Mattan vec sam ti pisala na drugoj temi,bez bete preko 1000 iz tebe nije imalo šta ispadat, a tebi je test (osjetljivosti 25mIU )bio negativan, dakle ne može biti pobacaj. A obzirom na simptome ne kuzim zasto ne odes privatniku ili svom ginekologu bez obzira na sestru?
@Lavica 27 valjda mi je promaknulo...Betu nisam vadila jer je test bio negativan, a nisam mi mislila poslije da bi mogla biti trudnoća niti sam se osjećala trudno.. Al kad usporedila slike sa neta i ovo moje tu sam se uspaničila a bila sam na poslovnom putu vani . U svakom slučaju idem uskoro k njoj kada dođe mužev nalaz od spremiograma pa ću joj pokazati sliku...
A draga moja ta sestra ti je tamo glavna, i ne želi te pustiti doktorici bez obzira koliko ti tražio... A doktorica mi je predobra i ne želim je mijenjati...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ako ti je vec takva situacija otidji sutra bilo kom privatniku na uzv. Iskreno da je pobačaj tu bi bilo puno vise krvi po mom iskustvu... nadam se da bude sve ok.
ma i ja mislim da je to sve ok, osjećam se bolje, hvala ;)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Meni je matični ginekolog otvorio bolovanje… bila tjedan dana
Samo tjedan dana ste dobili? Meni 3 tjedna
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Mattan kako su ti napisale cure, sumnjam da je bio spontani vec da je to samo obicna menga, jer tesko da ti je beta tada i bila oko 1000.. a i cak i da je bio spontani, tu vise nista ne mozes i tu uglavnom tako rano ni ne treba ciscenje.. Ja sam imala takve simptome i kad sam dobivala mengu, kao da me groznica pere i to sto je ispalo iz tebe je samo ljustenje maternice, nista drugo, a i test ti je bio negativan tako da nema razloga za paniku😊
Meni je matični ginekolog otvorio bolovanje… bila tjedan dana
Samo tjedan dana ste dobili? Meni 3 tjedna
Ja sam uzela tjedan dana, a mogla sam najviše uzeti 2 tjedna. Nisam išla na kiretazu pa možda zato...
Imas pravo dana bolovanja koliko si bila tjedana trudna... Tako je meni receno.
Imas pravo dana bolovanja koliko si bila tjedana trudna… Tako je meni receno.
Ja sam danas bila kod svoje. U petak cu na kiretazu ako samo ne ode (svakako se u petak moram javiti tamo), a u pon mi je rekla da bi mogla na posao.... eto, toliko o tome. Inace, meni izlazi ko crna krv, onako ko talog od kave. Do petka je tako daleko, svaku vecer mi je muka kad legnem i sjetim se jos i tog. A samo bi htjela da je sve gotovo vec jednom
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Lavica srce je prestalo kucati sa 10+2 a rekli su mi da mogu maksimum uzeti 2 tjedna bolovanja... ali ja sam išla ranije jer mi je ipak bolje bilo da idem raditi nego da se doma mrcvarim a i nije bilo vise ni bolova ni krvarenja...
Malamarelica najgore je čekati da prođe... nadam se da će ti samo otići. Ja sam u drugoj trudnoći isto čekala na kiretazu i to mi je bilo najteže, ali proći će, oporavit ćeš se brže nego šta misliš... bit ćeš ok, i to će proći 💪🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji