I ja sam koristila lh trakice u oba ciklusa kad sam ostala trudna, plus jako puno seksa 🙈 očito je fora u tome i meni ne vrijedi ono 1-2 puta pa će se uhvatiti. Oko godinu dana smo tako pokušavali i ništa 😅 preporuka za lh trakice i od mene.
Kk sve simptome koje si opisala točno ti odgovara tjednima, tako da samo spaaaaaavaj koliko ti volja i udovoljavaj si maksimalno 😁 što za preventivu jel koristim? Pijem duphaston 3x2 i normabel 1x1, elevitove pronatale. E i još jedna preporuka od mene za cure koje muku muče s urinokulturom: bio kult cyan kapsule. Probiotik su na bazi brusnice, to mi je pomoglo da se riješim bakterija 😁 tako da i to sad preventivno pijem. Inače sam super, ne mogu se požaliti :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza, osetila sam bebu tek u 20-oj nedelji, danas nisam jos uvek imala sekret, bas sam srecna zbog toga
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Gdje ste, žene? Kako ste?? 🙄😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella, bas sam ja to isla pisati :)
Trudnice nase kakoste nam vi? :)
pisiiiite naaam!
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ella, vidim da si nedavno imala spontani, kako se osjecas radi toga?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Heej cure 🤗 ne mogu se požaliti, sve je hvala Bogu u redu 🥰 kako ste vi? Sad će vikend 🥳
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Da, imala sam u 5.mj spontani
Dobro sam.. Iako nekad osjećam krivnju što sam se poprilično brzo oporavila i došla sebi , ali opet mislim da me moj optimizam i vjera, a i suprug vuku naprijed. Posložila sam si u glavi da ne smijem pasti i da moram ići naprijed, da će sljedeći plusic biti čim prije i da će sve biti u redu.
Evo neki dan sam dobila prvu M nakon spontanog tako da sam sretna jer ću uskoro početi s trakicama i novim pokušajima :)
Kako si ti?
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Evo ja vas redovno pratim i radujem se novim trudnicama🙂 Ohrabrujući su njihovi uspjesi nama koje smo ponovo u iščekivanju novih plusića. Mi smo nakon prve menstruacije pokrili plodne dane, koristila sam i lh trakice. Sutra je vrijeme menstruacije, jutros sam radila test (rano sam počela), ali sam se nadala toj drugoj sviiiijetloj crtici, ali nije je bilo. Imam fobiju od wc-a, uvijek očekujem da je vještica krenula, a tako se nadam da ipak nece
Evo ja vas redovno pratim i radujem se novim trudnicama🙂 Ohrabrujući su njihovi uspjesi nama koje smo ponovo u iščekivanju novih plusića. Mi smo nakon prve menstruacije pokrili plodne dane, koristila sam i lh trakice. Sutra je vrijeme menstruacije, jutros sam radila test (rano sam počela), ali sam se nadala toj drugoj sviiiijetloj crtici, ali nije je bilo. Imam fobiju od wc-a, uvijek očekujem da je vještica krenula, a tako se nadam da ipak nece
Hej, ja sam počela piškiti hcg trakice na 8dpo (ne osuđujte 🙈) i uvijek je bila neka sjenica, al ona baš fejk. U biti negativan svaki test sve do 12dpo. Na 13dpo je bio dan ne dolaska m, a meni m uvijek točna kao sat dođe oko 9 ujutro, ali taj dan nikako nije dolazila. Ja na poslu nervozna ko pas, hoću kupit test i ne mogu dočekat doć doma. Kupila digitalac a ono plusić :) tako da ne odustaj! Ima nade sve dok ne dođe 🙏❤️ svakako javi ishod, nadamo se sretnim vijestima :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Da, imala sam u 5.mj spontani
Dobro sam.. Iako nekad osjećam krivnju što sam se poprilično brzo oporavila i došla sebi , ali opet mislim da me moj optimizam i vjera, a i suprug vuku naprijed. Posložila sam si u glavi da ne smijem pasti i da moram ići naprijed, da će sljedeći plusic biti čim prije i da će sve biti u redu.
Evo neki dan sam dobila prvu M nakon spontanog tako da sam sretna jer ću uskoro početi s trakicama i novim pokušajima :)
Kako si ti?
Beba nikad nije zamjena za bebu. Razumijem o čem pričaš i točno sam i ja prolazila kroz tu fazu. Onda kad sam zatrudnila sam ušla u fazu smijem li biti sretna zbog ove bebe? Pa sam potonula na neko vrijeme jer sam shvatila da od prvog dana plusića su mi obje bebe sav moj svijet i da ih volim svim srcem, ali da je sve bilo ok s mojim sinom, ove bebe sada ne bi bilo. Ta me činjenica baš shrvala jer ne mogu zamisliti život bez ove bebe, a mog mi sina ništa neće vratiti. Sad sam ok, tuga zbog izgubljene bebe je i dalje tu ali je ne povezujem više s ovom trudnoćom i ovom bebom, kao da se te dvije situacije nisu dogodile meni. Kroz istu tu fazu su mi i kolegice prolazile koje su također imale spontani i nakon njega brzo ostale trudne, tako da vjerojatno čeka i tebe. Ali sve je to normalno, kako god se osjećaš sve je u redu i nemoj si ništa predbacivati. U redu je nastaviti dalje i u redu je tugovati i uzeti si vremena. Kako god želiš, tako treba biti i tako je najbolje ❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji