Draga Loza, ona nista nije videla, pitala me je da li mogu da radim, dobro se osecam i vreme brze prolazi na poslu pa sam rekla da mogu, nisam dobila nikakvu terapiju…
Nekako sam shvatila da sad cesto imam napade anksioznosti, jer vidim da ne drzim sve pod kontrolom, a do sad u zivotu je uvek moglo da das sve od sebe i onda otplatis kucu, razradis vrtic, podignes predivno dete i onda odjednom izmakne se tlo pod nogama i ne mozes bas nista…
Sad imam osecaj za sve u zivotu da se ne podrazumeva, da mogu ostati bez bilo koga i cega, vise zato cenim sve oko sebe, gledam da se fokusiram na sve dobro ali nekad potonem i hocu iz koze da iskocim, tako u krug…
Razumijem te 😥
Nažalost ti ne mogu reć "napravi to i to i bit će bolje", nit ti želim određivati. Npr, u tim danima što sam ti sada prepričavala, znaš što me jedino smirilo? Heklanje. Nisam to nikada radila, mama mi je to predložila kao dobru terapiju i prihvatila sam. Okupirala sam se nečim novim i mogu ti reć da je jako lijepo djelovalo na mene. Možda se tebi baš to neće svidjeti, ali postoji nešto drugo umirujuće za što vjerujem da će ti pomoći ❤️
Normalno je bojati se, ali nećemo spriječiti loš ishod sa svojim strahom. To sam si isto stalno ponavljala i kako ova beba nije zaslužila tužnu i anksioznu mamu, već mamu koja joj se raduje i usudi se raditi planove za nju.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala ti Loza sto si podelila svoja stanja sa mnom, izboricemo se, ne znam odakle si inace, ja jednom godisnje dodjem u Benkovac, volela bih da se jedno leto upoznamo i nase bebice...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Drage moje vidim da imate iste probleme sa strahovima kao i ja i da su vam pomjesane emocije. Ja sam evo dobila termin uvz u ponedjeljak i kolko god sam sretna tolko me ulovi panika da sta ako nesto nije oke...a opet s druge strane zasto nebi sve bilo oke?
Mislim da je to normalno nakon svega kaj smo prosle i bitno je samo da strah ne prevlada tj da ne bude veci od srece koja je tu zbog nove trudnoce. Isto tako moramo biti svjesne da niti jedna trudnoca nije ista i da ne mora znacit da ce u novoj bit ikakvih komplikacija. Isto tako Beban tvoj sekret moze bit izazvan vecom prokrvljenosti, mozda puca koja mala zilica .Zbog sebe i zbog bebice moramo si kako Loza kaze naci zanimaciju i ne razmisljat negativno jer nemamo od toga nikakve koristi. Ajmo se probat veselit novom zivotu koji je u nama i prepustit sve u Bozje ruke pa kako bude. Mi smo svoje napravili (doslovno🤣) i sad je samo pitanje kako je zacrtano da bude. Evo ako nista drugo imale smo u tim ruznim trenucima nekog s kim smo podjelile svoje strahove, ko nas razumije i ko nas sada kad prolazi isto ko mi moze barem malo umirit i napunit nas malo pozitivom.
Ja cvrsto i iskreno vjerujem da cemo ovaj put moc rec da smo bile lude sta smo se bojale i da cemo za par mjeseci bit premorene, mjenjat pelene i uzivat s nasim bebicama.
Znam da zvuci glupo, al moramo tako gledat naprijed jer inace cijeli zivot iz nekog razliga mozemo zivjet u strahu, kad me uhvati panika samo si to kazem i prepustim Bogu da misli za mene i da makne crne misli iz moje glave...i stvarno bude tako (na nekih par sati doduse, al onda opet zamolim, opet strah nestane i tako u krug🤣). Ako nista drugo svaka od nas ima pojacanje, svoje andele koji ce pazit ova mala bica u nama i pomoc nam da ih dovedemo zive i zdrave na ovaj svijet.
Ugl moramo pozitivno razmisljat ,veselit se novom zivotu i probat bit opustene kolko je to moguce jer nam taj stres bebica osjeti,a sumnjam da zeli neka od nas da nam bebica u stresu zapocne svoju avanturu na ovom svijetu.
Dolaze nase dugice, a mi se jedino mozemo potrudit da im omogucimo da brzo rastu i da stvorimo za njih idealne uvjete dok su u nama. Na ostalo nemamo utjecaj, pa ajmo izabrat onda bit pozitivne i uzivat dan po dan ❤️❤️🌈🌈
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Btw..moja mama se dugo borila s trudnocom. Nakin mene imala je 3 spontana i 3 ciscenja. Imala je visak muskih hormona, a godinama nije mogla ostat trudna jer smo imali macu pa je neka bakterija svaki put izazivala spontane(ne znam kak se zove, nesto na t) Vec je bila odustala u glavi kad onoo dosla moja 2 mala braceka u isto vrijeme. Doslovno cijelu trudnocu je provela u bolnici na tokolizi jer je u 10 tj dobila kintrakcije. Ona je vjerovala u cudo,mislila pozitivno kolko god je bilo tesko i izdrzala sa iglama u ruci do 34 tjedna. Nakon toga oboje su imali dijagnozu cerebralne paralize i 3 stupanj krvarenja u mozgu.naravno vjezbanje s bebacima da bi mogli prohodat eventualno jednog dana. Opet je bila pozitivna i gle cuda, nakon mjesec dana opet radili snimku glave, ista doktorica, isti stroj kad ono ni jedan ni drugi nemaju vise krvarenja, nema cerebralne paralize...evo 2 moja mala hahara sad zavrsili 7 razred i sasvim su normalne pubertetlije bez ikakvih problema u razvoju. Ona je mislila pozitivno i tako joj se vratilo, a stvarno je imala sva prava psihicki past i dopustit da ju tuga i strah obuzmu. Al eto jake smoo, nedamo se i zato nas ceka prekrasno iskustvo i prekrasna djecica ❤️❤️ poantaaa samo pozitivne misliii, zbog sebe i zbog nasih bebica. To je najmanje sto im mozemo sada priustiti 🌈
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Kk1109, prica je bas ohrabrujuca, lepo je cuti da se losa prognoza tako okrene i ima prelep ishod...
Mnogo znaci podrska na forumu zaista.
Puno pozdrava za sve zene!
👩💼38 🤵♂️38
Kk1109, sad cu jedva cekati ponedeljak i da se javis sa lepim vestima
👩💼38 🤵♂️38
Kk sretno u ponedjeljak na pregledu, jedva čekamo čut lijepe vijesti i vidjeti tu malu mrvicu 😁 mama ti je baš hrabrica i žena zmaj, u pozitivnom smislu ❤️
Ima puno toga u tome da treba pozitivno razmišljati. Negativne misli djeluju i fizički na nas, šalju stres, mišići se grče, može izazvati puno toga lošeg. Meni je moja gin za to rekla da pijem normabel. U onih par dana što sam prepričavala u postu ranije sam pila po jednu ujutro i navečer, sada popijem samo navečer jer sam ok.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Gdje nam je PiaBuu? Ni Lee nema 🤷 nadam se da ste dobro cure ❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Kk1109, sad cu jedva cekati ponedeljak i da se javis sa lepim vestima
Javim vam see svakako. Danas dobila opet rezultate bete i porasla je na 5522 pa sam smirena sad 🤗
Kk sretno u ponedjeljak na pregledu, jedva čekamo čut lijepe vijesti i vidjeti tu malu mrvicu 😁 mama ti je baš hrabrica i žena zmaj, u pozitivnom smislu ❤️
Ima puno toga u tome da treba pozitivno razmišljati. Negativne misli djeluju i fizički na nas, šalju stres, mišići se grče, može izazvati puno toga lošeg. Meni je moja gin za to rekla da pijem normabel. U onih par dana što sam prepričavala u postu ranije sam pila po jednu ujutro i navečer, sada popijem samo navečer jer sam ok.
Daa, utjece vise nego kaj mi mislimo. Bolje i popit normabel negi bit u stresu j grcu cijelo vrijeme. Opustite se i vjerujem da cemo sve bit dobro i izac ko pobjednice ❤️💪🏻
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
Ancica.plavooka kako si danas?
Jučer sam bila primljena u KBC ali vrlo kratko. Svega sat i pol vremena sam bila tamo i glavnina vremena je zbog administracije. Na pregledu po dolasku su mi rekli da se “sve očistilo i izašlo” i da sam sav posao odradila doma i da mogu kući bez druge tablete.
Eto me doma… malo me još boli i krvarim kao kad imam mengu. Kao da sam iscrpljena tako se osjećam. Ništa me nije volja i malo malo me uhvati plač. Valjda dok mi se sve ne slegne. Sve mi je to nekako brzo došlo i prošlo… 🙄
Bit ću bolje 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji