Vrkutu prestanete piti dok traje M? Pa ponovno kada prestane pa do sljedeće?
Malamarelica jako mi je žao šta prolaziš kroz to razdoblje... nadam se da ćeš se sama očistiti, ako ne, kiretaza nije strašna, više je psiha zeznuta...
Bit će ti ok i vjerujem da će ti sljedeća trudnoća biti uspješna 🥰
Vrkutu prestanete piti dok traje M? Pa ponovno kada prestane pa do sljedeće?
Malamarelicajako mi je žao šta prolaziš kroz to razdoblje… nadam se da ćeš se sama očistiti, ako ne, kiretaza nije strašna, više je psiha zeznuta…
Bit će ti ok i vjerujem da će ti sljedeća trudnoća biti uspješna 🥰
Meni je dr rekla da ju se ne treba stati piti, kroz cijeli ciklus se pije
Hvala vam svima, puno mi znace svi savjeti i suosjecanje
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
cure , moja je situacija sljedeća,,, Nakon folikulometrije dobila Utrogestan sa uputom ako 3 tjedna od O test bude negativan da prestanem s njima da dođe ciklus..
Tako je i bilo, test negativan, nakon 24 bez Utrića počeo ciklus. Drugi dan ciklusa iz mene je ispao komad nečega , nekog tvrdog tkiva sa bolovima u zdjelici, bol u području bubrega , mučnina i drhtanje i osjećaj zime bez temp. Dva dana krvarila onak obično i sad samo smeđe. Zvala gin., med.sestra mi rekla neka ne umišljam jer nisam trudna i nema šta ispadat iz mene ... E sad, kada sam potražila sliku ispadne da je bio spontani u 5 mj. .. Ima li netko iskustva sa ovim?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan vec sam ti pisala na drugoj temi,bez bete preko 1000 iz tebe nije imalo šta ispadat, a tebi je test (osjetljivosti 25mIU )bio negativan, dakle ne može biti pobacaj. A obzirom na simptome ne kuzim zasto ne odes privatniku ili svom ginekologu bez obzira na sestru?
@Lavica 27 valjda mi je promaknulo...Betu nisam vadila jer je test bio negativan, a nisam mi mislila poslije da bi mogla biti trudnoća niti sam se osjećala trudno.. Al kad usporedila slike sa neta i ovo moje tu sam se uspaničila a bila sam na poslovnom putu vani . U svakom slučaju idem uskoro k njoj kada dođe mužev nalaz od spremiograma pa ću joj pokazati sliku...
A draga moja ta sestra ti je tamo glavna, i ne želi te pustiti doktorici bez obzira koliko ti tražio... A doktorica mi je predobra i ne želim je mijenjati...
6tt+2 imamo 💗
Ako ti je vec takva situacija otidji sutra bilo kom privatniku na uzv. Iskreno da je pobačaj tu bi bilo puno vise krvi po mom iskustvu... nadam se da bude sve ok.
ma i ja mislim da je to sve ok, osjećam se bolje, hvala ;)
6tt+2 imamo 💗
Meni je matični ginekolog otvorio bolovanje… bila tjedan dana
Samo tjedan dana ste dobili? Meni 3 tjedna
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Sortiraj odgovore
Najstariji