Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    06. Listopad 2019. 08:41

Ja sam do sada pila macinu travu (Marulju), kako se vrkuta pije? Gdje ju kupujete? Možda krenem sa njom sljedeći mjesec... još ne pijem folnu, i to ću uvesti od 11.mj.
    Jedva čekam krenuti ponovno raditi na bebi 💖

ribi1234
    06. Listopad 2019. 09:40

Curice saljem vam svima virtualne puse i dobru energiju. Drago mi je da su stigle vjestice! Nemojte zaboraviti- svaki prvi dan M je ustvari prvi dan nove borbe, a mozda i prvi dan vase nove trudnoce <3 <3

malamarelica
    06. Listopad 2019. 10:36

Pozdrav svima, ja sam danas od doktora cula da nema otkucaja i da idem na kiretazu. Sto mogu ocekivati? Boli li? Kada mogu ocekivati sljedecu mengu? Kada mogu poceti pokusavati opet? Sigurna sam da ce mi oni sve to reci, ali strah me cekati, tj.strah me svega. Prva mi je bila trudnoca. Ostala sam trudna iz prvog pokusaja.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

06. Listopad 2019. 11:09

malamarelica

Pozdrav svima, ja sam danas od doktora cula da nema otkucaja i da idem na kiretazu. Sto mogu ocekivati? Boli li? Kada mogu ocekivati sljedecu mengu? Kada mogu poceti pokusavati opet? Sigurna sam da ce mi oni sve to reci, ali strah me cekati, tj.strah me svega. Prva mi je bila trudnoca. Ostala sam trudna iz prvog pokusaja.

Koliko si bila trudna? Kažu da ide opća anestezija i da boli nema, osim one koja potice maternicu da se vrati u staro stanje, a to su zapravo pms bolovi.
    Mjedečnica najčešće dođe do 40 dana nakon i savjetuje se nakon kiretaže pričekati bar dva ciklusa, a ako nema nje, onda odmah nakon prve mene. Najgora je psihička bol. 😥

06. Listopad 2019. 11:11

Vrkutu kupim u bio bio ili u dm, kuha se jedna žlica u vreloj vodi i piju do 3 čaše dnevno. Ona se pije cijeli ciklus i ne trebaju prekidi. Pila sma ju i nakon prvog poroda i nisam krvarila duže od 5 dana, a menga mi je stigla 25 dana nakon poroda. Okusa je kao zeleni čaj

nada23
    06. Listopad 2019. 11:22

Nova, ja kupujem čaj od vrkute u DM-u. Pijem ga 1-2 puta dnevno nakon sto prodje M pa sve do sljedeće. Stvarno je super! Uz to pijem i prenatal vitamine.. Svakako ne može škoditi. 😊

Ribi- hvala na dobroj energiji! 😘

Malamarelica- Zao mi je. 😔 Samo budi jaka i drži se. I meni je isto bila prva trudnoća i missed ab. Kiretazu sam radila pod općom anestezijom i nisam imala značajne bolove poslije. Prva dva dana je bilo lagano krvarenje, pa je stalo pa je opet počelo nakon 7 dana.. Prvu M sam dobila nakon 30 dana. Inače to moze biti i do 40 dana. Kada ti završi prva M, obavi pregled i ako sve bude Ok, spremna si za nove pobjede. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    06. Listopad 2019. 11:25

mrvičak

Vrkutu kupim u bio bio ili u dm, kuha se jedna žlica u vreloj vodi i piju do 3 čaše dnevno. Ona se pije cijeli ciklus i ne trebaju prekidi. Pila sma ju i nakon prvog poroda i nisam krvarila duže od 5 dana, a menga mi je stigla 25 dana nakon poroda. Okusa je kao zeleni čaj

Znaci može se piti i za vrijeme M?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

malamarelica
    06. Listopad 2019. 14:33

nada23

Nova, ja kupujem čaj od vrkute u DM-u. Pijem ga 1-2 puta dnevno nakon sto prodje M pa sve do sljedeće. Stvarno je super! Uz to pijem i prenatal vitamine.. Svakako ne može škoditi. 😊

Malamarelica- Zao mi je. 😔 Samo budi jaka i drži se. I meni je isto bila prva trudnoća i missed ab. Kiretazu sam radila pod općom anestezijom i nisam imala značajne bolove poslije. Prva dva dana je bilo lagano krvarenje, pa je stalo pa je opet počelo nakon 7 dana.. Prvu M sam dobila nakon 30 dana. Inače to moze biti i do 40 dana. Kada ti završi prva M, obavi pregled i ako sve bude Ok, spremna si za nove pobjede. ❤️

Hvala ti. Bila sam 6 tjedan trudna, a po mengi 8. Iskreno, vise ni sama ne znam jer su mi rekli obje informacije. Meni ide taj smedji iscjedak idalje irekli su mi da cekam do petka, da je moguce da ce izaci samo, a ako ne, da onda idem na kiretazu. Je, jako mi je tesko, plakala sam i na ginekologiji i doma, znam da je mala trudnoca, ali zaista sam vjerovala da cu postati mama. Nadam se da ce mi sada ciklusi biti normalni. Inace su mi malo dulji od 28 do 33 dana ponekad. Iskreno, jako se bojim novog pokusaja.

06. Listopad 2019. 14:48

malamarelica

nada23

Hvala ti. Bila sam 6 tjedan trudna, a po mengi 8. Iskreno, vise ni sama ne znam jer su mi rekli obje informacije. Meni ide taj smedji iscjedak idalje irekli su mi da cekam do petka, da je moguce da ce izaci samo, a ako ne, da onda idem na kiretazu. Je, jako mi je tesko, plakala sam i na ginekologiji i doma, znam da je mala trudnoca, ali zaista sam vjerovala da cu postati mama. Nadam se da ce mi sada ciklusi biti normalni. Inace su mi malo dulji od 28 do 33 dana ponekad. Iskreno, jako se bojim novog pokusaja.

Draga kolika god trudnoća bila teško je. Ja sam isto bila naručena za kiretazu ali ipk je smeđi iscjedak jedan dan prešao u čistu krv i sama sama sam se očistila. Vjerujem da će ti druga trudnoća proći bez problema, svi moramo to vjerovati. 
    Vrkuta je smije piti kroz cijeli ciklus, dok marulja samo do ovulacije 

malamarelica
    06. Listopad 2019. 17:13

Oprostite, jos uedno mozda glupo pitanje. Kome nosim taj nalaz s ginekologije? Ginekologinji ili dokt opce prakse? Za otvaranje bolovanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.