Citam vas redovno, dobro sam za sad nema vise rozog iscedka...
Moja koleginica, mladja deset godina, imala je takodje dva spontana u ranijim nedeljama i trecu trudnocu sa istim terminom kao ja, toliko mi je drago zbog nje, mila je i draga, nikad nije ton povisila ni najzlocestiju decu, sreca samo ona me ipak nije nervirala sa velikim stomakom, ceka svaki dan i zelim joj sto laksi porodjaj...
Svi smo se stideli sebe zbog zavisti prema trudnicama...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Citam vas redovno, dobro sam za sad nema vise rozog iscedka…
Moja koleginica, mladja deset godina, imala je takodje dva spontana u ranijim nedeljama i trecu trudnocu sa istim terminom kao ja, toliko mi je drago zbog nje, mila je i draga, nikad nije ton povisila ni najzlocestiju decu, sreca samo ona me ipak nije nervirala sa velikim stomakom, ceka svaki dan i zelim joj sto laksi porodjaj…
Svi smo se stideli sebe zbog zavisti prema trudnicama…
Jooooj, za ubuduće molim svaka dva dana barem poruku "dobro sam al ste mi dosadne pa mi se neda tipkat" ccc 😁 ovo ti je žuti karton!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Niste mi dosadne naravno, bas redovno citam, prvo i poslednje sto uradim u danu je ulazak na ovaj forum, nego kako se blizi pregled sve me veca panika hvata, 20-og je pregled a 21-og planiramo na more, odmor mi bas treba iskreno se nadam da cu otici jer ce to znaciti i da je prisutna srcana radnja... toliko sam puta cula da nije prisutna da mi je tesko zadrzati optimizam svaki dan...
Loza kako si ti? Jel' idete na more?
👩💼38 🤵♂️38
Beban meni se ipak čini ok ovo što si rekla - time što si organiziraš put na more odmah dan poslije pregleda mi govori da čvrsto vjeruješ u pozitivan ishod i da ne može biti drukčije nego tako :) ja također vjerujem u pozitivan ishod! 🙏❤️
Mi ove godine preskačemo more. Gin mi je rekao da ne moram strogo mirovati, ali da ipak mirujem i da šetnje budu kratke i lagane, nije ga nakon toga bilo ni u peti pitati što misli o putovanju od 5h u autu. Neću sigurno doć na more i ležat u apartmanu 😅 iako sam ok, preplašljiva sam još za to
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ne znam kako vi ali mene trenutno tesi i cinjenica da se strasno udebljavam kad je sa trudnocom sve u redu, bukvalno dobijam kg na dve nedelje, sad sam u plusu dva kg a 6+2, daj Boze bicu kao brod...
Koliko ste se vi debljale u trudnocama?
👩💼38 🤵♂️38
Ne znam kako vi ali mene trenutno tesi i cinjenica da se strasno udebljavam kad je sa trudnocom sve u redu, bukvalno dobijam kg na dve nedelje, sad sam u plusu dva kg a 6+2, daj Boze bicu kao brod…
Ja sam trenutno na +3kg, 15+1 sam danas. S tim da sam te 3kg dobila u zadnja 3 tjedna 😅
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ne znam kako vi ali mene trenutno tesi i cinjenica da se strasno udebljavam kad je sa trudnocom sve u redu, bukvalno dobijam kg na dve nedelje, sad sam u plusu dva kg a 6+2, daj Boze bicu kao brod…
Ja sam trenutno na +3kg, 15+1 sam danas. S tim da sam te 3kg dobila u zadnja 3 tjedna 😅
Sjajno samo vas dvoje tako nepredujte i mi svi zadovoljni 🍀🤗 A zna li neko kako je Buhtilica stvarno bi volela znati kako je i kako napreduje
Sjajno samo vas dvoje tako nepredujte i mi svi zadovoljni 🍀🤗 A zna li neko kako je Buhtilica stvarno bi volela znati kako je i kako napreduje
Mislim da ona piše na zimskim bebama
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Mislim da ona piše na zimskim bebama
Daa, bas sam sad usla i pisala joj. A danas ima 4d pregled pa ce javit. Bas mi bi drago da je dobro.
Pozdrav cure, imala sam spontani, danas 9+1, (plod 8+4). Danas sam dobila tabletu za čišćenje i u cet u 12 sam naručena u bolnicu za dalje? Rekl isu mi da moram ostati do drugog dana. Kako to ide? Da li boli jako? Koliko oste ostale u bolnici?
Sortiraj odgovore
Najstariji