Mrvičak super za tebe!!! To ne menga, ali malo je drugačija jer je tek prva nakon spontanog, tako i meni…
Znaci čekaš da prođete pa krećeš u akciju?! 👏🏻👏🏻
Ja ću se prebaciti na temu “tko planira i radi na bebi” sljedeći mjesec 🤗🤗
Mislim da, da... Eventualno mogu pričekati još jednu pa onda krećemo. Vidjet cemo kako cemo se osjecati tamo oko moje ovulacije za 15-ak dana
Nova, nadam se da je tvoj dobar feeling točan. 😍 ma bit će svima nama sreća uskoro, sigurna sam! Nakon svake kiše dodje sunce. ☀️
Jajnici očito bole jer se sve vraća na svoje mjesto kao i sto sama kažeš. Nek se sve vrati sto prije. 😊
Ja se danas bas dobro osjećam i jedva čekam krenuti u akciju. E, ovaj mjesec nema pauze cijeli ciklus, tako da ovulacija neće biti promašena ovaj put. 😉 Ipak se i ciklus poremeti nakon spontanog pa sve “šeta” pa i to treba imati na umu. Znaci vi krećete u nove pobjede za 3 tjedna. Skupite energije i pozitivne vibre i nadam se da ćemo se uskoro skupa veseliti. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mrvičak super za tebe!!! To ne menga, ali malo je drugačija jer je tek prva nakon spontanog, tako i meni…
Mislim da, da… Eventualno mogu pričekati još jednu pa onda krećemo. Vidjet cemo kako cemo se osjecati tamo oko moje ovulacije za 15-ak dana
Krenite vi u akciju odmah ovaj mjesec, opušteno i neopterećeno... 😊 Pa ako i ne bude ništa, onda u ozbiljniju akciju sljedeći mjesec, kad budete spremni. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mislim da, da… Eventualno mogu pričekati još jednu pa onda krećemo. Vidjet cemo kako cemo se osjecati tamo oko moje ovulacije za 15-ak dana
Krenite vi u akciju odmah ovaj mjesec, opušteno i neopterećeno… 😊 Pa ako i ne bude ništa, onda u ozbiljniju akciju sljedeći mjesec, kad budete spremni. ❤️
Pa da, imaš pravo, nemam što izgubit. Pijem vrkutu svaki dan 2 čaše, folnu nisam prestala uopće pit, jedino sam uvela imunosal, malo da mi podigne imunitet, ali sam na zadnjem blisteru pa ću stati s tim.
Samo naprijed! 😊 Vrkuta je zakon. I ja ju pijem.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam do sada pila macinu travu (Marulju), kako se vrkuta pije? Gdje ju kupujete? Možda krenem sa njom sljedeći mjesec... još ne pijem folnu, i to ću uvesti od 11.mj.
Jedva čekam krenuti ponovno raditi na bebi 💖
Curice saljem vam svima virtualne puse i dobru energiju. Drago mi je da su stigle vjestice! Nemojte zaboraviti- svaki prvi dan M je ustvari prvi dan nove borbe, a mozda i prvi dan vase nove trudnoce <3 <3
Pozdrav svima, ja sam danas od doktora cula da nema otkucaja i da idem na kiretazu. Sto mogu ocekivati? Boli li? Kada mogu ocekivati sljedecu mengu? Kada mogu poceti pokusavati opet? Sigurna sam da ce mi oni sve to reci, ali strah me cekati, tj.strah me svega. Prva mi je bila trudnoca. Ostala sam trudna iz prvog pokusaja.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Pozdrav svima, ja sam danas od doktora cula da nema otkucaja i da idem na kiretazu. Sto mogu ocekivati? Boli li? Kada mogu ocekivati sljedecu mengu? Kada mogu poceti pokusavati opet? Sigurna sam da ce mi oni sve to reci, ali strah me cekati, tj.strah me svega. Prva mi je bila trudnoca. Ostala sam trudna iz prvog pokusaja.
Koliko si bila trudna? Kažu da ide opća anestezija i da boli nema, osim one koja potice maternicu da se vrati u staro stanje, a to su zapravo pms bolovi.
Mjedečnica najčešće dođe do 40 dana nakon i savjetuje se nakon kiretaže pričekati bar dva ciklusa, a ako nema nje, onda odmah nakon prve mene. Najgora je psihička bol. 😥
Vrkutu kupim u bio bio ili u dm, kuha se jedna žlica u vreloj vodi i piju do 3 čaše dnevno. Ona se pije cijeli ciklus i ne trebaju prekidi. Pila sma ju i nakon prvog poroda i nisam krvarila duže od 5 dana, a menga mi je stigla 25 dana nakon poroda. Okusa je kao zeleni čaj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji