Pravnica hej, zaista želim podijeliti svoje iskustvo s tobom! Ovo mi je druga trudnoća, prvi pregled kad sam trebala čuti srčeko bila sam 6+1. Na pregledu vidljiv plod 6mm, bez EO. Ej, na 6+1! Kaže gin da dođem za 4 dana opet, tad će se sigurno vidjeti .. dakle 6+5, drugi pregled, opet bez EO. Gin izmjeri plod kaže "6mm". Ja u šoku, nervoza, sve, sve, sve negativno kroz glavu prolazi i kažem ginu gutajući suze da je beba i prije 4 dana bila 6mm! On ju izmjeri opet i kaže da je ipak 9mm. Eh, ali kad mi prvo kažeš onu info, sad mu više ne vjerujem ništa… Možda to kaže samo da me umiri… S obzirom da je već bilo kasno popodne i u malom gradu sam, nisam imala drugog izbora nego otići na hitnu samo da me pregledaju da vidimo ima li otkucaja. Došla sam, objasnila što je bilo, gin na hitnoj upalio uzv i kaže "ne razumijem u čemu je problem? Pa pogledajte kako srce kuca!" i okrene mi ekran, a mojoj bebici udara srce junačko ❤️ od tada je sve ok i danas smo 14+1 :)
Želim reći da nije sve gotovo, svašta može biti u pitanju zašto gin nije vidio otkucaje. Ako imaš mogućnosti, možda bi bilo ok da odeš ovih dana negdje dalje na pregled jer ćeš sama sebe izluditi još tjedan dana čekajući. I sama imam izgubljenu bebicu iza sebe, razumijem tvoje strahove.
Čitam tvoju priču i iskreno dijelim tvoju radost, samo zdravlja vam oboma zelim🥰Kod mene je pregled bio sa 6+0, samo gv, u njoj ništa. Razmišljala sam da odem kod još jednog privatnika, ali nisam se naručila, teško ću priznati ali nisam samo zato da si "kupim" još tog tupog osjećaja umjesto onog kakvog sam imala u siječnju. Vjerujem da razumiješ . Pijem i taj duphoston i folicin i mislim si ima li smisla....
Drage žene, pošto sam redovno posjećivala ovaj forum na razne teme odlučila sam i ja sada sa vama podijeliti svoje iskustvo. Možda nisam pogodila temu ali nadam se da ću nekome pomoći.
33. su mi godine. Suprug i ja radimo na bebi od studenog prošle godine. I konačno smo uspjeli. Znam da pokušaji ne traju dugo ali nama je i to bilo predugo 🙈 Prvi dan zadnje M bio je 16.05. ove godine. Napravila sam test Clearblue dva dana prije sljedeće M i pokazao je da sam trudna. Sreći nije bilo kraja, iznenadila sam muža i zajedno smo se veselili. Pošto radim fizički posao odmah sam se javila bolesna kako ne bih ugrozila trudnoću. Svi simptomi bili prisutni, grudi se počele mijenjati, bradavice rasti. Umor je bio neizdržljiv. No, na sam dan prvog pregleda (6. tjedan trudnoće) prokrvarila sam, obilno, bila je to M. G mi je kontrolirala betu hCG, tad je iznosila 133.20. Tjedan dana poslije ponovno kontrola; dojke više nisu bolne, u meni neki prazan osjećaj, pad bete na 7, maternica čista, doktorica dala zeleno svijetlo za dalje. Idemo u nove pobjede. 💪💕🥰🙏
Savjet svima ženama koje pokušavaju; opustite se, maknite stres što dalje od sebe, radite na sebi, budite zadovoljne sobom i tada će se desiti najveće čudo koje jedna žena može doživjeti. Ne gubite nadu! 🥰
Pravnica oh da, razumijem o čem govoriš. U toj situaciji je i ne znanje sto puta bolje nego čuti potvrdu loših vijesti, ne daj Bože. Ima smisla, samo nastavi piti i nastavi se čuvati. 6+0 nije neko alarmantno stanje, zato ti je gin i rekao da dođeš opet kasnije. Čak i nakon tog mog drugog pregleda na 6+5 mi je gin rekao da dođem za 10 dana, ali ja nisam mogla toliko čekati. Isto sam nakon pregledala plakala i razmišljala jesam li spremna otići po drugo mišljenje i eventualnu potvrdu loših vijesti. Ali ona sreća i suze radosnice kad čuješ te otkucaje su nezamjenjivi i niti jedan strah ne smije biti veći od toga. Sve igra ulogu, stariji uzv, kasna ovulacija... Svakako javi što planiraš dalje i pozitivne vijesti 🙏🥰
Artemida žao mi je za tvoj gubitak, ne ponovilo se! Sretno u novom ciklusu :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pravnica pricekaj još 2 tjedna, mene su tako slali tek sa 8 tj na uzv jer nisu bili sigurni. Sve znam, ali ne gubi nadu. Možda ti je bila kasnije ovulacija ,svasta može biti. Držim fige i javljaj nam se! Pokušaj se strpiti još makar tjedan dana. Sve znam sto ti se mota po glavi, pitanja i misli koje vode u očaj ali daj si još malo vremena. Nadam se da ce biti sve u redu.
Curke, meni je danas bas jedan od težih dana isplakali muž i ja. Kako se bliži termin poroda bas sam loše. Sad se idem spremiti i u poduzi đir da to ispušem iz sebe.
Loza, kk, beban javljate nam kako ste.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Pravnicapricekaj još 2 tjedna, mene su tako slali tek sa 8 tj na uzv jer nisu bili sigurni. Sve znam, ali ne gubi nadu. Možda ti je bila kasnije ovulacija ,svasta može biti. Držim fige i javljaj nam se! Pokušaj se strpiti još makar tjedan dana. Sve znam sto ti se mota po glavi, pitanja i misli koje vode u očaj ali daj si još malo vremena. Nadam se da ce biti sve u redu.
Curke, meni je danas bas jedan od težih dana isplakali muž i ja. Kako se bliži termin poroda bas sam loše. Sad se idem spremiti i u poduzi đir da to ispušem iz sebe.
Loza, kk, beban javljate nam kako ste.
Ohhh❤️😮💨😮💨 mogu samo misliti kako vam je... Nemam što reći osim da vam šaljem ogromnu snagu i podršku da preživite ove dane i sve nadolazeće 😘 nadam se da si se ispuhala i da je barem malo pomoglo 🤗
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ne znam sta da kazem... zao mi je zbog tudje neizvesnosti a ni moja mi nije manja, rozi sekret je prisutan svakodnevno, uocen je mesak, bilo je rano za plod a kamo li srce, isla sam u 4+5 na pregled zbog sekreta, pogledala me na UZ preko stomaka, mesak je pravilnog oblika i u skladu sa danima trudnoce a za ostalo svi znamo da garancije nema... imam bas razne faze pa ne bih da jedan dan sirim optimizam a vec uvece mi se place... prezivecemo
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Veceras je muz poceo temu da pi bi nasa prva beba bila kao Oljina... rekla sam mu da gledam da ne razmisljam o tome, u stvari me je spasila nova trudnoca, inace devojcica koju sam nedavno izgubila je trebalo da se rodi na rodjendan moje cerke 10.07. koja puni 13 godina pa ce ovaj datum biti nemoguce zaboraviti... moramo se truditi gledati napred i ne osvrtati se
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Jooooj PiaBuu imaš moju podršku i razumijevanje. Rekla si da ćete opet pokušati nakon ljeta, kako se osjećaš po tom pitanju? Strah, uzbuđenje…? I sama sam prolazila kroz to da ne vjerujem svome tijelu i da pokušavam pronaći sebe kakva sam bila prije ovoga svega, još prije nego sam poželjela dijete. To su emocije i želje koje su me baš jako promijenile. Iz svoje perspektive govoreći, mislim da nikada neću u potpunosti više vjerovati svome tijelu, ali želja je jača od svega. Iskoristi ljeto za reset, koktelčiće, more ako si u mogućnosti pa zajedno s tobom čekamo lijepe vijesti :)
Htjela bi iskoristit ovo ljetno vrijeme da se dobijem, da se odmorim,zabavim i opustim, fali mi sve to... Tako da cu nastojat " iscistit misli ". Kako se osjecam, iskreno strah me, nakon prvog spontanog bilo je uzbudenje,sada je strah nakon drugog...U mislima mi je samo sta ako opet, kako cu to prezivjet. Sve sta si napisala isto smo se osjecale i prolazile, i znas o cemu pricam! :)
Kako si zi Loza? znam da ti je dr dopustio normabel dali jos koristis ili?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Drage moje zene znam kako vam je i koliko je boli i tuge u vasim srcima. Ali ja se nadam da ce sve ovo jednoga dana proci i da ce i nas koje smo izgubile nase bebe sunce ogrejati. Samo nam treba vise optimizma i pozitive i verujem da ce na Bog polat jednu 🌈 bebu. Samo da se javim jer cesto vas pratim ali se ne javljam.
Loza vidim da si dobro i radujem se tebi tvojoj maloj mrvici koja napreduje iz dana u dan. 😘❤️
PiaBuu strah je normalan i pratit će nas kroz svaku sljedeću trudnoću. Neće biti stalno prisutan, pojavljivat će se na mahove. Želim ti lijepo ljeto, da se opustiš i pripremiš na one prekrasne trenutke koji te čekaju nakon pauze 🤗❤️
Koristim normabel, ali sad sam u fazi kad ne paničarim više tako da popijem jedan prije spavanja samo. Rekao je gin da je to i za opuštanje mišića i da ne može odmoć.
Inače sam dobro, jučer sam osjetila bebicu prvi puta kako se migolji ko mala ribica pa ju pokušavam dozvat opet al neda se haha
Beban pratimo i tvoju situaciju 🙏❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji