Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    04. Listopad 2019. 17:46

Ja sam danas obavila testove za trombofiliju u Petrovoj i to je sve od pretraga što sam još imala. Nalazi za 20 dana.
    Mene je bilo baš strah cijelo vrijeme u ovoj trudnoći, ne znam zašto. Svako sam se jutro budila pregledavajući krevet i tražeći krv. Neću reći da sam imala neki loš osjećaj, ali baš me bilo dosta strah. Ne mogu ni zamisliti kako bih se sad osjećala da ostanem trudna. Sad se bojim i straha od straha 😕

nada23
    04. Listopad 2019. 19:30

Nova- drago mi je da si dobila. 
    Nadam se da će i vama koje čekate, uskoro doći M i da možete krenuti dalje. 
    Stvarno nije lako riješiti se straha. Ja sam stvarno pozitivna osoba, ali teško je ne bojati se nakon svega. I zato je bitno imati podršku onih osoba koje vas najbolje i razumiju. A to smo sve mi ovdje. ❤️ 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nova19
    04. Listopad 2019. 20:25

Tinchi nažalost je to jače od nas... ja sam u početku trudnoće isto bila u strahu, onda sam se opustila... ali eto, ipak nije bilo suđeno... strah je uvijek negdje prisutan, i nažalost bit će i sljedeći put... ali svaki put si mislim “sada sam T pa šta je tu je”.. nadam se da će nam ipak sljedeća biti dobitna...
    Javi kada dobiješ nalaz trombofilije 🤞🏻
    Nada baš sam danas mislila na tebe, si bila na pregledu? Si dobila? Tebi je kasnila i test bio negativan ako se ne varam...
    Ja sam isto pozitivna osoba inače, ali taj strah i negativne misli su za sada izvan moje kontrole, ali se borim sa time da se vratim na staro (pozitivno i veselo).
    Cure, uskoro na veselije teme...

nada23
    04. Listopad 2019. 20:52

Nova, dobila sam prije 4 dana ( 5 dana kašnjenja), bas dan prije nego sam bila narucena na pregled. Bio je bas cudan ciklus I ovulacija je bila kasnije nego sto sam mislila. Isto ću poći na pregled sljedeći tjedan da vidim da li je sve ok jer su mi sumnjiva ona probadanja u jajnicima... Očito nije bilo sudjeno ovaj mjesec, ali idemo dalje. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

04. Listopad 2019. 21:37

Prijavljujem i ja prvu mengu. 🙏🎉

nada23
    04. Listopad 2019. 22:41

mrvičak

Superrr! 😍🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Marta82
    05. Listopad 2019. 00:20

mrvičak

Super

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

05. Listopad 2019. 03:16

Zapravo ne znam je li ovo prava menga. Krenula je kao takva - cista krv pomiješana sa smeđim i lagani bolovi u maternici, ali sada je oskudna i smeđa, bolovi staii😕

Nova19
    05. Listopad 2019. 09:03

Nada bitno da se vraća u normalu i imam baš dobar feeling da će ti se uskoro posrećiti 🥰💖
    Mene je jučer tako jako lijevi jajnik bolio da sam mislila da ću ići na hitnu... jako čudna bol... popila tabletu protiv bolova pa malo popustilo... danas dalje boli ali znatno manje.
    Mislim da sam nešto istegnula jer sam imala jogu baš dan kada sam dobila, a i unutra se vraća sve na svoje mjesto...
    Mi ćemo se još paziti 3 tjedna jer hoću prvo napraviti prekoncepcijsku obradu pa krećemo u akciju 💪🏻☺️

Nova19
    05. Listopad 2019. 09:07

Mrvičak super za tebe!!! To ne menga, ali malo je drugačija jer je tek prva nakon spontanog, tako i meni...
    Znaci čekaš da prođete pa krećeš u akciju?! 👏🏻👏🏻
    Ja ću se prebaciti na temu “tko planira i radi na bebi” sljedeći mjesec 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani