![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Btw..moja mama se dugo borila s trudnocom. Nakin mene imala je 3 spontana i 3 ciscenja. Imala je visak muskih hormona, a godinama nije mogla ostat trudna jer smo imali macu pa je neka bakterija svaki put izazivala spontane(ne znam kak se zove, nesto na t) Vec je bila odustala u glavi kad onoo dosla moja 2 mala braceka u isto vrijeme. Doslovno cijelu trudnocu je provela u bolnici na tokolizi jer je u 10 tj dobila kintrakcije. Ona je vjerovala u cudo,mislila pozitivno kolko god je bilo tesko i izdrzala sa iglama u ruci do 34 tjedna. Nakon toga oboje su imali dijagnozu cerebralne paralize i 3 stupanj krvarenja u mozgu.naravno vjezbanje s bebacima da bi mogli prohodat eventualno jednog dana. Opet je bila pozitivna i gle cuda, nakon mjesec dana opet radili snimku glave, ista doktorica, isti stroj kad ono ni jedan ni drugi nemaju vise krvarenja, nema cerebralne paralize…evo 2 moja mala hahara sad zavrsili 7 razred i sasvim su normalne pubertetlije bez ikakvih problema u razvoju. Ona je mislila pozitivno i tako joj se vratilo, a stvarno je imala sva prava psihicki past i dopustit da ju tuga i strah obuzmu. Al eto jake smoo, nedamo se i zato nas ceka prekrasno iskustvo i prekrasna djecica ❤️❤️ poantaaa samo pozitivne misliii, zbog sebe i zbog nasih bebica. To je najmanje sto im mozemo sada priustiti 🌈
Kako je ovo divno za procitati!
Hvala na podijeljenom maminom iskustvu! ❤️ Istina, negativne misli nikome ne pomazu, a kako si napisala mi smo vec napravili sve sto mozemo u svojoj moci.
Svaka cast mami, svi se trebamo ugledati ubnjen stav! ✨❤️
Btw..moja mama se dugo borila s trudnocom. Nakin mene imala je 3 spontana i 3 ciscenja. Imala je visak muskih hormona, a godinama nije mogla ostat trudna jer smo imali macu pa je neka bakterija svaki put izazivala spontane(ne znam kak se zove, nesto na t) Vec je bila odustala u glavi kad onoo dosla moja 2 mala braceka u isto vrijeme. Doslovno cijelu trudnocu je provela u bolnici na tokolizi jer je u 10 tj dobila kintrakcije. Ona je vjerovala u cudo,mislila pozitivno kolko god je bilo tesko i izdrzala sa iglama u ruci do 34 tjedna. Nakon toga oboje su imali dijagnozu cerebralne paralize i 3 stupanj krvarenja u mozgu.naravno vjezbanje s bebacima da bi mogli prohodat eventualno jednog dana. Opet je bila pozitivna i gle cuda, nakon mjesec dana opet radili snimku glave, ista doktorica, isti stroj kad ono ni jedan ni drugi nemaju vise krvarenja, nema cerebralne paralize…evo 2 moja mala hahara sad zavrsili 7 razred i sasvim su normalne pubertetlije bez ikakvih problema u razvoju. Ona je mislila pozitivno i tako joj se vratilo, a stvarno je imala sva prava psihicki past i dopustit da ju tuga i strah obuzmu. Al eto jake smoo, nedamo se i zato nas ceka prekrasno iskustvo i prekrasna djecica ❤️❤️ poantaaa samo pozitivne misliii, zbog sebe i zbog nasih bebica. To je najmanje sto im mozemo sada priustiti 🌈
Kako je ovo divno za procitati!
Hvala na podijeljenom maminom iskustvu! ❤️ Istina, negativne misli nikome ne pomazu, a kako si napisala mi smo vec napravili sve sto mozemo u svojoj moci.
Svaka cast mami, svi se trebamo ugledati ubnjen stav! ✨❤️
Ma nema na cemu. Samo treba vjerovat i sve se mozee. Mislim da mi svi imamo zacrtan neki svoj put, nije uvijek lagan, ali etoo...nadam se cure da ce vam ovo pomoc da ne gubite nadu i da vjerujete da na kraju uvijek sve lijepo zavrsi i isplati se. Samo pozitivne misli i vjerujte u cuda jer ona doista postoje ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Mama je lavica 🥰
Mozes li mi molim te rec jel znas kako ste saznali da je problem u toj bakteriji od macke?
Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
Ancica.plavooka kako si danas?
Jučer sam bila primljena u KBC ali vrlo kratko. Svega sat i pol vremena sam bila tamo i glavnina vremena je zbog administracije. Na pregledu po dolasku su mi rekli da se “sve očistilo i izašlo” i da sam sav posao odradila doma i da mogu kući bez druge tablete.
Eto me doma… malo me još boli i krvarim kao kad imam mengu. Kao da sam iscrpljena tako se osjećam. Ništa me nije volja i malo malo me uhvati plač. Valjda dok mi se sve ne slegne. Sve mi je to nekako brzo došlo i prošlo… 🙄
Bit ću bolje 😇
Hoces vjeruj s vremenom postane lakse nikad neces zaboravit ali ces naucit zivit s time, ja znam plakat nocu ili mi zna srce razderat se u komadice i htjela bih vristat kad ti netko kaze ajde sta cekate za drugo... Ali gle moramo dalje odtugovat koliko nam je potrebno i glavu gore zene smo nema sta mi nemozemo prezivjet tako cemo i to (tjesim se time)
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
Ancica.plavooka kako si danas?
