Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    07. Listopad 2019. 15:17

Mattan kako su ti napisale cure, sumnjam da je bio spontani vec da je to samo obicna menga, jer tesko da ti je beta tada i bila oko 1000.. a i cak i da je bio spontani, tu vise nista ne mozes i tu uglavnom tako rano ni ne treba ciscenje.. Ja sam imala takve simptome i kad sam dobivala mengu, kao da me groznica pere i to sto je ispalo iz tebe je samo ljustenje maternice, nista drugo, a i test ti je bio negativan tako da nema razloga za paniku😊

Nova19
    07. Listopad 2019. 18:10

Marta82

Nova19

Meni je matični ginekolog otvorio bolovanje… bila tjedan dana

Samo tjedan dana ste dobili? Meni 3 tjedna

Ja sam uzela tjedan dana, a mogla sam najviše uzeti 2 tjedna. Nisam išla na kiretazu pa možda zato...

Lavica27
    07. Listopad 2019. 21:39

Imas pravo dana bolovanja koliko si bila tjedana trudna...  Tako je meni receno.

malamarelica
    07. Listopad 2019. 21:59

Lavica27

Imas pravo dana bolovanja koliko si bila tjedana trudna… Tako je meni receno.

Ja sam danas bila kod svoje. U petak cu na kiretazu ako samo ne ode (svakako se u petak moram javiti tamo), a u pon mi je rekla da bi mogla na posao.... eto, toliko o tome. Inace, meni izlazi ko crna krv, onako ko talog od kave. Do petka je tako daleko, svaku vecer mi je muka kad legnem i sjetim se jos i tog. A samo bi htjela da je sve gotovo vec jednom

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    07. Listopad 2019. 22:05

Lavica srce je prestalo kucati sa 10+2 a rekli su mi da mogu maksimum uzeti 2 tjedna bolovanja... ali ja sam išla ranije jer mi je ipak bolje bilo da idem raditi nego da se doma mrcvarim a  i nije bilo vise ni bolova ni krvarenja...
    Malamarelica najgore je čekati da prođe... nadam se da će ti samo otići. Ja sam u drugoj trudnoći isto čekala na kiretazu i to mi je bilo najteže, ali proći će, oporavit ćeš se brže nego šta misliš... bit ćeš ok, i to će proći 💪🏻

Ivo& Ivana💙♥️
    07. Listopad 2019. 22:53

Cure, potrebna mi je vasa pomoc. Danas sam bila na pregledu i nazalost utvrdjeno je da se srce ne cuje i moram na ciscenje. dobila sam uputnicu za bolnicu. U bolnicu nemogu nikako prije srijede pa mw zanima dali mogu cekati do tad? Bila sam trudna 7+4.ginekolog mi je rekao da cim prokrvarim moram u bolnicu. Zanima me kako ide proces, koliko traje i koliko traje oporavak? Pitam zbog posla. Hvala vam unaprijed 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• kris1122
    07. Listopad 2019. 23:31

Clio35

Cure, potrebna mi je vasa pomoc. Danas sam bila na pregledu i nazalost utvrdjeno je da se srce ne cuje i moram na ciscenje. dobila sam uputnicu za bolnicu. U bolnicu nemogu nikako prije srijede pa mw zanima dali mogu cekati do tad? Bila sam trudna 7+4.ginekolog mi je rekao da cim prokrvarim moram u bolnicu. Zanima me kako ide proces, koliko traje i koliko traje oporavak? Pitam zbog posla. Hvala vam unaprijed

Ja sam cekala jos 2 tjedna jer sam se nadala da ce mi netko od privatnika reci bolje vijesti.. nazalost nije bilo tako.. u roku 2 dana sam obavila sve pretrage jer je bila opca anestezija pa vadi sto nalaza.. usla sam u bolnicu u 8 u 13 izasla vani.. opcenito je 15/20min i oporavak kroz 2dana sto se tice laganih grceva bolova ali se pazit hladna mokra vijetra i slicno 2mj tj 2M tako je meni receno 

• kris1122
    07. Listopad 2019. 23:44

👋🏻 
    Curke nije me bilo par dana dok mi se “sleglo” sve ovo. Ne mogu vjerovat koliko su dolje doktori i med.sestre bili ljubazni, puni suosjecanja 🙈 svi te tjese, ohrabruju .. bas sam ostala bez teksta.. eeh alii ja sam u situaciji di ne znam sta napravit bas sam pisala clio kako je meni bilo receno alii su mi nastale neke “komplikacije”
    Sama kir mi nije trajala 15/20min bilo je puno duze skoro puna 2h .. dobila sam antib.. i receno mi je moguca lagana temp taj dan krvarenje blago 2dana i grcevi .. alii ja imam dosta jake bolove na lijevoj strani mucnine vrtoglavice zna me hvata  naglo i led i srce mi pocme jako tuci kao kad trcim..to traje vec 5 dana aa iscjedak nije kako su rekli da bi trebao izgledati taj iscjedak vec mi nalikuje kao da se nedaj boze nesto upalilo..pa ne znam jeli iko zna ista o tomu? 😔 meni ne djeluje bas kao Normalno🙈😔

TinchiSk
    08. Listopad 2019. 08:48

Što se bolovanja tiče, ja sam bila 18+5 pa mi je ginekologica rekla da je bolovanje 2 tjedna tako da mislim da nema veze koliko je trudnoća trajala. Ipak, imaju oni načine produžiti to bolovanje i do mjesec i pol, vjerojatno napišu da ti nije dobro, da si anemična itd. Ja sam bila mjesec dana, ali više zbog toga da mi se psiha oporavi jer je fizički oporavak bio začuđujuće brz. 
    Kod mene već druga M završava, ali ja nisam tako hrabra da uskoro krenemo ponovno.
    Sretno, cure!

TinchiSk
    08. Listopad 2019. 08:50

Kris, moguće da ti se nešto zakompliciralo. Ja npr. nisam uopće dobila antibiotik niti sam pila išta protiv bolova nakon kiretaže. Nisam imala ni bolove ni ništa slično tebi. Možda da odeš na hitnu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.