Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    06. Srpanj 2022. 09:45

I ja sam koristila lh trakice u oba ciklusa kad sam ostala trudna, plus jako puno seksa 🙈 očito je fora u tome i meni ne vrijedi ono 1-2 puta pa će se uhvatiti. Oko godinu dana smo tako pokušavali i ništa 😅 preporuka za lh trakice i od mene.
    Kk sve simptome koje si opisala točno ti odgovara tjednima, tako da samo spaaaaaavaj koliko ti volja i udovoljavaj si maksimalno 😁 što za preventivu jel koristim? Pijem duphaston 3x2 i normabel 1x1, elevitove pronatale. E i još jedna preporuka od mene za cure koje muku muče s urinokulturom: bio kult cyan kapsule. Probiotik su na bazi brusnice, to mi je pomoglo da se riješim bakterija 😁 tako da i to sad preventivno pijem. Inače sam super, ne mogu se požaliti :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Beban
    06. Srpanj 2022. 12:41

Loza, osetila sam bebu tek u 20-oj nedelji, danas nisam jos uvek imala sekret, bas sam srecna zbog toga

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Ella..
    08. Srpanj 2022. 10:44

Gdje ste, žene? Kako ste?? 🙄😊

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

PiaBuu
    08. Srpanj 2022. 11:26

Ella, bas sam ja to isla pisati :)
    Trudnice nase kakoste nam vi? :)
    pisiiiite naaam! 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu
    08. Srpanj 2022. 11:26

Ella, vidim da si nedavno imala spontani, kako se osjecas radi toga?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Loza 💙😇
    08. Srpanj 2022. 12:39

Heej cure 🤗 ne mogu se požaliti, sve je hvala Bogu u redu 🥰 kako ste vi? Sad će vikend 🥳

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    08. Srpanj 2022. 15:35

PiaBuu

Da, imala sam u 5.mj spontani  
    Dobro sam.. Iako nekad osjećam krivnju što sam se poprilično brzo oporavila i došla sebi , ali opet mislim da me moj optimizam i vjera, a i suprug vuku naprijed. Posložila sam si u glavi da ne smijem pasti i da moram ići naprijed, da će sljedeći plusic biti čim prije i da će sve biti u redu. 
    Evo neki dan sam dobila prvu M nakon spontanog tako da sam sretna jer ću uskoro početi s trakicama i novim pokušajima :) 
    Kako si ti?

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• žal
    08. Srpanj 2022. 17:12

Ella..

Evo ja vas redovno pratim i radujem se novim trudnicama🙂 Ohrabrujući su njihovi uspjesi nama koje smo ponovo u iščekivanju novih plusića. Mi smo nakon prve menstruacije pokrili plodne dane, koristila sam i lh trakice. Sutra je vrijeme menstruacije, jutros sam radila test (rano sam počela), ali sam se nadala toj drugoj sviiiijetloj crtici, ali nije je bilo. Imam fobiju od wc-a, uvijek očekujem da je vještica krenula, a tako se nadam da ipak nece

Loza 💙😇
    08. Srpanj 2022. 23:56

žal

Ella..

Evo ja vas redovno pratim i radujem se novim trudnicama🙂 Ohrabrujući su njihovi uspjesi nama koje smo ponovo u iščekivanju novih plusića. Mi smo nakon prve menstruacije pokrili plodne dane, koristila sam i lh trakice. Sutra je vrijeme menstruacije, jutros sam radila test (rano sam počela), ali sam se nadala toj drugoj sviiiijetloj crtici, ali nije je bilo. Imam fobiju od wc-a, uvijek očekujem da je vještica krenula, a tako se nadam da ipak nece

Hej, ja sam počela piškiti hcg trakice na 8dpo (ne osuđujte 🙈) i uvijek je bila neka sjenica, al ona baš fejk. U biti negativan svaki test sve do 12dpo. Na 13dpo je bio dan ne dolaska m, a meni m uvijek točna kao sat dođe oko 9 ujutro, ali taj dan nikako nije dolazila. Ja na poslu nervozna ko pas, hoću kupit test i ne mogu dočekat doć doma. Kupila digitalac a ono plusić :) tako da ne odustaj! Ima nade sve dok ne dođe 🙏❤️ svakako javi ishod, nadamo se sretnim vijestima :)

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    09. Srpanj 2022. 00:00

Ella..

PiaBuu

Da, imala sam u 5.mj spontani
    Dobro sam.. Iako nekad osjećam krivnju što sam se poprilično brzo oporavila i došla sebi , ali opet mislim da me moj optimizam i vjera, a i suprug vuku naprijed. Posložila sam si u glavi da ne smijem pasti i da moram ići naprijed, da će sljedeći plusic biti čim prije i da će sve biti u redu.
    Evo neki dan sam dobila prvu M nakon spontanog tako da sam sretna jer ću uskoro početi s trakicama i novim pokušajima :)
    Kako si ti?

Beba nikad nije zamjena za bebu. Razumijem o čem pričaš i točno sam i ja prolazila kroz tu fazu. Onda kad sam zatrudnila sam ušla u fazu smijem li biti sretna zbog ove bebe? Pa sam potonula na neko vrijeme jer sam shvatila da od prvog dana plusića su mi obje bebe sav moj svijet i da ih volim svim srcem, ali da je sve bilo ok s mojim sinom, ove bebe sada ne bi bilo. Ta me činjenica baš shrvala jer ne mogu zamisliti život bez ove bebe, a mog mi sina ništa neće vratiti. Sad sam ok, tuga zbog izgubljene bebe je i dalje tu ali je ne povezujem više s ovom trudnoćom i ovom bebom, kao da se te dvije situacije nisu dogodile meni. Kroz istu tu fazu su mi i kolegice prolazile koje su također imale spontani i nakon njega brzo ostale trudne, tako da vjerojatno čeka i tebe. Ali sve je to normalno, kako god se osjećaš sve je u redu i nemoj si ništa predbacivati. U redu je nastaviti dalje i u redu je tugovati i uzeti si vremena. Kako god želiš, tako treba biti i tako je najbolje ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.