Kk1109, prica je bas ohrabrujuca, lepo je cuti da se losa prognoza tako okrene i ima prelep ishod...
Mnogo znaci podrska na forumu zaista.
Puno pozdrava za sve zene!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Kk1109, sad cu jedva cekati ponedeljak i da se javis sa lepim vestima
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Kk sretno u ponedjeljak na pregledu, jedva čekamo čut lijepe vijesti i vidjeti tu malu mrvicu 😁 mama ti je baš hrabrica i žena zmaj, u pozitivnom smislu ❤️
Ima puno toga u tome da treba pozitivno razmišljati. Negativne misli djeluju i fizički na nas, šalju stres, mišići se grče, može izazvati puno toga lošeg. Meni je moja gin za to rekla da pijem normabel. U onih par dana što sam prepričavala u postu ranije sam pila po jednu ujutro i navečer, sada popijem samo navečer jer sam ok.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Gdje nam je PiaBuu? Ni Lee nema 🤷 nadam se da ste dobro cure ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kk1109, sad cu jedva cekati ponedeljak i da se javis sa lepim vestima
Javim vam see svakako. Danas dobila opet rezultate bete i porasla je na 5522 pa sam smirena sad 🤗
Kk sretno u ponedjeljak na pregledu, jedva čekamo čut lijepe vijesti i vidjeti tu malu mrvicu 😁 mama ti je baš hrabrica i žena zmaj, u pozitivnom smislu ❤️
Ima puno toga u tome da treba pozitivno razmišljati. Negativne misli djeluju i fizički na nas, šalju stres, mišići se grče, može izazvati puno toga lošeg. Meni je moja gin za to rekla da pijem normabel. U onih par dana što sam prepričavala u postu ranije sam pila po jednu ujutro i navečer, sada popijem samo navečer jer sam ok.
Daa, utjece vise nego kaj mi mislimo. Bolje i popit normabel negi bit u stresu j grcu cijelo vrijeme. Opustite se i vjerujem da cemo sve bit dobro i izac ko pobjednice ❤️💪🏻
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
Ancica.plavooka kako si danas?
Jučer sam bila primljena u KBC ali vrlo kratko. Svega sat i pol vremena sam bila tamo i glavnina vremena je zbog administracije. Na pregledu po dolasku su mi rekli da se “sve očistilo i izašlo” i da sam sav posao odradila doma i da mogu kući bez druge tablete.
Eto me doma… malo me još boli i krvarim kao kad imam mengu. Kao da sam iscrpljena tako se osjećam. Ništa me nije volja i malo malo me uhvati plač. Valjda dok mi se sve ne slegne. Sve mi je to nekako brzo došlo i prošlo… 🙄
Bit ću bolje 😇
Btw..moja mama se dugo borila s trudnocom. Nakin mene imala je 3 spontana i 3 ciscenja. Imala je visak muskih hormona, a godinama nije mogla ostat trudna jer smo imali macu pa je neka bakterija svaki put izazivala spontane(ne znam kak se zove, nesto na t) Vec je bila odustala u glavi kad onoo dosla moja 2 mala braceka u isto vrijeme. Doslovno cijelu trudnocu je provela u bolnici na tokolizi jer je u 10 tj dobila kintrakcije. Ona je vjerovala u cudo,mislila pozitivno kolko god je bilo tesko i izdrzala sa iglama u ruci do 34 tjedna. Nakon toga oboje su imali dijagnozu cerebralne paralize i 3 stupanj krvarenja u mozgu.naravno vjezbanje s bebacima da bi mogli prohodat eventualno jednog dana. Opet je bila pozitivna i gle cuda, nakon mjesec dana opet radili snimku glave, ista doktorica, isti stroj kad ono ni jedan ni drugi nemaju vise krvarenja, nema cerebralne paralize…evo 2 moja mala hahara sad zavrsili 7 razred i sasvim su normalne pubertetlije bez ikakvih problema u razvoju. Ona je mislila pozitivno i tako joj se vratilo, a stvarno je imala sva prava psihicki past i dopustit da ju tuga i strah obuzmu. Al eto jake smoo, nedamo se i zato nas ceka prekrasno iskustvo i prekrasna djecica ❤️❤️ poantaaa samo pozitivne misliii, zbog sebe i zbog nasih bebica. To je najmanje sto im mozemo sada priustiti 🌈
Kako je ovo divno za procitati!
Hvala na podijeljenom maminom iskustvu! ❤️ Istina, negativne misli nikome ne pomazu, a kako si napisala mi smo vec napravili sve sto mozemo u svojoj moci.
Svaka cast mami, svi se trebamo ugledati ubnjen stav! ✨❤️
Btw..moja mama se dugo borila s trudnocom. Nakin mene imala je 3 spontana i 3 ciscenja. Imala je visak muskih hormona, a godinama nije mogla ostat trudna jer smo imali macu pa je neka bakterija svaki put izazivala spontane(ne znam kak se zove, nesto na t) Vec je bila odustala u glavi kad onoo dosla moja 2 mala braceka u isto vrijeme. Doslovno cijelu trudnocu je provela u bolnici na tokolizi jer je u 10 tj dobila kintrakcije. Ona je vjerovala u cudo,mislila pozitivno kolko god je bilo tesko i izdrzala sa iglama u ruci do 34 tjedna. Nakon toga oboje su imali dijagnozu cerebralne paralize i 3 stupanj krvarenja u mozgu.naravno vjezbanje s bebacima da bi mogli prohodat eventualno jednog dana. Opet je bila pozitivna i gle cuda, nakon mjesec dana opet radili snimku glave, ista doktorica, isti stroj kad ono ni jedan ni drugi nemaju vise krvarenja, nema cerebralne paralize…evo 2 moja mala hahara sad zavrsili 7 razred i sasvim su normalne pubertetlije bez ikakvih problema u razvoju. Ona je mislila pozitivno i tako joj se vratilo, a stvarno je imala sva prava psihicki past i dopustit da ju tuga i strah obuzmu. Al eto jake smoo, nedamo se i zato nas ceka prekrasno iskustvo i prekrasna djecica ❤️❤️ poantaaa samo pozitivne misliii, zbog sebe i zbog nasih bebica. To je najmanje sto im mozemo sada priustiti 🌈
Kako je ovo divno za procitati!
Hvala na podijeljenom maminom iskustvu! ❤️ Istina, negativne misli nikome ne pomazu, a kako si napisala mi smo vec napravili sve sto mozemo u svojoj moci.
Svaka cast mami, svi se trebamo ugledati ubnjen stav! ✨❤️
Ma nema na cemu. Samo treba vjerovat i sve se mozee. Mislim da mi svi imamo zacrtan neki svoj put, nije uvijek lagan, ali etoo...nadam se cure da ce vam ovo pomoc da ne gubite nadu i da vjerujete da na kraju uvijek sve lijepo zavrsi i isplati se. Samo pozitivne misli i vjerujte u cuda jer ona doista postoje ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Mama je lavica 🥰
Mozes li mi molim te rec jel znas kako ste saznali da je problem u toj bakteriji od macke?
Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
Ancica.plavooka kako si danas?
Jučer sam bila primljena u KBC ali vrlo kratko. Svega sat i pol vremena sam bila tamo i glavnina vremena je zbog administracije. Na pregledu po dolasku su mi rekli da se “sve očistilo i izašlo” i da sam sav posao odradila doma i da mogu kući bez druge tablete.
Eto me doma… malo me još boli i krvarim kao kad imam mengu. Kao da sam iscrpljena tako se osjećam. Ništa me nije volja i malo malo me uhvati plač. Valjda dok mi se sve ne slegne. Sve mi je to nekako brzo došlo i prošlo… 🙄
Bit ću bolje 😇
Hoces vjeruj s vremenom postane lakse nikad neces zaboravit ali ces naucit zivit s time, ja znam plakat nocu ili mi zna srce razderat se u komadice i htjela bih vristat kad ti netko kaze ajde sta cekate za drugo... Ali gle moramo dalje odtugovat koliko nam je potrebno i glavu gore zene smo nema sta mi nemozemo prezivjet tako cemo i to (tjesim se time)
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji