bez da ides na pregled tj da dobijes misljenje trebas li sto uzimati za to. Nakon dobivenih nalaza prvo kod svog ginekologa pa nakon toga salje na transfuzijsku medicinu da oni 'ocitaju' nalaz. I to se mora narucit sada za to isto cekam oko mjesec dana.ako se treba jos i kod hematologa racunas jos na to.bolje krenit ranije

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Loza 💙😇
    23. Srpanj 2022. 20:04

Željaoo ja sam iz Vu, mene je moj gin uputio na transfuziologa u Os. Bila je sredina 3.mj, zvala sam da se naručim uopće na mišljenje transfuziologa trebam li to, a oni su mi dali termin tek sredinom 5. mjeseca. I srećom pitaju me odakle sam i kad sam im rekla pitali su me da što ne idem onda u Vu bolnicu, možda me tamo ranije naruče? Reko pojma nemam, gin me odma uputio na Os. Zvala sam svoju bolnicu i dobila termin za mišljenje kroz par dana. Radila sam baš dosta tih pretraga i većinu sam mogla napraviti u Vu bolnici, a ostalih par sam morala ići raditi u Os na biokemiju i transfuziologiju. Sjećam se da sam faktor VIII radila u Os i on mi je došao isti ili sljedeći dan na mail. Ostatak nalaza iz Os mi je stigao kroz tjedan dana poštom, i za ukupno 2 tjedna su mi stigli nalazi iz Vu.

Zaključak: ako se netko nađe u takvoj situaciji a u blizini je Vu, neka proba prvo u našoj bolnici jer će sigurno ranije dobiti termin i uputnicu za vađenje krvi od transfuziologa.

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Želja00
    24. Srpanj 2022. 05:23

Loza 💙😇

Željaoo ja sam iz Vu, mene je moj gin uputio na transfuziologa u Os. Bila je sredina 3.mj, zvala sam da se naručim uopće na mišljenje transfuziologa trebam li to, a oni su mi dali termin tek sredinom 5. mjeseca. I srećom pitaju me odakle sam i kad sam im rekla pitali su me da što ne idem onda u Vu bolnicu, možda me tamo ranije naruče? Reko pojma nemam, gin me odma uputio na Os. Zvala sam svoju bolnicu i dobila termin za mišljenje kroz par dana. Radila sam baš dosta tih pretraga i većinu sam mogla napraviti u Vu bolnici, a ostalih par sam morala ići raditi u Os na biokemiju i transfuziologiju. Sjećam se da sam faktor VIII radila u Os i on mi je došao isti ili sljedeći dan na mail. Ostatak nalaza iz Os mi je stigao kroz tjedan dana poštom, i za ukupno 2 tjedna su mi stigli nalazi iz Vu.

Zaključak: ako se netko nađe u takvoj situaciji a u blizini je Vu, neka proba prvo u našoj bolnici jer će sigurno ranije dobiti termin i uputnicu za vađenje krvi od transfuziologa.

Mislim da su ove info stvarno korisne, jer nigdje ih nemozes dobiti.neznam kako tvoj gin al moj kao nezna nista,samo dobijem uputnicu i rijeci probaj zvat pa ces vidit.,ja sam mozda dvije stvari mogla napravaiti u svom domu zdravlja i to nakon sto su mi u os rekli kao to je obicno vadenje krvi neka vam to naprave, a  do tad su me iz doma zdravlja samo otepli sa rijecima kod nas to nista nemozete.
    Tako da svima koji prolaze kroj taj proces zelim puno strpljenja. Jer m nitko kao nezna nista, m sve se ceka dosta

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Loza 💙😇
    24. Srpanj 2022. 09:51

Želja00

Loza 💙😇

Mislim da su ove info stvarno korisne, jer nigdje ih nemozes dobiti.neznam kako tvoj gin al moj kao nezna nista,samo dobijem uputnicu i rijeci probaj zvat pa ces vidit.,ja sam mozda dvije stvari mogla napravaiti u svom domu zdravlja i to nakon sto su mi u os rekli kao to je obicno vadenje krvi neka vam to naprave, a do tad su me iz doma zdravlja samo otepli sa rijecima kod nas to nista nemozete.
    Tako da svima koji prolaze kroj taj proces zelim puno strpljenja. Jer m nitko kao nezna nista, m sve se ceka dosta

Ma koliko znam, DZ eventualno radi klasične pretrage poput urina i krvne slike, barem kod nas, sve ostalo sam u bolnici radila. Ali istina da, baš se trebaš dobro raspitati. Meni kad su u bolnici na pregledu nakon kiretaže rekli nek odem to kod transfuziologa, nisam pojma imala da trebam prvo otići kao po mišljenje transfuziologa. Mislila sam da je to samo da izvadiš krv i to je to 🤷 plus ako naletiš na bezobrazno osoblje koje ti ne želi objasniti... Uh, toga sam se naslušala. Npr kad sam u Os zvala to da se prvo kod njih naručim, zvala sam tipa oko 12h, a gospođa s druge strane mi je rekla da nazovem isti broj al za sat vremena jer se tad naručuje na preglede i poklopila 😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Želja00
    24. Srpanj 2022. 10:17

Ma strasno da, kud ti je tesko tu jos nemas koga sto pitat.ovaj forum je stvarno spas. 

i da super nacin za narucivanje kod njih je putem emaila.posalje im se ime i prezime te slika uputnice.odgovore u roku 24 sata,ako nista drugo nitko ne bude bezobrazan 😃

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Loza 💙😇
    24. Srpanj 2022. 10:54

Želja00

Ma strasno da, kud ti je tesko tu jos nemas koga sto pitat.ovaj forum je stvarno spas.

i da super nacin za narucivanje kod njih je putem emaila.posalje im se ime i prezime te slika uputnice.odgovore u roku 24 sata,ako nista drugo nitko ne bude bezobrazan 😃

Ee vidiš, to nisam znala, hvala na info! 🤗

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.