Prijavljujem i ja prvu mengu. 🙏🎉
Super
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Zapravo ne znam je li ovo prava menga. Krenula je kao takva - cista krv pomiješana sa smeđim i lagani bolovi u maternici, ali sada je oskudna i smeđa, bolovi staii😕
Nada bitno da se vraća u normalu i imam baš dobar feeling da će ti se uskoro posrećiti 🥰💖
Mene je jučer tako jako lijevi jajnik bolio da sam mislila da ću ići na hitnu... jako čudna bol... popila tabletu protiv bolova pa malo popustilo... danas dalje boli ali znatno manje.
Mislim da sam nešto istegnula jer sam imala jogu baš dan kada sam dobila, a i unutra se vraća sve na svoje mjesto...
Mi ćemo se još paziti 3 tjedna jer hoću prvo napraviti prekoncepcijsku obradu pa krećemo u akciju 💪🏻☺️
Mrvičak super za tebe!!! To ne menga, ali malo je drugačija jer je tek prva nakon spontanog, tako i meni...
Znaci čekaš da prođete pa krećeš u akciju?! 👏🏻👏🏻
Ja ću se prebaciti na temu “tko planira i radi na bebi” sljedeći mjesec 🤗🤗
Mrvičak super za tebe!!! To ne menga, ali malo je drugačija jer je tek prva nakon spontanog, tako i meni…
Mislim da, da... Eventualno mogu pričekati još jednu pa onda krećemo. Vidjet cemo kako cemo se osjecati tamo oko moje ovulacije za 15-ak dana
Nova, nadam se da je tvoj dobar feeling točan. 😍 ma bit će svima nama sreća uskoro, sigurna sam! Nakon svake kiše dodje sunce. ☀️
Jajnici očito bole jer se sve vraća na svoje mjesto kao i sto sama kažeš. Nek se sve vrati sto prije. 😊
Ja se danas bas dobro osjećam i jedva čekam krenuti u akciju. E, ovaj mjesec nema pauze cijeli ciklus, tako da ovulacija neće biti promašena ovaj put. 😉 Ipak se i ciklus poremeti nakon spontanog pa sve “šeta” pa i to treba imati na umu. Znaci vi krećete u nove pobjede za 3 tjedna. Skupite energije i pozitivne vibre i nadam se da ćemo se uskoro skupa veseliti. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mrvičak super za tebe!!! To ne menga, ali malo je drugačija jer je tek prva nakon spontanog, tako i meni…
Mislim da, da… Eventualno mogu pričekati još jednu pa onda krećemo. Vidjet cemo kako cemo se osjecati tamo oko moje ovulacije za 15-ak dana
Krenite vi u akciju odmah ovaj mjesec, opušteno i neopterećeno... 😊 Pa ako i ne bude ništa, onda u ozbiljniju akciju sljedeći mjesec, kad budete spremni. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mislim da, da… Eventualno mogu pričekati još jednu pa onda krećemo. Vidjet cemo kako cemo se osjecati tamo oko moje ovulacije za 15-ak dana
Krenite vi u akciju odmah ovaj mjesec, opušteno i neopterećeno… 😊 Pa ako i ne bude ništa, onda u ozbiljniju akciju sljedeći mjesec, kad budete spremni. ❤️
Pa da, imaš pravo, nemam što izgubit. Pijem vrkutu svaki dan 2 čaše, folnu nisam prestala uopće pit, jedino sam uvela imunosal, malo da mi podigne imunitet, ali sam na zadnjem blisteru pa ću stati s tim.
Samo naprijed! 😊 Vrkuta je zakon. I ja ju pijem.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji