mamax4, kako nam se drzis?
Loza,beban,kk1109, trudnice nase kako ste nam vi?
ostale cure? :)
Nikako, draga moja…jučer ujutro mi je preminula baka. Mama od pokojnoga tate. U subotu sahranim tatu, danas moram baku😢😢Ja i dalje imam smeđe iscjetke, na dan tatine sahrane je iz mene iscurilo tamno/smeđe krvi. Danas mi je 18 dana od poroda i čišćenja, valjda se još čistim…
Jako mi je zao sta ti se desavaju takve stvari😔
Primi moje saucesce.
Moras pronaci snage u sebi i prebrodit sve te teske situacije. Uvijek nakon neceg tuznog dode nesto sto ce te usrecit🙏
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
mamax4, kako nam se drzis?
Loza,beban,kk1109, trudnice nase kako ste nam vi?
ostale cure? :)
Nikako, draga moja…jučer ujutro mi je preminula baka. Mama od pokojnoga tate. U subotu sahranim tatu, danas moram baku😢😢Ja i dalje imam smeđe iscjetke, na dan tatine sahrane je iz mene iscurilo tamno/smeđe krvi. Danas mi je 18 dana od poroda i čišćenja, valjda se još čistim…
Ajme bas se zaredali nesretni dani.... moje saučešće, drži se ako ikako možemo pomoć tu smo šaljem puno snage da izdržiš ove teške trenutke
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Mamax4, jako mi je zao, imala si toliko losih situacija za redom da sad mora krenuti tocak srece za tebe, sve najlepse ti u buduce zelim!
Mi smo na moru, pet dana je bilo sve savrseno i danas posle podne opet braon sluz, momentalno me je oblio hladan znoj na plazi, nisam znala hocu li pasti u nesvest ili povracati, jednom recju panika... od tad je opet cisto...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Mamax4, jako mi je zao, imala si toliko losih situacija za redom da sad mora krenuti tocak srece za tebe, sve najlepse ti u buduce zelim!
Mi smo na moru, pet dana je bilo sve savrseno i danas posle podne opet braon sluz, momentalno me je oblio hladan znoj na plazi, nisam znala hocu li pasti u nesvest ili povracati, jednom recju panika… od tad je opet cisto…
Nek i nastavi bit sve savršeno 😘❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mi smo na moru, pet dana je bilo sve savrseno i danas posle podne opet braon sluz, momentalno me je oblio hladan znoj na plazi, nisam znala hocu li pasti u nesvest ili povracati, jednom recju panika… od tad je opet cisto…
Hej ako sam dobro shvatila trudna si ? Koji tjedan ? Ta smeđa sluz je prilično česta. Ja sam je imala nekih tjedan dana, mislim da je bio 10. ili 11. tjedan, točno znam kako se osjećaš... Ali onda su me frendice umirile, jer i njima se to dešavalo ... Može biti da se čisti hematomčić, zaostala menstrualna krv ili je pukla neka kapilarica.. nazvala sam bila i bolnicu te su rekli da dok nema svježe krvi sve je ok. Moj ti je savjet kad primjetiš smederenje umiri malo, sjedni legni bit će sve ok. Za par tjedana sam bila na pregledu i sve je bilo u redu. 🙏❤️ Bit će i tebi ❤️🙏
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hej cure, kako ste danas?
MfrauM tebi šaljem posebnu snagu danas i ljubav ❤️🤗
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Draga Blair, trudna sam osam nedelja, oko ne ocekivanog ciklusa sam imala rozi iscedak duze od dve nedelje, nakon toga svaka tri-cetiri dana braon sluz, bila sam kod ginekologa 20.07. srce se culo i sve je bilo u redu, nije videla odakle iscedak, rekla mi je da idem na more i da se opustim, uglavnom i jesam opustena osim eto... bice nadam se sve u redu sa svima nama!
Puno pozdrava za sve drage zene saborce!!!
👩💼38 🤵♂️38
Draga Blair, trudna sam osam nedelja, oko ne ocekivanog ciklusa sam imala rozi iscedak duze od dve nedelje, nakon toga svaka tri-cetiri dana braon sluz, bila sam kod ginekologa 20.07. srce se culo i sve je bilo u redu, nije videla odakle iscedak, rekla mi je da idem na more i da se opustim, uglavnom i jesam opustena osim eto… bice nadam se sve u redu sa svima nama!
Pomaže li ti to što si na moru? Ja idem idući tjedan na pregled i planiram pitati gina je li ok da idem na more, a i sama nissm sigurna bi li išla. Išla bi da se opustim i maknem misli od svega, a opet me previše strah. Gin mi je rekao da iako je sve ok da ipak mirujem za svaki slučaj. Od silnog mirovanja sam se udebljala 4kg i grozna sam sama sebi.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Draga Blair, trudna sam osam nedelja, oko ne ocekivanog ciklusa sam imala rozi iscedak duze od dve nedelje, nakon toga svaka tri-cetiri dana braon sluz, bila sam kod ginekologa 20.07. srce se culo i sve je bilo u redu, nije videla odakle iscedak, rekla mi je da idem na more i da se opustim, uglavnom i jesam opustena osim eto… bice nadam se sve u redu sa svima nama!
Pomaže li ti to što si na moru? Ja idem idući tjedan na pregled i planiram pitati gina je li ok da idem na more, a i sama nissm sigurna bi li išla. Išla bi da se opustim i maknem misli od svega, a opet me previše strah. Gin mi je rekao da iako je sve ok da ipak mirujem za svaki slučaj. Od silnog mirovanja sam se udebljala 4kg i grozna sam sama sebi.
Vama to mogu reć, al kao da u sebi molim Boga da kaže da je sve ok al da ipak nije ok da putujem, iz prevencije. Mislim da bi onda mirnije spavala nego da mi kaže da idem na more pa da odem ili ne odem i grizem se cijelo vrijeme što sam ili nisam otišla.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Draga Loza, opustila sam se na moru bas i uzivam uglavnom ali razumem sta pricas jer dok se pojavi iscedak slosi mi se, ukoliko osetim bolove u nogama uplasim se sta da sad nesto krene po zlu u drugoj drzavi... ali imam dete zbog kojeg sam ipak dosla, ovo ce biti treca zima da ne ide na skijanje jer ja ne smem pa nisam imala srca ni na more da je ne vidim... mada ipak generalno prija maknuti se iz svakodnevice a trenuci straha bi postojali i kuci moguce i cesce... ne znam sta bih ti savetovala
👩💼38 🤵♂️38
Sortiraj odgovore
Najstariji