Jučer sam bila primljena u KBC ali vrlo kratko. Svega sat i pol vremena sam bila tamo i glavnina vremena je zbog administracije. Na pregledu po dolasku su mi rekli da se “sve očistilo i izašlo” i da sam sav posao odradila doma i da mogu kući bez druge tablete.
Eto me doma… malo me još boli i krvarim kao kad imam mengu. Kao da sam iscrpljena tako se osjećam. Ništa me nije volja i malo malo me uhvati plač. Valjda dok mi se sve ne slegne. Sve mi je to nekako brzo došlo i prošlo… 🙄
Bit ću bolje 😇
Hoces vjeruj s vremenom postane lakse nikad neces zaboravit ali ces naucit zivit s time, ja znam plakat nocu ili mi zna srce razderat se u komadice i htjela bih vristat kad ti netko kaze ajde sta cekate za drugo… Ali gle moramo dalje odtugovat koliko nam je potrebno i glavu gore zene smo nema sta mi nemozemo prezivjet tako cemo i to (tjesim se time)
Naravno, samo polako i treba ignorirati okolinu makar je to nekad jako teško. Tako ja jučer pričam sa svekrvom o trudnoći a ona kaže nešto tipa "ma ajde, prva ti je ova trudnoća" 🥺🥺 onak, nije... Ne vjerujem da je zaboravila, samo se krivo izrazila ali je mene baš zaboljelo...
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza, tuu saaam
Nije me bilo neko vrijeme, morala sam se malo maknuti od svega ovoga, uskoro ce bit godinu dana od prvog spontanog, to je vrijeme i kada je tati rodendan, sjecam se prosle godine kada sam mu pisala cestitku da ce postat deda, toliko zeljeno... Ove godine mu je ista, da mu dijete dobije dijete.. tako da, malo su tezi dani ispred mene, boli me kada vidim koliko trudnica ima u isto vrijeme kada sam i ja trebala bit drugi put, prvi put koliko ih je rodilo kada sam i ja trebala... nekako mi je nezamisljivo da sam sposobna nositi dijete, je mogu se zamisliti jer ne vjerujem vise svom tijelu, uglavnom pokusavam pronaci sebe i psihicki i fizicki. Tesko mi je buditi se svako jutro sa podsjecanjem sta mi se sve zadesilo, sa strahom sta ako opet bude.... tako da, trazim sebe tamo gdje sam bila prije svega ovoga! :)
kk1109 beta je divna! :)
Beban,cekamo i tvoju betu!
Kako ste mi vi curke? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Jooooj PiaBuu imaš moju podršku i razumijevanje. Rekla si da ćete opet pokušati nakon ljeta, kako se osjećaš po tom pitanju? Strah, uzbuđenje...? I sama sam prolazila kroz to da ne vjerujem svome tijelu i da pokušavam pronaći sebe kakva sam bila prije ovoga svega, još prije nego sam poželjela dijete. To su emocije i želje koje su me baš jako promijenile. Iz svoje perspektive govoreći, mislim da nikada neću u potpunosti više vjerovati svome tijelu, ali želja je jača od svega. Iskoristi ljeto za reset, koktelčiće, more ako si u mogućnosti pa zajedno s tobom čekamo lijepe vijesti :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Pozz,ima li netko ovdje sa dijagnozom lupus antikoagulant?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Ne mogu vjerovati da ovdje pišem opet ovdje sam u siječnju ove godine pronašla utjehu nakon missed ab u 9+1. Šest mjeseci pauze ZM 19.05., 22.06. plusić, 01.07. prvi UZV. Kaze doktor da vidi samo GV bez EO, naručena 12.07. kada bi kaze trebalo se vidjeti sve. Milijun pitanja sam postavila, za sve je odgovor znat ćemo za 2 tjedna. Razumijem njegov odgovor, ali luuuudim. Čitam, guglam, čitam....ali bojim se da ništa niti od ove trudnoće.
Pravnica hej, zaista želim podijeliti svoje iskustvo s tobom! Ovo mi je druga trudnoća, prvi pregled kad sam trebala čuti srčeko bila sam 6+1. Na pregledu vidljiv plod 6mm, bez EO. Ej, na 6+1! Kaže gin da dođem za 4 dana opet, tad će se sigurno vidjeti .. dakle 6+5, drugi pregled, opet bez EO. Gin izmjeri plod kaže "6mm". Ja u šoku, nervoza, sve, sve, sve negativno kroz glavu prolazi i kažem ginu gutajući suze da je beba i prije 4 dana bila 6mm! On ju izmjeri opet i kaže da je ipak 9mm. Eh, ali kad mi prvo kažeš onu info, sad mu više ne vjerujem ništa... Možda to kaže samo da me umiri... S obzirom da je već bilo kasno popodne i u malom gradu sam, nisam imala drugog izbora nego otići na hitnu samo da me pregledaju da vidimo ima li otkucaja. Došla sam, objasnila što je bilo, gin na hitnoj upalio uzv i kaže "ne razumijem u čemu je problem? Pa pogledajte kako srce kuca!" i okrene mi ekran, a mojoj bebici udara srce junačko ❤️ od tada je sve ok i danas smo 14+1 :)
Želim reći da nije sve gotovo, svašta može biti u pitanju zašto gin nije vidio otkucaje. Ako imaš mogućnosti, možda bi bilo ok da odeš ovih dana negdje dalje na pregled jer ćeš sama sebe izluditi još tjedan dana čekajući. I sama imam izgubljenu bebicu iza sebe, razumijem tvoje strahove.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji