Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    30. Lipanj 2022. 22:29

Loza u kojoj si nedelji sad?

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Ella..
    01. Srpanj 2022. 00:04

ancica.plavooka

Imam pitanje ako netko želi podijeliti samnom svoje iskustvo…
    Jučer sam sznala da sam imala spontani pobačaj koji se dogodio ranije… ali je ustanovljen na pregledu jučer u 10. tjednu trudnoće naon što sam počela krvariti.
    Uglavnom odmah sam u KBC počela postupak medikantnog pobačaja tj to čišćenje pomoću tableta. Primila sam prvu tabletu i poslai su me doma. Rekli su samo da me može malo boljeti i imati jača krvarenja. Meni su neozdrživi bolovi počeli sinoć i trajali puna dva sata bez krvarenja. Popila sam dva brufena od 400 i uspjela zaspat i odspavat noć. Jutros iza 9.30 krenuli su ponovni grčevi i jaki bolovi. Povraćala sam i jako ouno krvarila. Iz mene su izlazili grumeni krvi i svega. Nisam ni htjela gledat jer mi je bilo tako slabo da sam jedva bila na wc-u. Sad su bolovi nakon dva sata popustili.
    Pitam se je li to normalno?
    Da li da odem na hitnu ili pričekam sutra tu hospitalizaciju u KBC? Sve me strah trenutka kad će me opet uhvatit ti bolovi jer mi je fizički teško izdržljivo, a psihički da i ne govorim…
    Ima li netko slično iskustvo?
    Ne znam što da radim…

p.s. Moj muž je izvan sebe i nasekiran kad mi krenu ti bolovi jer se osjeća bespomoćno dok se ja previjam od bolova na krevetu i wc-u 🙄

Ajme, žao mi je sto ti se to dogodilo 😔😔
    Ja sam također imala uzasne bolove, počela sam prije podne krvariti i otišla ginekologu, on je rekao da će se to samo očistiti međutim u noći su počeli toliki bolovi da sam jaukala (a inače dobro podnosim bolove) I osoba sam koja izbjegava dr i bolnicu, ali sam tražila supruga da me vozi na hitnu jer nije bilo za izdržati, počela sam se tresti i hladno mi je bilo. 
    Tako da, nažalost ali normalno je da toliko boli 😔😔
    Želim ti svu sreću i obilje snage, da izdržiš to sve fizički, a i psihički..❤️

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• SuzieQ
    01. Srpanj 2022. 09:45

ancica.plavooka

Imam pitanje ako netko želi podijeliti samnom svoje iskustvo…
    Jučer sam sznala da sam imala spontani pobačaj koji se dogodio ranije… ali je ustanovljen na pregledu jučer u 10. tjednu trudnoće naon što sam počela krvariti.
    Uglavnom odmah sam u KBC počela postupak medikantnog pobačaja tj to čišćenje pomoću tableta. Primila sam prvu tabletu i poslai su me doma. Rekli su samo da me može malo boljeti i imati jača krvarenja. Meni su neozdrživi bolovi počeli sinoć i trajali puna dva sata bez krvarenja. Popila sam dva brufena od 400 i uspjela zaspat i odspavat noć. Jutros iza 9.30 krenuli su ponovni grčevi i jaki bolovi. Povraćala sam i jako ouno krvarila. Iz mene su izlazili grumeni krvi i svega. Nisam ni htjela gledat jer mi je bilo tako slabo da sam jedva bila na wc-u. Sad su bolovi nakon dva sata popustili.
    Pitam se je li to normalno?
    Da li da odem na hitnu ili pričekam sutra tu hospitalizaciju u KBC? Sve me strah trenutka kad će me opet uhvatit ti bolovi jer mi je fizički teško izdržljivo, a psihički da i ne govorim…
    Ima li netko slično iskustvo?
    Ne znam što da radim…

p.s. Moj muž je izvan sebe i nasekiran kad mi krenu ti bolovi jer se osjeća bespomoćno dok se ja previjam od bolova na krevetu i wc-u 🙄

Hej, žao mi je što ti se to dogodilo. 
    Ja sam imala sva medikamentozna pobačaja ove godine. Da, boli, ali kad izađu ti veliki ugrušci, onda je lakše i bol popusti. Mislim da ti se tako jaki bolovi više ne bi trebali vraćati, ako je sve to veliko izašlo. 
    Prvi put mi je sve izašlo par sati nakon tableta i onda je bol prestala. Drugi put sam počela krvariti nakon par sati, ali tek nakon dva dana mi je krenula ta jaka bol i ugrušci. Poslije toga je bol također prestala. 
    Mislim da je najgore iza tebe i da si izdržala najveću bol te da se više neće vraćati. 
    Sretno dalje!

Loza 💙😇
    01. Srpanj 2022. 10:04

Beban danas sam 13+5 ❤️ ti?
    Ancica.plavooka kako si danas?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Beban
    01. Srpanj 2022. 12:01

Loza, vidim u potpisu da je plus bio mesec dana pre mog poslednjeg ciklusa... danas sam 4+6 i mesak je u skladu sa tim, a sekret je i dalje tu, tesim se sto kad god je i krenulo po zlu nisam krvarila pa se nadam da to nije znak niceg loseg...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• anata12345
    01. Srpanj 2022. 12:03

Poštovane žene,
    imam pitanje i nadam se da ćete mi moći pomoći. Nije nikakav troll. Nikada nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino smo decko i ja prakticirali peting, tj.seks preko odjece gdje su nase genitalije odvojene uvijek hajd da kazem sa najmanje dva sloja odjece, ili je npr on gol a ja imam strample/pantalone i donji ves ili i on ima donji ves a i ja. Mislim da nikada ne bi ejakulirao tako po meni ali ako je doslo nekada do tog da li je moguce da pri “prodiranju” njegovog polnog organa i trljanja o moju vaginu spermiji prodju kroz odjecu ili da ukoliko su prosli pa se zadrzali na vagini da ja nakon npr 2h prilikom brisanja poslije nuzde unesem ih toalet papirom u rodniicu. Veliki sam paranoik, znam, citala sam na forumima na koje neki doktori odgovaraju na slicna pitanja da spermiji ne mogu prokaziti kroz odjecu a da sperma kao tekucina moze, medjutim ja sam opet uplasena. Menstruacija mi kasni 10-ak dana a prije nekih 15-ak dana sam imala svijetlo smedji to tamno smedji iscjedak(nesto slicno kao zadnji dani memnstruacije) koji je trajao 3 dana. To sto mi kasnije menstruacija nije toliko neobicno, znala mi je i prije kasniti 5-10 dana ali mene brine taj smedji iscjedak. Prosle godine sam imala slicno, s tim da je tada trajalo pa sigurno 7 dana i bilo je tragova krvi, i tada mi je mentruacija bas kasnila sjecam se, vjerovatno je do prehlade ili hormonalnog poremecaja ali svejedno se plasim jer sam previse neiskusna kad su ovekve stvari u pitanju. Znacilo bi mi kad bih cula vase misljenje jer ste vi itekako iskusnije.

Loza 💙😇
    01. Srpanj 2022. 18:35

Beban

Loza, vidim u potpisu da je plus bio mesec dana pre mog poslednjeg ciklusa… danas sam 4+6 i mesak je u skladu sa tim, a sekret je i dalje tu, tesim se sto kad god je i krenulo po zlu nisam krvarila pa se nadam da to nije znak niceg loseg…

4+6 a tolika ti beta? Ja sam mislila da ima malo više 😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Beban
    01. Srpanj 2022. 20:18

Draga Loza, pre nego sto bi mi krenuo spontani osecala sam jaku bol iznad kolena, sad dok me nesto zigne u nozi menjam polozaj kao da ne cuje zlo... jesi li i ti imala lude trenutke poput toga? Mislila bih da je sve super da nije konstantnog sekreta roze boje, sad ce vec dve nedelje... tesim se kako ni jednom nisam prokrvarila pa to kao nije znak kod mene... imam razne momente, najmirnija sam kad radim... napisi neku glupost svoju ili da idem kod psihijatra

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Loza 💙😇
    01. Srpanj 2022. 20:31

Evo beban draga ako će ti pomoći moje ludosti... Neku večer sam se probudila jer je bilo neko nevrijeme, koje mi je unijelo jako velik nemir. Iz ničega sam dobila osjećaj da će mi svakog časa opet počet curiti plodna voda. Plakala sam cijelu noć, mužu nisam dala da oka sklopi, ipla u wc svakih 2min jer sam mislila "evo sad će". Toliko sam se uzrujala IZ NIČEGA da sam zaspala tek oko 6 ujutro i probudila se opet za sat vremena. Osjećala sam se fizički tako iscrpljeno, sve su me mišići boljeli koliko sam se bila uzrujala. Onda je krenula nova panika da je stres prešao na bebu i da beba nije dobro, srce prestalo kucat od mog stresa. Kreće novi val plakanja i stresa. Tek treći dan sam bila dobro kad sam se malo dozvala. I naravno, 3 dana nakon toga na pregledu - bebi srce kuca, sve je u redu. Nadam se da ti je malo lakše nakon mojih ludosti 😅
    Al nije to ništa za zamjeriti, sve je to trauma koja ostavlja traga u nama. Ja zaista vjerujem d aće to roskasto uskoro prestati, samo se trudi mirovati što više.
    U prvoj trudnoći sam i ja često imala smeđi ili rozi iscjedak koji je vjerojatno bio uzrokovan polipom kojeg sam vukla od početka trudnoće. Zbog toga sam morala dodatno mirovati, jel ti gin šta spominjala o tome možda?

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Beban
    01. Srpanj 2022. 22:19

Draga Loza, ona nista nije videla, pitala me je da li mogu da radim, dobro se osecam i vreme brze prolazi na poslu pa sam rekla da mogu, nisam dobila nikakvu terapiju... 
    Nekako sam shvatila da sad cesto imam napade anksioznosti, jer vidim da ne drzim sve pod kontrolom, a do sad u zivotu je uvek moglo da das sve od sebe i onda otplatis kucu, razradis vrtic, podignes predivno dete i onda odjednom izmakne se tlo pod nogama i ne mozes bas nista...
    Sad imam osecaj za sve u zivotu da se ne podrazumeva, da mogu ostati bez bilo koga i cega, vise zato cenim sve oko sebe, gledam da se fokusiram na sve dobro ali nekad potonem i hocu iz koze da iskocim, tako u krug...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.