Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    02. Srpanj 2022. 10:51

Kk1109, prica je bas ohrabrujuca, lepo je cuti da se losa prognoza tako okrene i ima prelep ishod...
    Mnogo znaci podrska na forumu zaista.
    Puno pozdrava za sve zene!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    02. Srpanj 2022. 10:52

Kk1109, sad cu jedva cekati ponedeljak i da se javis sa lepim vestima

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Loza 💙😇
    02. Srpanj 2022. 11:19

Kk sretno u ponedjeljak na pregledu, jedva čekamo čut lijepe vijesti i vidjeti tu malu mrvicu 😁 mama ti je baš hrabrica i žena zmaj, u pozitivnom smislu ❤️
    Ima puno toga u tome da treba pozitivno razmišljati. Negativne misli djeluju i fizički na nas, šalju stres, mišići se grče, može izazvati puno toga lošeg. Meni je moja gin za to rekla da pijem normabel. U onih par dana što sam prepričavala u postu ranije sam pila po jednu ujutro i navečer, sada popijem samo navečer jer sam ok. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    02. Srpanj 2022. 11:20

Gdje nam je PiaBuu? Ni Lee nema 🤷 nadam se da ste dobro cure ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

kk1109
    02. Srpanj 2022. 14:56

Beban

Kk1109, sad cu jedva cekati ponedeljak i da se javis sa lepim vestima

Javim vam see svakako. Danas dobila opet rezultate bete i porasla je na 5522 pa sam smirena sad 🤗

Loza 💙😇

Kk sretno u ponedjeljak na pregledu, jedva čekamo čut lijepe vijesti i vidjeti tu malu mrvicu 😁 mama ti je baš hrabrica i žena zmaj, u pozitivnom smislu ❤️
    Ima puno toga u tome da treba pozitivno razmišljati. Negativne misli djeluju i fizički na nas, šalju stres, mišići se grče, može izazvati puno toga lošeg. Meni je moja gin za to rekla da pijem normabel. U onih par dana što sam prepričavala u postu ranije sam pila po jednu ujutro i navečer, sada popijem samo navečer jer sam ok.

Daa, utjece vise nego kaj mi mislimo. Bolje i popit normabel negi bit u stresu j grcu cijelo vrijeme. Opustite se i vjerujem da cemo sve bit dobro i izac ko pobjednice ❤️💪🏻

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• ancica.plavooka
    02. Srpanj 2022. 15:30

Loza 💙😇

Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
    Ancica.plavooka kako si danas?

Jučer sam bila primljena u KBC ali vrlo kratko. Svega sat i pol vremena sam bila tamo i glavnina vremena je zbog administracije. Na pregledu po dolasku su mi rekli da se “sve očistilo i izašlo” i da sam sav posao odradila doma i da mogu kući bez druge tablete.
    Eto me doma… malo me još boli i krvarim kao kad imam mengu. Kao da sam iscrpljena tako se osjećam. Ništa me nije volja i malo malo me uhvati plač. Valjda dok mi se sve ne slegne. Sve mi je to nekako brzo došlo i prošlo… 🙄
    Bit ću bolje 😇

• emmaBell
    02. Srpanj 2022. 16:28

kk1109

Btw..moja mama se dugo borila s trudnocom. Nakin mene imala je 3 spontana i 3 ciscenja. Imala je visak muskih hormona, a godinama nije mogla ostat trudna jer smo imali macu pa je neka bakterija svaki put izazivala spontane(ne znam kak se zove, nesto na t) Vec je bila odustala u glavi kad onoo dosla moja 2 mala braceka u isto vrijeme. Doslovno cijelu trudnocu je provela u bolnici na tokolizi jer je u 10 tj dobila kintrakcije. Ona je vjerovala u cudo,mislila pozitivno kolko god je bilo tesko i izdrzala sa iglama u ruci do 34 tjedna. Nakon toga oboje su imali dijagnozu cerebralne paralize i 3 stupanj krvarenja u mozgu.naravno vjezbanje s bebacima da bi mogli prohodat eventualno jednog dana. Opet je bila pozitivna i gle cuda, nakon mjesec dana opet radili snimku glave, ista doktorica, isti stroj kad ono ni jedan ni drugi nemaju vise krvarenja, nema cerebralne paralize…evo 2 moja mala hahara sad zavrsili 7 razred i sasvim su normalne pubertetlije bez ikakvih problema u razvoju. Ona je mislila pozitivno i tako joj se vratilo, a stvarno je imala sva prava psihicki past i dopustit da ju tuga i strah obuzmu. Al eto jake smoo, nedamo se i zato nas ceka prekrasno iskustvo i prekrasna djecica ❤️❤️ poantaaa samo pozitivne misliii, zbog sebe i zbog nasih bebica. To je najmanje sto im mozemo sada priustiti 🌈

Kako je ovo divno za procitati! 
    Hvala na podijeljenom maminom iskustvu! ❤️ Istina, negativne misli nikome ne pomazu, a kako si napisala mi smo vec napravili sve sto mozemo u svojoj moci.
    Svaka cast mami, svi se trebamo ugledati ubnjen stav! ✨❤️

kk1109
    02. Srpanj 2022. 17:41

emmaBell

kk1109

Btw..moja mama se dugo borila s trudnocom. Nakin mene imala je 3 spontana i 3 ciscenja. Imala je visak muskih hormona, a godinama nije mogla ostat trudna jer smo imali macu pa je neka bakterija svaki put izazivala spontane(ne znam kak se zove, nesto na t) Vec je bila odustala u glavi kad onoo dosla moja 2 mala braceka u isto vrijeme. Doslovno cijelu trudnocu je provela u bolnici na tokolizi jer je u 10 tj dobila kintrakcije. Ona je vjerovala u cudo,mislila pozitivno kolko god je bilo tesko i izdrzala sa iglama u ruci do 34 tjedna. Nakon toga oboje su imali dijagnozu cerebralne paralize i 3 stupanj krvarenja u mozgu.naravno vjezbanje s bebacima da bi mogli prohodat eventualno jednog dana. Opet je bila pozitivna i gle cuda, nakon mjesec dana opet radili snimku glave, ista doktorica, isti stroj kad ono ni jedan ni drugi nemaju vise krvarenja, nema cerebralne paralize…evo 2 moja mala hahara sad zavrsili 7 razred i sasvim su normalne pubertetlije bez ikakvih problema u razvoju. Ona je mislila pozitivno i tako joj se vratilo, a stvarno je imala sva prava psihicki past i dopustit da ju tuga i strah obuzmu. Al eto jake smoo, nedamo se i zato nas ceka prekrasno iskustvo i prekrasna djecica ❤️❤️ poantaaa samo pozitivne misliii, zbog sebe i zbog nasih bebica. To je najmanje sto im mozemo sada priustiti 🌈

Kako je ovo divno za procitati!
    Hvala na podijeljenom maminom iskustvu! ❤️ Istina, negativne misli nikome ne pomazu, a kako si napisala mi smo vec napravili sve sto mozemo u svojoj moci.
    Svaka cast mami, svi se trebamo ugledati ubnjen stav! ✨❤️

Ma nema na cemu. Samo treba vjerovat i sve se mozee. Mislim da mi svi imamo zacrtan neki svoj put, nije uvijek lagan, ali etoo...nadam se cure da ce vam ovo pomoc da ne gubite nadu i da vjerujete da na kraju uvijek sve lijepo zavrsi i isplati se. Samo pozitivne misli i vjerujte u cuda jer ona doista postoje ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• anny35
    02. Srpanj 2022. 19:24

kk1109

Mama je lavica 🥰 
    Mozes li mi molim te rec jel znas kako ste saznali da je problem u toj bakteriji od macke? 

Nas_bebac
    02. Srpanj 2022. 22:41

ancica.plavooka

Loza 💙😇

Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
    Ancica.plavooka kako si danas?

Jučer sam bila primljena u KBC ali vrlo kratko. Svega sat i pol vremena sam bila tamo i glavnina vremena je zbog administracije. Na pregledu po dolasku su mi rekli da se “sve očistilo i izašlo” i da sam sav posao odradila doma i da mogu kući bez druge tablete.
    Eto me doma… malo me još boli i krvarim kao kad imam mengu. Kao da sam iscrpljena tako se osjećam. Ništa me nije volja i malo malo me uhvati plač. Valjda dok mi se sve ne slegne. Sve mi je to nekako brzo došlo i prošlo… 🙄
    Bit ću bolje 😇

Hoces vjeruj s vremenom postane lakse nikad neces zaboravit ali ces naucit zivit s time, ja znam plakat nocu ili mi zna srce razderat se u komadice i htjela bih vristat kad ti netko kaze ajde sta cekate za drugo... Ali gle moramo dalje odtugovat koliko nam je potrebno i glavu gore zene smo nema sta mi nemozemo prezivjet tako cemo i to (tjesim se time) 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani