Kris, ja bih na tvome mjestu otišla na hitnu. Jessz li ti rekli zašto je toliko dugo trajala kiretaža?
Cure, potrebna mi je vasa pomoc. Danas sam bila na pregledu i nazalost utvrdjeno je da se srce ne cuje i moram na ciscenje. dobila sam uputnicu za bolnicu. U bolnicu nemogu nikako prije srijede pa mw zanima dali mogu cekati do tad? Bila sam trudna 7+4.ginekolog mi je rekao da cim prokrvarim moram u bolnicu. Zanima me kako ide proces, koliko traje i koliko traje oporavak? Pitam zbog posla. Hvala vam unaprijed
Ja sam cekala jos 2 tjedna jer sam se nadala da ce mi netko od privatnika reci bolje vijesti.. nazalost nije bilo tako.. u roku 2 dana sam obavila sve pretrage jer je bila opca anestezija pa vadi sto nalaza.. usla sam u bolnicu u 8 u 13 izasla vani.. opcenito je 15/20min i oporavak kroz 2dana sto se tice laganih grceva bolova ali se pazit hladna mokra vijetra i slicno 2mj tj 2M tako je meni receno
Kris hvala ti. Neznam zasto su me odmah poslali na kiretazu a citala sam da se moze cekati da sama prokrvarim i ocistim se. Sutra cu ici u bolnici jer danas nemogu nikako. Uzasno sam prestrasena jer neznam sto me ceka. Vec sam se pomirila s tim da je gotovo samo se bojim procesa i tog iza.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure evo da se javim u vezi mog pitanja od prošlog tjedna u vezi upisa mrtvorođenog djeteta. Prvo su se žene u matičnom uredu šokirale što sam dobila poziv za upis. Po novome se može upisati ime i prezime i upis očinsta (pošto mi nismo u braku), a obavezno je odrediti državljanstvo i može se izvaditi rodni list.
Meni hormoni divljaju, pa pretpostavljam da prva menga dolazi 🎉 odlučili smo se da ćemo pričekati do nove godine pa ćemo onda raditi na našoj dugi 👶🏼🌈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Tinchi Morat cu jer ovo nije dobro 🙈😔
Mrvicak niko mi nista nije rekao samo su cesto dolazile provjeravat kako sam.. jel sve ok.. samo mi je receno da su nalazi za 2/3tjedna..
Clio moze se cekat ali ne u svim slucajevima.. ako se npr iz nekog razloga ne moze ocistit samo to moze bit opasno po tvoj zivot 😔
A sto se tice samog postupka nemora te biti strah, ako si pod opcom vjeruj mi neces ni bit svjesna icega aa ako si pod lokalnom samo pripazi ako budes osjecala bol moras im reci .. ali opcenito nije nista strasno ❤️ Iskreno najgore je ono cekanje 🙈😔
Maja drzim 🤞🏻 Da bude sve bas kako zamisljas❤️💋
Hvala ti ❣ također sve najbolje i tebi 😉
Poslje oluje će nam svima doći duga kad budemo spremni, samo svi glavu gore 🙏🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj4, zaboravila sam komentirati tu tvoju situaciju, nisam uopće čula za to do sad. S koliko si ti tjedana imala spontani, podsjeti me? Ja to nisam dobila
Kris, idi na hitnu ako ti se nije smirilo.
Clio, kiretaže se ne moraš bojati, ja sam bila pod općom anestezijom, nisam ništa osjetila, nisam čak ni kasnije imala bolove.
Prošla su 2 mjeseca, a kao da su godine prošle.
Maj4, zaboravila sam komentirati tu tvoju situaciju, nisam uopće čula za to do sad. S koliko si ti tjedana imala spontani, podsjeti me? Ja to nisam dobila
Kris, idi na hitnu ako ti se nije smirilo.
Clio, kiretaže se ne moraš bojati, ja sam bila pod općom anestezijom, nisam ništa osjetila, nisam čak ni kasnije imala bolove.
Prošla su 2 mjeseca, a kao da su godine prošle.
TinchiSk
Koliko traje dugp zahvat pod anastetijom? Dali si ti krvarila prije kiretaze? Jer ja nisam i jos uvijek imam jaci iscjedak ko i na pocetku trudnoce i grudi me jos bole
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
TinchiSk po ultrazvuku sam bila 24+4 tako smo i vodili trudnoću, ali su me u bolnici pisali po zadnjoj m sto je 2tj više. Jesi ti imala kiretažu ili porod? Ako se dobro sjećam ti si bila 18-19tt?
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure, možete li mi pomoći, evo ne znam nitko mi ništa ne govori. Pročitala sam da trebam donijeti spavaćicu kad idem na kiretažu. Meni su rekli samo da dođem u petak ujutro u 8 s krvnom grupom. Pa je li moguće da mi nitko ne bi rekao tako bitnu stvar, da se još dodatno stresiram jer sam došla nepripremljena. Drugo, rekli su mi da ako počnem obilno krvariti ili dobijem temp da dođem odmah na odjel kod njih. Ja sam dosad imala samo smeđi, tj.nekad i crni iscjedak, najviše kad idem mokriti pa se obrišem i vidim. Sad mi je krenula krv. Nije obilna, ali su mi rekli da od ponoći ne jedem i dođem ujutro na kiretažu. Baš se jako bojim i sad tek ništa ne znam šta trebam. Nekakvi ulošci, jesu to obični?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji